Windows XP vs Windows 7

Тема у розділі 'Комп'ютери', створена користувачем Forest, 4 лют 2010.

?

Що краще?

1. Windows 7

41 голосів
    51,9%
  2. Windows XP

29 голосів
    36,7%
  3. Щось інше, два попередні варіанти у жодному разі!

9 голосів
    11,4%
  1. syavych

syavych копач

Якщо коротко - там відповіді немає :)

• Подобається Подобається x 1
  2. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Погоджуюся.
    То просто незвично. Так завжди коли на щось інше чи новіше переходиш... Покористуйтесь кілька тижнів і питання відпаде.

3. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Звикнути можна до кольорів і шрифтів. А коли йдеться про великі відступи і товсті рамки, то мене жаба дусить за прос%*ання робочої площі монітора. На великому моніторі то може і можна звикнути, але на лаптопі воно ні в які ворота...

---------- Додано в 14:48 ---------- Попередній допис був написаний в 14:47 ----------

до речі, ще я не знайшов де міняється фон робочого стола. Припускаю що десь в тих краях і редагується вигляд вікон

4. syavych

syavych копач

правою кнопкою миші по десктопі і "Персоналізувати"

• Подобається Подобається x 2
  5. MARTINI

тисну праву кнопку і такого не бачу

6. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

ААааааааааа.... ЖАХ!!!!!!!!!!!
    Міняйте ту сімку.... То в Вас, мабуть, Home Basiс або Starter... Не вживетесь....

7. Svjato

Svjato Well-Known Member

В майбутньому у віндовсі залишиться тільки дві кнопки - Виключити - Не виключати - :)

---------- Додано в 15:51 ---------- Попередній допис був написаний в 15:44 ----------

У-пс. А де він сидить?

8. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Я прогнав сімку на віртуальній машині... Все налаштовується, і фон і теми...
    Полюбляю Класичну...

9. MARTINI

поміняти мабуть не вийде бо сімка ліцензійна, дісталася разом з новим лаптопом

я правильно розумію , що в цій версії сімки нема функції зміни фону робочого стола?

10. Trooper

Trooper Well-Known Member

Правильно. Так что Астон или Талисман.
    Лицензионный Астон кстати стоит весьма умеренно.

11. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Я думаю, що так. Конкретно з нею не стикався, але коли в мене була Vista HomE Premium а друг купив ноут з Home Basic, то то небо і земля. Хоч і ліцензійна та довелось її знести тоді. Бо навіть дрова до принтера не хотіли ставати.

А в Вас немає ось такого:
    Панель управления\Все элементы панели управления\Персонализация
    ???

12. MARTINI

13. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Справді нема...
    Ось як в мене після правого кліка по Десктопі:

14. MARTINI

а чого ще нема в версії Starter ?

15. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Слухайте, ну а на крайній випадок можна ж правою кнопкою миші по якійсь картинці клікнуть і обрать "сделать фоновым изображением рабочего стола". Чи й такого нема?

---------- Додано в 17:05 ---------- Попередній допис був написаний в 16:53 ----------

Подивіться на ось цій сторінці офіційного сайту. хоча там стартер взагалі виведений окремо.:dntknw:

16. Forest

Forest Moderator

До речі, на усіх компах з сімкою тло робочого столу якесь розмите і нечітке. На скріншоті вище теж, ніби то піраміда на мобілку зфоткана. То я щось не те бачив?

17. Trooper

У меня стоит семерка - все четко. Ничего там не размыто.

18. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

То я просто те фото 300 разів пережимав перед тим як викласти - економія трафіку (мобільний інтернет в мене - Лайф). А взагалі то ідеально картинка чітка.

19. MARTINI

Я бачу тут є фахівці по ОС і сімці зокрема. Що ніхто не розкаже чим моя Starter погана?

20. Trooper

Стартер не погана, просто это не полноценная операционная система, а продукт, который позволяет непосвященному практически забесплатно ознакомиться с тем, что такое Seven.

Перечислять долго -
    ограничение сетевых возможностей (раздача интернета другим, количество сетевых подключений, шара принтеров и т.д.)
    ограничение интерфейса (отсутсвие Аэро, отсутсвие высоких разрешений и т.д.)
    ограничение по работе с железом (нет 64битной версии и т.д.)
    Коротко говоря - это дема, а не полноценная ОС.
    Я бы говорил - однозначно переставлять, менять на полнофункциональную.

• Подобається Подобається x 2
а де твій аватар? :)