Ясно, значить будем ставити ХР Підкажіть , яку версію (збірку) XP краще ставити? Колись в мене був диск здається називався "Зверь" , система з нього у мене на компі вже працює півтора року, я цілком задоволений, але десь той диск посіяв. Чи не виникне проблем із дровами на HP Compaq 615 ?
А яка морока з чистою установкою? Драйвера всі поставить, майже впевнений. Укр чи рос файл підвантажиться з нету. Установка - це всунути диск, вибрати розділ на вінті і вперед ---------- Додано в 13:35 ---------- Попередній допис був написаний в 13:34 ---------- Я про сімку ---------- Додано в 13:36 ---------- Попередній допис був написаний в 13:35 ---------- А ХР завжди ставив "Зверь"
А чому ХР? Оригінальну фінальну версію сімки без проблем можна зтягнути з торента. Активація - є спец. програмка для її активації. Після неї стає аналогічною купленій. Обновляється з майкрософтовських серваків постійно... Я користуй місяців з 4-5. Все GOOD!!!
цей драйвера і до материнки і до відеокарти? поки не появиться аналог lex або хоча б piter pen - сімку ставити знайомим не буду. п.с.якщо вже є киньте посилання.
А в мене інше питання - а яку саме 7-ку треба брати, щоб не було таких проколів, як у версії, яка в Мартіні? З ХР було б ніби все ясно - для дому Home, для фірми - Proffesional. А в сімці як?
На 615ый ХР ставится без проблем, но ваще то там семерочка просится. Зверь и прочую бабуйню с заранее завернутыми туда троянами ставить бы не советовал.
А ще порівняння різних версій є на офіційному сайті: http://windows.microsoft.com/uk-UA/windows7/products/compare
я все-таки ризикну звєря, про троянів нема підтвердженої інфи. На стац.компі у мене звєрь уже півтора року без жодних проблем живе, ніяких троянів, система ніразу не вилітала, працює дуже стабільно. Перезавантажую комп"ютер приблизно раз на 1-2 тижні бо починає ледь-помітно підгальмовувати, а так весь час увімкнений. Якщо ми уже з"ясували, що ви маєте безпосередній стосунок до продажу ноутбуків, я як чайник спробую цим скористатися Є питання У мене під віндою видно 2 диска С: SYSTEM, 280 гб, Е: 2 гб , якісь HP-тулзи Коли завантажуюсь з диска-реаніматора, то партішин меджік показує зовсім іншу картину, що є 4 диска С: 300 Мб D: 287 Гб E: щось біля 19 Гб F: 2 Гб (НР-тулзи) Я звик, як всі нормальні люди, щоб був диск С із системою , припустимо на 30 Гб, ну і все решта то диск D для даних. Я пробую збільшити диск С, але партішин каже що 300Мб то є максимально допустимий розмір. Я планую зробити наступним чином, але боюся бо ніколи раніше такого не робив 1. видалити всі розділи (диски) 2. форматнути жорсткий диск 3. встановити останній звір-ХР (сп3) - На якій стадії , в якому пункті я мав би розбити диск на розділи С і Д ? - Чи пункти 2 і 3 взагалі будуть можливі після пункту 1 ?
Раздельчик с ХП тулзами Вам уже никогда не понадобиццо. На большинстве современных ноутов такой раздел используется для восстановления системы. то есть раньше в комплекте давались лазерные диски, а теперь скрытый раздел, с которого можно загрузится с помощью секретного нажатия клавиш (должно быть в документации). После переустановки винды связь с этим разделом будет нарушена и толку от него не будет никакого. Из под винды можно запустить хьюлетовский рекавери менеджер. который позволяет один раз сделать диски восстановления, после чего потерять раздел хп тулз совсем уже не страшно. Если надумаете это делать. запаситесь ДВД дисками чистыми. Перед тем как ставить себе зверя с неподтвержденными для Вас троянами, снесите нах все разделы на жестком диске и разбейте как считаете нужным. Желательно конечно. чтоб Партишн Меджик не был старый. или взять Парагоновскую тулзу. Да и все.
По теме, мне 7-е Окна гораздо больше нравятся, чем ХР. Чище и гораздо быстрее работает на том же процессоре.
ну ваще идея ставить на 615ый компак ХР довольно странная, примерно как к ружью с затвором пытаться приделать фитиль. Ну да хозяин барин.
А ви можете конкретніше? Я звичайний юзер, ваших тонкощів із затвором і фітилем не розумію. Спробував 3 дні працювати у сімці, мені не подобається, не зручно, багато чого не зрозуміло. Ви наразі загальні фрази тут пишете про те, що 7 краще, бо легко налаштувати мережу. От я працюю з ХР вже купу років і мене вона цілком задовольняє, я налаштував собі мережу між десктопом і старим лаптопом. А купив новий ноутбук і мережа досі в мене нормально не працює. Так, до інтеренту по вайфаю я підключився за два кліки. Але мережа із іншими компами то є, то нема. Я потратив дві години свого часу щоб витерти грьобаний Макаффі бо Каспер не встановлювався. Багато програм мені довелося шукати і качати останні версії бо попередні із 7 несумісні. Словом, чим більше я пізнаю 7, тим більше всяких незручностей зустрічаю на своєму шляху. А до того всього ще додається те, що моя 7 версії "стартер" і я тупо не можу змінити той жахливий світло-голубий дизайн інтерфейсу на класичний Так от питання. Чим мені, звичайному юзеру компак 615, краще ставити 7 а не ХР? Я читав вище ваш допис про переваги, але в ньому не знайшов жодної реальної переваги. Все те саме є в ХР. ---------- Додано в 23:13 ---------- Попередній допис був написаний в 23:10 ---------- Ще питання в догонку. Якщо ви мене все таки переконаєте, то скільки мені буде коштувати апгрейд "стартер" до якоїсь нормальної версії?
Если брать проф, то в районе 150 баков. Но Вы ж хотите ХР =) Переубеждать уже не буду, решайте сами. Реально дальше будет больше, начнет раздражать музыка, которую слушает молодежь и т.д. =) Сейчас ещё на ХР Вы не будете чуствовать сильного дискомфорта, но через полгодика все равно встанет вопрос в том, что Вы несовместимы с остальными. Настроить если надо поможем, что не гарантирует Вам того, что будет раздражать.