4 ранку віндовс ХР встановлено деякі драйвери встановилися з диска, що був в комплекті з лаптопом, деякі довелося качати з офіційного сайту все пройшло без особливих проблем інтернет, мережа, відео і звук, все працює дякую Trooper за консультації на форумі , а ще більше дякую levandivka за терпіння та онлайн-консультації і підказки хрюша рулить!
другий день то не показник. Коли буде хоча б другий місяць, тоді і побачимо. Я сам неодноразово просидів на ХР, мучився, встановлював, робив образи дисків, щоб повне відновлення вінди займало не більше 20 хв, але зараз сиджу на сімці і радію - за 2 місяці жодних проблем не виникало. Система однозначно набагато стабільніша.
Зараз мене закидають капцями, але почитавши тему я теж прийняв рішення ставити ХР. Причина - тривіальна, я не знайшов жодних реальних переваг 7 над XP. Все, що викладалося вище, на кшталт підтримки біометрії для мене не аргумент, бо кожен реально фірмовий девайс містить дрова як на 7 так і на XP і буде містити їх завжди. Якщо не на супровідних дисках так на офіційних сайтах. Натомість 7 не підтримує дуже багато гаджетів і девайсів, про що можна почути як в цій темі так і на теренах нету. Ну і ще я нележу до людей, які люблять контролювати те, чим користуються. Мені здається, що кількість рішень, які приймає 7 віндовс за мене є більшою ніж цей показник в ХР. Починаючи керуванням процесами ОС, завершуючи контролем за вірусами, файєрволами та звичайним доступом до системи. Дозвольте, я вже сам буду господарем того, що пускаю на свій комп. До речі, повівся на маркетологічні зачіпки та купив ультрапотужний комп, тепер ХР працює як на крилах - усі процеси просто миттєві! Щиро дякую усім, хто доклався та допоміг прийняти мені рішення.
Дайте капці негайно! Девайси та гаджети якраз стають на "сімку" ідеально. Інша справа, що не всі програми стануть, якщо вони давненько не оновлювались. На сьогодні кожна прога в останній версії спокійно підтримує "сімку". Для власників ноутів "сімка" краще зберігає енергію, що відображається на тривалості роботи батареї.
На моєму робочому залізяччі ХР вже два роки, якщо не більше. Вдома теж було таке саме до нового року. Вирішив домашню переінсталювати по причині що мала завалила іграшками і всякою всячиною. Та ще й мав там nvidia firewall, яким мала позаблоковувала ряд програм і зсилок. Я вирішив що корисніше і швидше переінстальнутися ніж чиститися і розбиратися з тим firewall_ом
в мене xp так довго ніколи не тримався, зате нову версію(модифікацію) xp ставив в себе тільки раз чи два, далі робив образ(клон) системи - просто не люблю повної установки системи і програм. Дуже довго.
На десктопі у мене ХР від Звєря уже півтора року. Не перевстановлював жодного разу, працює дуже стабільно, у звязці з Касперскі-інтернет-секюріті. Тому поставив на лаптоп також Звєря (тільки новіша збірка), сподіваюся тут теж не підведе. Можливо ви так часто переставляєте вінду через те, що постійно заражаєте комп"ютер вірусами? КІС допоможе
не завадить ще підчищати саму систему чимось на зразок CCleaner - по інтерфесу навіть новачок розбереться.
А ще є корисна команда msconfig, за допомогою якої можна зробити ХР на 80% швидшим та простішим, викинувши масу процесів з автозавантаження та контролю за системою Теж досить юзабельно та гугл-френдлябельно, тобто гарно описано у результатах пошуку гугля. Цікаво чи 7-ка може таким хвалитися?
в мене 7 на одному вінті а на другому хр. Скажу так - сьомий швидший, але звикнути вжко. Проте колись до хр так само було ваджко привикати. Вдосконалення це завжди позитив, так що... вперед до кращого
мало того, що швидше, то й виглядає гарніше. А до нового звикати завжди важко. Тим не менше я відчував незручності лише перші 2-3 дні. Потім розумієш загальний концепт, а отже розумієш де що шукати
А мені дизайн аж ніяк не сподобався. А ще більше те що не можливо персоналізувати дизайн під себе. Поставив ХР, вибрав стиль "Класика" і почуваюся сухо та комфортно
чому ж не можливо. Навіть розповідається як саме налаштувати теми робочого столу. Стиль панелей, звісно, вже не міняється. Та й навіщо воно? Такі кумедні прозорі панельки...