Дуже слушне порівняння - зараз усі женуть за W7 так само як і за машинами з двома педалями замість трьох. Логічно - автомат це просто, юзера в звичайній їзді мало що цікавить. Але якщо починаються проблеми, які обов'язково починаються, в юзера з'являється істерика. Адже юзер біг за комфортом і не розумів, що їзда з автоматом по неприбраному снігу та льоді на наших дорогах (читай з невідчеканеним чи некупленим софтом) стане проблемою, буксирування (читай підключенням старших ґаджетів) буде неможливим, за комфорт доводиться платити динамікою розгону (читай швидкодією) і збільшеною витратою пального (читай ресурсами ПК і акумулятора). Саме тому я не обрав ані авто з автоматом ані W7, хоча користуюся технікою, яка за технічними рішеннями та продуктивныстю відноситься до преміум-сегментів.
А в вас таке собі порівняння. Не забувайте що обидві версії ОС від одного виробника. А він не такий дурний щоб самому позбавляти себе клієнта. Швидкодія досягається не лише аскетичною графікою, нові технології постійно вводяться, прокиньтеся люди.
Відкиньте фразеологію і метафорику, я навів чіткі тести. А щодо виробника - в більшості автовиробників є автомати і механіка одночасно, так що не наїзджайте на мої порівняння
Я маю бекап диску С: Система повністю - на фізичному диску К:, дані - на окремому міні-сервері. Зробив ще тоді, коли була небезпека втручання адмінів корпорації - типу машина повинна бути в домені з обмеженими правами локал-адміна. А хрін вам! Ганяю на С: і Д: безжально торенти, L: - аудіоредагування, H:, I:, J: - медіа архіви (терабайт), а ще є на терабайтнику додатковий завантажувальний розділ F: (4 ГБ) - коли не вистачає вільних інтерфейсів для встановлення чужих винтів. Сервак розшарено як T:, V:, W, X, розділи казенного ноуту як M: і N: Так вже звик А приклад я навів про чайників, які все кидають у "мої документи". Імена файлів я пишу виключно латинкою і за можливості - без пробілів.
Зробив як написано у статті. Тепер можу переглядати твітервідео у XP Enable MP4 (H.264 + AAC) HTML5 video in Firefox on Windows XP without Flash
А ті самі "мої документи" ще й лежать на системному диску (зазвичай на С) ))))) А потім через тиждень починають волати що кудись на диску С місто поділося і комп дуже сильно гальмує)))
Мазер поміняв, деякі вінчестери поміняв, але з XP SP3 Eng мені комфортно. Маю зовнішній завантажувальний винт з обмеженою "вісімкою", підключаю його зрідка для конкретних випадків. Навіщо щось міняти?
Девайси та гаджети якраз стають на "сімку" ідеально. Інша справа, що не всі програми стануть, якщо вони давненько не оновлювались. На сьогодні кожна прога в останній версії спокійно підтримує "сімку". Але все таки раджу ставити десятку
Я поставив обрізану хрюшку (двісті з чутчутьом метрів) і маю чистий спокій. Машина літає, всьо стає і грає. А 7-ка вічно морозилась: то те їй не так, то те... Як казав мій знайомий програміст-хакер: американці шатли запускають на 600-му дюроні, а ти хочеш мікроскопом горіхи колоти.