Ще би. В сімки параноя. Вона хоче знати все і вся - (дурна перераховує час завантаження кожного процесу)
А тут я їх підтримую, клієнтом за замовчуванням користується серед моїх знайомих приблизно 1 зі 100, а місце він займає. Тож кому потрібен поштовий клієнт знайде купу інших за власним смаком, а тих кому потрбен саме Аутлук Експрес напевно 1 з 1000
Ви не в курсі, поштовий клієнт Windows зараз називається Windows Live, скачується і встановлюється з офіційного сайту і крім пошти включає в себе ще декілька сервісів. До того ж Office включає в себе Outlook, раніше він просто дублював вбудований клієнт. Виправлєєм руки і швиденько все знаходим. Він може на початку питати запит на доступ програм, воно разом відключається і взагалі ніяких питань тоді. Який файловий менеджер, я в шоці Провідник в 100 раз зручніший по доступу до папок. Мерседесом теж менше користуються ніж Деу Ланоз, може Мерс відстійний? Ще динаміку ринку не забудьте подивитися - які продажі ОС ростуть, які знижуються. Лиш не по Шепетівці дивіться, а в загальному. Взагалі нічого не гальмує, з Вістов може сплутали. Ваша субєктивна проблема. В вас взагалі бувають нові версії, чи як з одної почали - так і до цих пір?
Тобто ви погоджуєтесь з моїми словами, які вище назвали "дурницею" Може викоривлюємо а не виправляємо Додаткові питання на початку це називаєтья полегшення інтерфейсу? Погана цитата, бо ланос їде гірше ніж мерс. А ХР працює швидше ніж W7. Якщо уважно прочитати мій допис вище, я привів лінк на порівняльний тест, його, зауважте, робив не я. Знову раджу прочитати наданий мною тест.
Не бачу змісту влаштовувати холівар, тому що смішно просто - XP не може бути ще 10 років, хіба так важко второпати. Уявляю якщо посадити вас за Mac OS чи Ubuntu, ви з переляку взагалі втечете кудись - в голові ж підходи треба міняти, в нас це погано виходить.
Чого мені боятися? Радше підстави на це є у вас - називаєте дурницями правдиві слова і глузуєте зі співрозмовників, навіть не знаючи з ким говорите
Про Os’і не знаю, а з досвіду скажу, хто корист. компом не для ігор, а для роботи і пересів на Ubuntu, а ше краще Mint, там і залишаються, один раз налаштував і без глюків сидиш рік, два, поки не надоїсть
Маю більш архаїчне запитання: як поверх Win2000 (SP4 Professional) поставити ХР (SP3 eng) щоби зберегти встановлені проги та налаштування (в тому числі півтори сотні паролів у Мозиллі)? Нагадаю - 2000 встановлена у C:\WINNT, а ХР проситиметься у C:\Windows. Маю право на одну помилку (є другий завантажувальний винт з повною копією основного).
Як встановлювати хр поерх 2000 не підкажу, але Якщо акронісом зробити резервну копію системи - можна буде значно більше збільшити кількість спроб. (особисто я експеременти робив би на новому харді на копіях системи. за одне хард можна збільшити)
І я не пересяду. Якщо на авті поміняти місцями педалі, а на гітарі - струни - багато кайфу зловить користувач? Залізяка має бути комфортним інструментом, а не академічною самоціллю. Я, наприклад, відмовляюся допомагати комусь з роботою на його компі (маю на увазі прикладні проги), якщо там не встановлено Тотал або Фар командер. "Ой, де ж я зберегла той файл?" І починається пошук - documents and settings\users\olena\office\dovidky.... А я точно знаю, що файли цього місяцю зберіг у C:\JUL. Відповідно торішні файли, збережені у липні, лежать у C:\JUL\JUL2010.
Якщо я хочу грати на роялі - я гратиму на роялі. Хтось інший гратиме на синтезаторі. Кожному - своє. Графічним дизайном і крутою звукорежисурою я не займаюся, тому особисто для мене вивчення MAC - це зайве марнування часу.
Ну так і є. Але все рівно Windows 7 Home Basic має ті самі мінімальні функції, що й ваш 2000, воно й розраховано на людей з мінімальними потребами. Просто вам уже ліньки за незвичне братися, бо інтерфейс новий.
По-перше, я під 2000 маю унікальну колекцію потрібного мені софта (дещо мігрувало ще з Win98). Свого часу встановили знайомі, з якими я втратив зв"язок. Буквально два дні тому дістав дистрибутиви деяких подібних прог, тому з"явилася можливість переходу на ХР. Зайві налаштування та функції мені не потрібні.
Бували і такі випадки, що дехто купував авто, і їздив ним лиш до церкви та інколи в магазин. Нє? Ну це щоб похизуватись, як дехто кгм-м-м. Кожному своє. Наприклад, я ніколи не зберігаю на диску С. І коли глюкає система в чайників, то при перестановці мусиш пройти процедуру запуску з віртуалки, копіювання диску С (принаймі папок по замовчуванню), жеби потім не слухати: "Фсьо пропало, нажитоє нєпосільним зберіганням по замовчуванню.." А так заглюкало до нємогу, занєш що на диску С нема нічого корисного- формат С- установка (або перезаливка з образу, якщо був створений). Фсьо, чистий спокій )))