Windows XP vs Windows 7

Тема у розділі 'Комп'ютери', створена користувачем Forest, 4 лют 2010.

?

Що краще?

1. Windows 7

41 голосів
    51,9%
  2. Windows XP

29 голосів
    36,7%
  3. Щось інше, два попередні варіанти у жодному разі!

9 голосів
    11,4%
  1. syavych

syavych копач

То тілько зараз Максим запропонував цю збірку. А намагався Данило встановити якраз оригінальний образ...

2. Danilo

Danilo Well-Known Member

Дякую всім за відповіді. Наразі відклав перевстановлення мастдаю, почистив лише за допомогою msconfig автозавантаження, прибрав вікна які вже дістали при завантаженні. Сявичу, я не маю сумніво що до релізу, але цікаво з'ясувати чому не встановлюється? Робити format сістемного диску, якось не готовий, навіщо? Можливо його слід дефрагментувати? Порадьте прогу, бо скандиску не довіряю, якось...:pardon:

3. Svjato

Svjato Well-Known Member

Усі віруси ваші стали наші :)))

4. Provincial

Provincial Well-Known Member

Я користуюсь AusLogics Disk Defrag.
    Доречі-Scandisk ніколи не "займався" дефрагментацією..
    Щодо Вашого питання..Якщо не маєте сумнівів з приводу установочного диску-то тоді можливий або конфлікт обладнання (метод- викинуте всю можливу нестандартну начинку,будь-які теле- або супутникові тюнери, сторонні звукові карти,веб-камери тощо,) або дійсно комп"ютер завірусовано(перевірити антивірусами з загрузочного диску)

5. Svjato

Svjato Well-Known Member

Усі лишні шлейфи USB!!! Особливо мишку!!!

6. Максим Великий

Максим Великий миється в бані

+ монітор і клавіатуру, + дріт живлення, + забрати настольну лампу, брудні чашки, навушники, стільчик і штори.:good:

• Подобається Подобається x 2
  7. Provincial

Provincial Well-Known Member

іронію зрозумів.
    перекрутити і висміяти, як правило- значно легше,ніж порадити щось своє...
    ну,що,панове консультанти- щасти вам в темі і успіхів!

• Подобається Подобається x 1
  8. Максим Великий

9. Svjato

Svjato Well-Known Member

Про USB миші, та інші прибамбахи я б не сміявся.
    Трафунки були...

10. DarkyS

DarkyS Member

Саме ліпше поставити старий добрий Віндовс 2000 і не паритись :)

11. Forest

Forest Moderator

він старий і поганий. Це ОС, створена радше для управління сервером і локальної мережної роботи а не так для домашнього використання.

12. Karmeluk

Karmeluk Well-Known Member

"Старий" і "добрий" 2000-ий віндовз найлегше зламати з усіх наявних серверних ОС з огляду на припинення підтримки з боку М$. Доцільність встановлення виключно на старе залізо (РІІ,РІІІ) та наявність малого об'єму оперативної пам'яті. Тай зрештою за таких умов нічого краще як *NIX-подібні ОС не придумали.

13. mademan

mademan Old School Gamer

XP + Classic Style 4ever !:good:

14. comanche

comanche знайшовся

Шановні, використовуйте новітнє програмне/апаратне забезпечення і не буде у вам геморою :)
    Однозначно вибір за Windows 7, якщо індекс швидкодії компа буде хоча б 3,5 :) Якщо менше, то не радив би ставити.

В іншому випадку Хряка.

15. Максим Великий

Звіідки такі висновки? От в мене меший індекс, але все працює суперово.

16. comanche

comanche знайшовся

Я взяв загальний випадок, 3,5 мінімальна необхідність графічної платформи. Інакше контер страйк і квака, на більше ваша платформа не здатна :)
    У мене
    Враховуючи, що процесор в мене Core i7 і ОЗУ DDR3 1333MHz. Але в ігри я не граюсь, тому стоїть стара добра нЕвідія 6600.
    :)
    а зара якись гАймер почитає що можна при індексі 2,2 ставити, поставить і буде слинити форум чого це в нього S.T.A.L.K.E.R не запускається :cry:
    все пізнається в порівнянні

17. kym

kym Well-Known Member

Чомусь всі забули що ядром як був ДОС так і залишається що у 3.11 що у ХР що у "7". Все решта надбудова. і чим більше надбудови тим більше помилок програмістів... закон відомий... все що тут писали про відмінності ХР і "7" то мале пиво. Щоб не влізати в деталі... скажу так мікрософтівці в "7" вставили обмеження на використання старих програм.. а це велике свиньство. Навіть заявлена нова бетта VS вимагає сімки. а що робити з старими програмами, базами даних і іншим напрацьованим ресурсом...?
    взагалі схиляюся до думки що на Лінукс тре переходити...нема чого Білу гроші платити.

• Подобається Подобається x 3
  18. MasterYura

MasterYura Well-Known Member

7 трішки тугодумніша, але якщо не бавитись ігри то вона кращо. Зручніша, багато додатковий дрібниць+зрозуміліша
    Я маю і ту і іншу. Все на 7 крім ігор та програм які потребують всі ресурси ПК

19. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

7-ка однозначно. перепробував багато всякого добра... Якщо у вас не старезний комп, то ставте 7-к максимальну і буде вам щастя. Після неї на Хряку нереально працювати.

20. nikolas

nikolas Well-Known Member

Як на мене,вона"балувана"-вимоглива до ПЗ.У мене стояла Ultimate,переклав знову на ХР,але то таке...,кожному своє.

а де твій аватар? :)