Windows XP vs Windows 7

Тема у розділі 'Комп'ютери', створена користувачем Forest, 4 лют 2010.

?

Що краще?

1. Windows 7

41 голосів
    51,9%
  2. Windows XP

29 голосів
    36,7%
  3. Щось інше, два попередні варіанти у жодному разі!

9 голосів
    11,4%
  1. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Просто жах!!! Вирiшив поекспериментувати... Поставив паралельно з сiмкою ХР. Диск виділив окремий через акроніс. Тепер сімка не запускається. Пише "BOOTMGR is missing". Виходить, що якось пошкодився бутменеджер. Зараз спробую ремонт з установочного...

2. syavych

syavych копач

Тому що не треба ставити ХР після 7-ки, а навпаки :)
    Тепер прийдеться танцювати з бубном...

• Подобається Подобається x 1
  3. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

І якого танцю??? Поновив роботу сімки - тепер не працює ХР.:):)
    Відчуваю, що нервів не вистачить:)

4. Picasso

Picasso Німий фільозоф :)

умгу. Таке часто буває. І якщо до машини має доступ чайник, і машина до того всього має доступ в НЕТ, то і КІС не допоможе. А деякі ще й роблять великі очі, зі словами "а чого я? то не я"

не наю :) я ХРшкою почав користуватись відколи нашкрябав грошей на 128 оперативки (були такі часи). Правда на сусідньому винті ще стояла 98 із забавками для дитини
    Во, во. А любителів файних картинок і мигалок на робочому столі хочу запитати. Хтось користувався ХР блек едішн? Чим вона хороша/погана?

5. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

ОЦЕ НАШАМАНИВСЯ!!!!!! Весь день довбався!!![​IMG] Та тепер працює все норм. Дві операційні. [​IMG]
    Тепер пошук драйверів... Теж задача нелегка. В мене HP Pavilion dv6833us. Восновному на вісту всі дрова до нього. Теж доводиться шаманить з пошуком....

6. Danilo

Danilo Well-Known Member

Люди, де скачати безкоштовно та без сюрпизів дістрибутів Windows XP з другим сервіспаком? Скільки гігабайт займає архів?

7. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

На любому торренті повно Zver_івських збірок. Якщо я правильно зрозумів, що вам потрібно...

8. Danilo

Danilo Well-Known Member

Так, але там багато зайвого, "дрова" проги, а в мене трафік обмежений. Пошукав і вже закачюю з третім сервіспаком. 544 MB

Останнє редагування: 13 бер 2010
  9. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

А на Петровку заїхати і за пару рублів купити не можна? Того мотлоху зараз безліч.

10. Danilo

Danilo Well-Known Member

Закачав, руки не доходили встановити. Порадьте, хто знається на тому. Маю файл ru_winxp_pro_with_sp3_vl.iso. Це образ диску, я так гадаю. Треба його распакувати у Daemon Tools і за допомогою Nero його записати на CD-Rom, а потім з нього втановлювати? Чи я правий?

11. Максим Великий

Максим Великий миється в бані

треба просто образ записати на диск і все. Більш ніяких рухів непотрібно.
    iso - власне і вказує що це є образ.

• Подобається Подобається x 2
  12. Danilo

Danilo Well-Known Member

Тобто Nero все розпакує та запише самотужки? Адже мені потім треба мати setup. exe.

13. Максим Великий

setup.exe - це вказівка для вінди на інсталяцію якоїсь програми. Iso - це образ, тобто память вигляду диска, ніби ксерокс. І цей ксерокс тре відновити на новому диску через неро чи якусь іншу писалку. В Неро коли вибираєте що писати просто виберіть той образ. Я не можу зрозуміти про яке розпакування йде мова. Розпаковуються архіви. Тут просто образ(копія) є і тре то відновити на новому диску.

14. Danilo

Danilo Well-Known Member

Пробачте "чайника".:pardon: Зараз спробую.

15. Максим Великий

Чому ж чайника? Чайники вінду не ставлять, вони намагаються зрозуміти різницю між папкою і файлом, між клавіатурою і монітором, ...
    Вміти спитати і знайти потрібну інформацію то велика справа.

• Подобається Подобається x 3
  16. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

17. Максим Великий

18. Danilo

Danilo Well-Known Member

Напортачив. Сталося як я передчував. Записав, але при відкритті диску там архів RAR а в ньому iso запаролений.
    Взагалі я не зовсім "чайник", володію досконало такими прогами [FONT=&quot][/FONT][FONT=&quot] 1[/FONT][FONT=&quot]С[/FONT][FONT=&quot], CorelDraw, AUTOCAD, ARCHICAD, 3-[/FONT][FONT=&quot]D Constructor[/FONT][FONT=&quot],[/FONT][FONT=&quot] [/FONT][FONT=&quot]3-D FLET[/FONT][FONT=&quot]. Catting[/FONT]

Останнє редагування: 24 бер 2010
  19. Danilo

Danilo Well-Known Member

Так, з другої спроби це вдалося, але при встановленні Windows видає помилку не вдалося скопіювати сістемний файл abyz23gl.sys Спробував пропустити а потім в BIOS встановив завантаження з CD-ROM така сама історія, не вдалося скопіювати сістемний файл abyz23gl.sys
    Може Nero не все записав, хоча я наче встановив мінімальну швидкість прожигу?

20. syavych

syavych копач

Запишіть цей файл на інший диск (краще RW, щоб даром не псувати), запустіть інсталяцію з першого диску, а коли скаже "не можу прочитати файл..." вставте другий диск і виберіть варіант типу "Повторити". Потім звісно поверніться до першого диску для подальшої інсталяції.

а де твій аватар? :)