Погоджуюся. То просто незвично. Так завжди коли на щось інше чи новіше переходиш... Покористуйтесь кілька тижнів і питання відпаде.
Звикнути можна до кольорів і шрифтів. А коли йдеться про великі відступи і товсті рамки, то мене жаба дусить за прос%*ання робочої площі монітора. На великому моніторі то може і можна звикнути, але на лаптопі воно ні в які ворота... ---------- Додано в 14:48 ---------- Попередній допис був написаний в 14:47 ---------- до речі, ще я не знайшов де міняється фон робочого стола. Припускаю що десь в тих краях і редагується вигляд вікон
ААааааааааа.... ЖАХ!!!!!!!!!!! Міняйте ту сімку.... То в Вас, мабуть, Home Basiс або Starter... Не вживетесь....
В майбутньому у віндовсі залишиться тільки дві кнопки - Виключити - Не виключати - ---------- Додано в 15:51 ---------- Попередній допис був написаний в 15:44 ---------- У-пс. А де він сидить?
поміняти мабуть не вийде бо сімка ліцензійна, дісталася разом з новим лаптопом я правильно розумію , що в цій версії сімки нема функції зміни фону робочого стола?
Я думаю, що так. Конкретно з нею не стикався, але коли в мене була Vista HomE Premium а друг купив ноут з Home Basic, то то небо і земля. Хоч і ліцензійна та довелось її знести тоді. Бо навіть дрова до принтера не хотіли ставати. А в Вас немає ось такого: Панель управления\Все элементы панели управления\Персонализация ???
Слухайте, ну а на крайній випадок можна ж правою кнопкою миші по якійсь картинці клікнуть і обрать "сделать фоновым изображением рабочего стола". Чи й такого нема? ---------- Додано в 17:05 ---------- Попередній допис був написаний в 16:53 ---------- Подивіться на ось цій сторінці офіційного сайту. хоча там стартер взагалі виведений окремо.
До речі, на усіх компах з сімкою тло робочого столу якесь розмите і нечітке. На скріншоті вище теж, ніби то піраміда на мобілку зфоткана. То я щось не те бачив?
То я просто те фото 300 разів пережимав перед тим як викласти - економія трафіку (мобільний інтернет в мене - Лайф). А взагалі то ідеально картинка чітка.
Стартер не погана, просто это не полноценная операционная система, а продукт, который позволяет непосвященному практически забесплатно ознакомиться с тем, что такое Seven. Перечислять долго - ограничение сетевых возможностей (раздача интернета другим, количество сетевых подключений, шара принтеров и т.д.) ограничение интерфейса (отсутсвие Аэро, отсутсвие высоких разрешений и т.д.) ограничение по работе с железом (нет 64битной версии и т.д.) Коротко говоря - это дема, а не полноценная ОС. Я бы говорил - однозначно переставлять, менять на полнофункциональную.