Ок, але тільки після того, як ви поясните, що то за така приставка, що конкурує з магнітофоном "Весна".
Нінтендо 8-бітне, яке працювало з плівкової касети через магнітофон, а замість монітора телевізор "Електрон" з перепаяними платами.
Бутьду тру самцями, відпускайте бороду, запасайтесь пивом, ставте slackware без іксів, програмуйте на http://ru.wikipedia.org/wiki/Brainfuck і не цяцькайтесь.:rus:
Програмування в машинних кодах було крутішим А взагалі-то оптимальним є Assembler, і нічого кращого вже не придумаєш
Назвете, які типи мультимедіа є на W7 і немає на ХР? Тут мова про програмне забезпечення а не "залізо". Як на мене, розвиток ПЗ не пропорційний з розвитком техніки, тому ставлю під сумнів потребу синхронізованого поновлення софта та харда. ---------- Додано в 10:43 ---------- Попередній допис був написаний в 10:41 ---------- Несмотря на внешнюю примитивность, Brainfuck с бесконечным набором ячеек имеет тьюринговскую полноту, а, следовательно, по потенциальным возможностям не уступает «настоящим» языкам, подобным Си, Паскалю или Java.
Ну ігри завжди під потужніші ресурси розраховують. Під ігри залізо швидко застаріває. XP просто підтримка продуктів і технологій вже потроху відключається, ставите не ставите - будете сидіти з рухляддю. Просто що воно вам не потрібно, а для професіоналів наприклад в відеодизайні це дуже актуально.
Вчергове зазначаю, що тут гілка про софт а не про техніку, не ображайтеся, але складається враження, що Вам бракує аргументів але всеодно хочеться сперечатись.
Так які агрументи можуть бути - хард і софт завжди йдуть нога в ногу. АйФон з інтерфесом від Нокії 3210 - це би була комедія якась. Просто люди деякі ліниві, деякі не шарять, деяким треба лиш мінімальні функції, але через них же прогрес не буде на місці стояти.
П.С. Як отримати доступ до звукових мікшерів? (Треба один звуковий пристрій перекинути з під впливу першого мікшера під вплив другого...) Дякую.
Не залежно від того, як ви називаєте мої слова, є факти. W7 на відміну від ХР не має поштового клієнта W7 на відміну від ХР не дає легкого доступу до налаштувань та преференцій wi-fi та bluetooth-з'єднань, звуку тощо. W7 на відміну від ХР задає багато питань і тим забирає час в користувача W7 на відміну від ХР має незручний файловий менеджер W7 на відміну від ХР користується меншість користувачів ПК нашої країни та світу (http://www.engadget.com/2010/07/12/microsoft-says-74-percent-of-work-pcs-still-use-windows-xp-exte/) І накінець більше від ХР гальмує комп'ютер (тут тест) Підозрюю, що частково завдяки переліченому розробник вже за півроку після випуску 7-ї версії "вікон" вже задекларував кінець продукту а саме випуск нової версії, 8-ї. Тому прихильники гарних іконок і сліпої футуристичності навряд чи мене переконають у зміні (особливо словами "не говоріть дурниць" замість аргументів), принаймні дотепер цього не зробили і мій диск ліцензованого україномовного W7 дотепер лежить нерозпакованим. Для батьків я теж поставив XP.