В мене стояла спочатку Віста Хоум Преміум... Після неї поставив 7 Профешинал а паралельно з нею ХР... Хряк страшно незручний тож зніс його через кілька місяців (висів він без діла) а зараз Ультімейт стоїть і все чудово. Ніякої балуваності не спостерігаю. Наведіть приклад?
Довго мучився з "компасом",але таки встановив,офіс глючив(2007) ,постійно хоче оновлень і дає запити на сумісництво програм.Я її все таки настроїв,але ХР простіше,7 версія мене дратувала своїми запитами.Але ще раз повторюю,кожному своє.
Купив комп з офіційною сімкою на борту. Через три дні почалися дикі глюки - час завантаження до 5 хвилин, інколи запуск простої програми типу браузера триває хвилинами. Що я тільки не пробував, що я тільки не читав, нічого не допомогло. Все, що дізнався - якесь невдале оновлення, яке ОС проводить кожного разу при завантаженні а потім йому не вдається, робить відкат, інколи з перезапуском інколи ні. Мабуть тепер буду переходити з офіційної сімки на нелегальну ХРушу.
Інтел, конкретніше - acer aspire 1825ptz. Гарна забавка, але дуже ненадовго Намагався робити відімкнення всіх служб та автозавантаження (не допомогло), пробував cmd>sfc/scannow (просить перезавантаження, після перезавантаження все спочатку, тобто просить перезавантаження), намагався отримати логи проблем (не виявлено, або не туди шукав), та все безрезультатно
Драйвери обновити пробували? (знаю, що це 1 запитання сервісних центрів, але ж...) Я би перевстановив такий віндовс під корінь... Скільки часу перекидає фільм (2 Гіга) з диску на диск ? Якщо більше хвилини - то це драйвери диску можуть бути - тобто драйвери SATA...
А краще на нелегальну 7-ку. Навіщо взагалі купувати з ліцензійним ОС? Це викинуті на вітер гроші (хіба що Ви купуєте для якоїсь фірми, бо ж для дому ліцензія - це безглуздо)
Всесвітня змова виробника заліза та розмножувача дисків з байтами. Модель, про яку мова - не продається без W7. А залізо з поворотним тачскріном тут рідкість(.
В любой системе это элементарно настраивается! Думаю надо на Linux переходить! Жалею нет времени её лучше освоить, но система стабильная и надёжная, не даром везде, где нужна надёжность ставят Linux!!! Во всех банкоматах, игровых автоматах, серверах в инете он только и стоит! а Microsoft постоянно позорится, когда его сервера взламывают - они ведь не могут себя деморализовать и поставить на свой сервер операционку конкурентов! ---------- Додано в 03:43 ---------- Попередній допис був написаний в 03:41 ---------- поставить не проблема! вот только работать так же не будет! ))
а) на сьогодні я не бачу жодної необхідної мені функції чи дії якої нема у ХР ... ХР мене жодним чином не обмежує у функціональності коли я не зможу реалізувати свої потреби в ХР прийдеться думати про 7 б) по швидкодії хто б там що не говорив ХР швидше і це факт для БУДЬ-ЯКОЇ тверезомислячої людини тому що 1) після встановлення у мене ХР + антивірус займає до 300 Мб у оперативній памяті а 7 ка з тим самим антивірусом не меньше 700 Мб , а значить 7 ка запускає більше процесів або ці процеси " більші " за розміром, логічно що зчитати із Вінчестера 300 Мб і записати у оперативну память рівно в два рази швидше ніж зчитати 700 Мб 2) кількість тих самих процесів у оперативній памяті ...кожен процес звертається ( обчислюється на ) процесорі і потребує ресурсів процесора ..якщо цих процесів у два рази більше то і від процесора вимагається більша швидкодія ... в) обєму оперативної памяті для ХР худо бідно вистачить для серфінгу+ музика + антивірус+ скайп + торент 1 Гб , для 7-ки мінімум 2 Гб , не кажіть що у всіх вже 2 Гб ви забуваєте що ресурсоємка програмка ( фотошоп, обробка звуку, відео, сучасна гра і т.д. ) зїсть 2 Гб під себе легко а що залишиться сімці ??? в) інтерфейс сімки розрахований вибачте на слові на чайників ... до потрібних функцій настройки добратися дуже важко і довго , 7-ка для тих кому поставив і нічого ніколи не міняю сам - якщо чогось не знаю не розумію кличу адміністратора ... , у ХР є розрахунок на те що щось можна зробити самому пускають користувача до настройки ... це субєктивно але у ХР є легкий простий досуп до будь-яких настройок ... у 7 ці ... так як пломби на гарантійному ПК ..туди не лізь !!! там не чіпай ... у ВСЕ вирішено ЗА тебе !!! сиди і працюй ! і не змінюй ніц !!!! 7-ка це новий виток виманювання грошей у зговорі виробників заліза і софта ( а Майкрософт тісно співпрацює з інтелом ) я НЕ проти прогресу !!! але цей прогрес повинен принести нові можливості нові необхідні функції ні одного ні другого я не бачу ... інтерфейс ??? так я користуюсь файл менеджерами ( тотал командер, фар і т.д. ) ..мені провідник НЕ потрібен взагалі ... Стабільність ??? знаєте що зробила 7-ка образу після того як я встановив кодеки для відео і звуку ? відкрив папку і вона пішла на рестарт ... їй не сподобались іконки !! вдумайтесь іконки кодеків ... чи більше софт (програма) тим більший в неї код тим більше ймовірність помилок ... Захищеність ??? не знаю ... дуже сумніваюсь ... Багато встроєних драйверів ? ммм а толку ? (тільки 1 раз привстановленні зекономить можливо 5-10 хв ... ) якщо до кожного пристрою є рідні драйвери які працюють краще ніж віндовсовські 1) на сайті виробника (можна скачати) 2) в комплекті з пристроєм які плюси у 7-ки ? що сімка дає можливість зробити те що я не можу зробити в ХР ??? повторюсь якщо ХР почне обмежувати мої дії недостатньою функціональністю тоді перейду на 7-ку ... якщо буду ставити більше 4 Гб тоді теж на 7-ку але 64-бітну, бо для ХР 64 біта є дрова не під усе
Фух... Спочатку б перечитували тему, а вже потім тут тиради висловлювали. Там відповіді на всі Ваші (для Вас риторичні, як я зрозумів) питання.
вы покористуйтесь спробуйте ! ви розумієте суть процесу ??? таким чином можна сказати що будь-який лінукс підтримує весь софт ( всі прогарми) від майкрософт !!! пояснюю у вашій ОС на вашому ПК окремою програмою запускається контейнер ( оболонка ) в якій в свою чергу запускається окрема ОС ... будь-яка !!! на практиці це означає що ви запускаєте ще одну ОС у себе на ПК + капсулу в якій вона буде працювати ..тобто вимоги до апаратної частини ПК виростають в 2+х раз . ви по суті запускаєте ОС і ОС і та ОС яка живе "в капсулі" вимагає таких же ресурсів ПК як і окремо встановлена тобто тих же 1 Гб памяті + память для програм + ресурси процесора ... Для наочності уявіть ванну (велику двохмісну...) з крокодильчиком маленьким, а в ній ще закритий изольований акваріум ... із рибками які плавають тільки в тому акваріумі ... і не можуть випливати на зовні а тепер ..спробуйте того крокодильчика, який плаває у ванній пересадити у той акваріум який знаодиться у ванній .... і плаває поряд ... Ну або це як в квартирі розбити наметове містечко ..або намети мають бути маленькі або квартира величезнаааа