Відповідь: www.ciny.com.ua порівняння цін на різні товари Добавити в букмарки - Додати в закладки Шукати продукти - краще просто Пошук Аксесуари для дітей,мами - Товари,предмети для дітей,мами інтер`єр пишеться з апострофом,а замість вода напишіть водопостачання аксесуари фотографічні - фотоаксесуари годинники дамські - краще жіночі не ставте прикметник після іменника,як от аксесуари фотографічні медицина і аксесуари - може медичні та фармацептичні товари? не тріллер а трилер і не машики для мелення, а млинки соковитискалки - наразі всюди зустрічала лише соковижималки.Як альтернатива - соковіджималки підсилювачі аудіо - краще аудіопідсилювачі UPS-блоки безперебійного живлення що за телефакси? може просто факси? годинники Повідомити другу - порадити другу окремостояча - можливо поодинока чи навіть просто окрема? обладання багатофункційне - багатофункціональне ви що,мовні файли через Рута-Плай перекладали?
Відповідь: www.ciny.com.ua порівняння цін на різні товари Е, ні.... у мене була соковитискалка. Робила сік з яблук, груші, а попрбував робити березовий - загнулася.... так що сковижималка і витискалка - то різні речі....
Відповідь: www.ciny.com.ua порівняння цін на різні товари Миху, частка вижималка - то від рос. вижимать, наше ж витискати,або віджимати..
Відповідь: www.ciny.com.ua порівняння цін на різні товари чув десь. соковижималка - сокодавильниця (не путати з сокодавАльниця)
Відповідь: www.ciny.com.ua порівняння цін на різні товари То чого вона березовий не дає, як російська?
Відповідь: www.ciny.com.ua порівняння цін на різні товари а не пробували по-старому - надріз і трубочкою?
Відповідь: www.ciny.com.ua порівняння цін на різні товари та тойво...перед цитатою початок речення, потім використала цитату як продовження речення, а тоді вже знак питання
Відповідь: www.ciny.com.ua порівняння цін на різні товари На мою думку, найкращою рекламою Вашого сайту є Ваші дописи.:y:
Відповідь: www.ciny.com.ua порівняння цін на різні товари соррі, путьово сайту не тестила-здоровля немає, але: - де ж можливість порівняти ціни? Особисто мені імпонує властивість Розетки "Поміняти" - з тим і мале дітьо розбереться І ще запитання суто до автора теми: Яка мета Вашого ресурсу?
Відповідь: www.ciny.com.ua порівняння цін на різні товари зараз стараюся виправити технічні та інші помилки.По мірі наповнювання сайту з’явиться можливість порівнювати ціни. http://www.ciny.com.ua/information.php?info_id=4 мета описана тут. дякую за зауваження і запитання.
Відповідь: www.ciny.com.ua порівняння цін на різні товари Зареєстрував свій інет-магазин. Чи буде прайс поновлюватись автоматично щодня?
Відповідь: www.ciny.com.ua порівняння цін на різні товари Автоматично не буде. Треба вислати прайс.Перший раз внесення займає трохи багато часу(треба занести в базу Ваш асортимент, опис і фото) але потім , при зміні тільки цін це робиться швидко. А хіба є потреба в зміні цін кожного дня?
Відповідь: www.ciny.com.ua порівняння цін на різні товари Ну скажем не щодня, а кілька раз на тиждень. Якщо не буде автоматичного поновлення цін по XML-ці то значить ваш сайт швидко перетвориться на смітник зі старими неактуальними цінами. Рідко хто з інет-магазинів захоче періодично заливати прайси вручну.
Відповідь: www.ciny.com.ua порівняння цін на різні товари якщо прайс не буде поновлюватися більше місяця такі товари я видалю з сайту.Багато подібних сайтів працюють саме по такому принципі як ціни напр. Hotline чи infomincer і якось дають собі раду.Хоча не виключаю що в майбутньому зроблю можливість автоматичного висилання цін по XML, час покаже.
Відповідь: www.ciny.com.ua порівняння цін на різні товари звичайно ж. якщо не забудете Informicer має автоматичне поновлення, Hotline теж вроді має. Мені набагато простіше зробити 1 раз скрипт який генерує поточний прайс у будь-якому зручному для вас форматі (XML, CSV, XLS, TXT чи ін.) і все.
Відповідь: www.ciny.com.ua порівняння цін на різні товари про інфомінцер http://i-m.com.ua/services.htm Hotline i price.ua працюють так само. http://www.itcpublishing.com/hotline/hlrules/ http://price.ua/rules.php Видаляти постараюсь не забувати, тим більше у мене можна встановити дату до якої будуть висвітлюватися ціни конкретного магазину. Якщо я зроблю систему автоматичного прийому прайсів то вона все одно не буде автоматично вставляти прайс на сайт.У мене зараз небагато прайсів в роботі але уже зараз один і той же товар кожен магазин називає по своєму, я змушений всі прайси коригувати вручну щоб працювала функція порівняння цін.
Відповідь: www.ciny.com.ua порівняння цін на різні товари Річ в тому що ми публікували свої прайси і всі прайс-портали оновлювали автоматично по URL-ці з нашого сайту. Доречі видаляти з вашої бази старі прайси можна теж автоматично.
Відповідь: www.ciny.com.ua порівняння цін на різні товари Якщо у Вас є прайс який можна стягнути то я можу і сам це робити, але Ви дивилися на лінки які я привів, на тих сайтах нічого про автоматичне оновлення нема, є пошта, більше того є конкретні вимоги до прайсів. А розміщення навіть при автоматичному завантаженні нового прайсу робиться вручну, інакше буде плутанина з назвами. А з мого сайту можна видаляти прайси автоматично, просто вводиться дату до котрої висвітлюється даний прайс.
Відповідь: www.ciny.com.ua порівняння цін на різні товари Коли я зможу побачити у вас товари свого інет-магазину? Вже майже 3 тижні пройшло, а ніц нема.