Windows XP vs Windows 7

Тема у розділі 'Комп'ютери', створена користувачем Forest, 4 лют 2010.

?

Що краще?

1. Windows 7

41 голосів
    51,9%
  2. Windows XP

29 голосів
    36,7%
  3. Щось інше, два попередні варіанти у жодному разі!

9 голосів
    11,4%
  1. Максим Великий

Максим Великий миється в бані

Диск може мати царапинку і через то даний файл не може прочитатися.
    Може варто на флешку кинути і пробувати з неї встановити вінду.

---------- Додано в 00:53 ---------- Попередній допис був написаний в 00:48 ----------

Для цього ще треба софтину, не памятаю вже яку, спробуйте нагуглити, запит для прикладу - "инсталяция windows с флєшки"

2. Danilo

Danilo Well-Known Member

Я записував на RW вінду 3 рази, різними писалками, кожен раз не вистачає різних файлів!? Тоді спробував їх пошукати за допомогою Daemon Tools змонтував образ, відкрив у Total Commander віртуальний диск. Але там пошук в архівах не знаходить ціх файлів. Можливо взагалі ця копія з Інтернету не містить ВСІХ необхідних файлів? Качав звідси.

---------- Додано в 12:53 ---------- Попередній допис був написаний в 12:49 ----------

Якщо всі файли містить ця копія, тоді б я спробував.

3. Максим Великий

В такому разі пробуйте скачати образ з іншого ресурсу в мережі. І записуйте образ на новеньку СD-R або DVD-R.

• Подобається Подобається x 2
  4. Danilo

Danilo Well-Known Member

Де гарантія що він буде complit? Лише псувати диски та трафік?

---------- Додано в 13:57 ---------- Попередній допис був написаний в 13:56 ----------

повторю перше запитання

5. syavych

syavych копач

скинув в ПП...

6. Danilo

Danilo Well-Known Member

Та записав на новий СD-RW. На останніх файлах копіювання файлів установки, знов і знов видає повідомлення Не вдається знайти файл adfpd3kg.sys, або подібні файли, кожен раз інші *.sys
    Можливо не читає мій привод. Гадаю, обійти це таким чином.
    Спробував скопіювати весь образ релізу з віртуального дисководу на диск С.
    Запустив Setup у небезпечному режимі з командної строки.
    Такі ж яйця, лише в профіль!:) Не вдається знайти файл...
    Реліз не битий, вже маю обидва, запевняли, що встановлюється.
    Мені вже просто цікаво вирішити цю загадку. Вибачте, якщо морочу голову, хто що може порадити?

7. Karmeluk

Karmeluk Well-Known Member

Можливо "бита" оперативна пам'ять. Якщо дві плашки у ПК, спробуйте почергово інсталювати з однією. Перевірити пам'ять програмою Memtest86.

• Подобається Подобається x 1
  8. Danilo

Danilo Well-Known Member

Одна-512Мб ОЗУ. А я ще подумав, може кластери на жорсткому диску, а може оперативка? Зара скачаю прогу, перевірю, холеру.:)

---------- Додано в 00:18 ---------- Попередній допис був написаний Вчора в 23:00 ----------

Pass complite, no error. Немає помилок, пам'ять працює.

9. Karmeluk

Все ж варто спробувати заінсталювати віндовз з іншої планкою. Якщо з ДВД/СД щитувачем усе "Ок", дуже велика імовірність що це глючить память.

10. Danilo

Danilo Well-Known Member

DVD я виключив, відтепер зробив спробу інсталювати з диску С:\
    , без нього взагалі. Планку переставив у вільний слот. Все так само погано. В мене планка DDR400 MDAD-428JA. Де ж я таку тепер знайду?:nea:

11. Максим Великий

Як варіант, можете поставити UBUNTU.

12. Provincial

Provincial Well-Known Member

проблем з оперативкою,як на мене-у Вас не було ніколи.На мою думку Ви просто скачали з Інету битий образ
    установочного диску.

13. Danilo

Danilo Well-Known Member

Так, адже ніколи не було в мене "синього екрану". Що до битого релізу, ймовірно. Питання де взяти не битий? Напевно таки доведеться їхати на Петрівку і тупо купувати загрузочний диск.

14. syavych

syavych копач

Навряд, останній образ скинув я - він гарантовано не битий :nea:

15. Svjato

Svjato Well-Known Member

Це найшвидший варіант, проте не гарантований.
    Пропустив, як ви встановлювали вінду, якщо на чистий диск - то вже проблема, а як на робочий, то може шо з завнтажувальними програмами щось не те?
    Не дай Бог у Вас AMD :)
    До речі програми варто качати тільки перевірені. Як знайду записки - надішлю в приват :)

16. Максим Великий

Можна взяти звідси

17. Svjato

Svjato Well-Known Member

Не знаю, не знаю. Зверем не користувався, але нарікають, що налаштування важко міняти. Проте перевага, що само ставить все.

18. syavych

syavych копач

Тьфу на Вас, Максиме :)
    Мало з того, що рекомендуєте усілякі самопали-звєрі (але ладно з ним, з тим звєрєм), але повічте мені нафіга людині качати 4Г всякого непотребу, якщо інсталяха winXP займає 700 метрів :hang1:
    П.С. Не у всіх же анліми на мегашвидкостях ;)

19. Максим Великий

Ну анліми, явище досить поширене. Набір програм з дуже простим установщиком WPI досить корисна річ. І зверь досить вдала збірка вінди, сам на ній сидів 4 роки поки не перейшов на 7-ку і UBUNTU.

20. Karmeluk

Тільки зараз помітив що ОС яку намагаються встановити це "славнозвісна" збірка "зверь"
    Глюкалово рідкісне. Не раджу ставити. Останній раз коли мав з тим збірником справу це коли терміново треба було встановити ОС на "брендовий" ПК. Колишня робоча-графічна станція, з відеокартою Матрокс та сказішним вінчестером. На п'ятому BSoDі компакт полетів у смітник. ОС на СД була робоча але наявне комп. залізяччя воно не змогло "переварити".

а де твій аватар? :)