Просто жах!!! Вирiшив поекспериментувати... Поставив паралельно з сiмкою ХР. Диск виділив окремий через акроніс. Тепер сімка не запускається. Пише "BOOTMGR is missing". Виходить, що якось пошкодився бутменеджер. Зараз спробую ремонт з установочного...
умгу. Таке часто буває. І якщо до машини має доступ чайник, і машина до того всього має доступ в НЕТ, то і КІС не допоможе. А деякі ще й роблять великі очі, зі словами "а чого я? то не я" не наю я ХРшкою почав користуватись відколи нашкрябав грошей на 128 оперативки (були такі часи). Правда на сусідньому винті ще стояла 98 із забавками для дитини Во, во. А любителів файних картинок і мигалок на робочому столі хочу запитати. Хтось користувався ХР блек едішн? Чим вона хороша/погана?
ОЦЕ НАШАМАНИВСЯ!!!!!! Весь день довбався!!! Та тепер працює все норм. Дві операційні. Тепер пошук драйверів... Теж задача нелегка. В мене HP Pavilion dv6833us. Восновному на вісту всі дрова до нього. Теж доводиться шаманить з пошуком....
Люди, де скачати безкоштовно та без сюрпизів дістрибутів Windows XP з другим сервіспаком? Скільки гігабайт займає архів?
Так, але там багато зайвого, "дрова" проги, а в мене трафік обмежений. Пошукав і вже закачюю з третім сервіспаком. 544 MB
Закачав, руки не доходили встановити. Порадьте, хто знається на тому. Маю файл ru_winxp_pro_with_sp3_vl.iso. Це образ диску, я так гадаю. Треба його распакувати у Daemon Tools і за допомогою Nero його записати на CD-Rom, а потім з нього втановлювати? Чи я правий?
треба просто образ записати на диск і все. Більш ніяких рухів непотрібно. iso - власне і вказує що це є образ.
setup.exe - це вказівка для вінди на інсталяцію якоїсь програми. Iso - це образ, тобто память вигляду диска, ніби ксерокс. І цей ксерокс тре відновити на новому диску через неро чи якусь іншу писалку. В Неро коли вибираєте що писати просто виберіть той образ. Я не можу зрозуміти про яке розпакування йде мова. Розпаковуються архіви. Тут просто образ(копія) є і тре то відновити на новому диску.
Чому ж чайника? Чайники вінду не ставлять, вони намагаються зрозуміти різницю між папкою і файлом, між клавіатурою і монітором, ... Вміти спитати і знайти потрібну інформацію то велика справа.
А ви часом не програміст? бо від більшості моїх друзів програмерів частенько чую фразу: Головне вміти шукати в Гуглі )
Напортачив. Сталося як я передчував. Записав, але при відкритті диску там архів RAR а в ньому iso запаролений. Взагалі я не зовсім "чайник", володію досконало такими прогами [FONT="][/FONT][FONT="] 1[/FONT][FONT="]С[/FONT][FONT="], CorelDraw, AUTOCAD, ARCHICAD, 3-[/FONT][FONT="]D Constructor[/FONT][FONT="],[/FONT][FONT="] [/FONT][FONT="]3-D FLET[/FONT][FONT="]. Catting[/FONT]
Так, з другої спроби це вдалося, але при встановленні Windows видає помилку не вдалося скопіювати сістемний файл abyz23gl.sys Спробував пропустити а потім в BIOS встановив завантаження з CD-ROM така сама історія, не вдалося скопіювати сістемний файл abyz23gl.sys Може Nero не все записав, хоча я наче встановив мінімальну швидкість прожигу?
Запишіть цей файл на інший диск (краще RW, щоб даром не псувати), запустіть інсталяцію з першого диску, а коли скаже "не можу прочитати файл..." вставте другий диск і виберіть варіант типу "Повторити". Потім звісно поверніться до першого диску для подальшої інсталяції.