Windows XP vs Windows 7

Тема у розділі 'Комп'ютери', створена користувачем Forest, 4 лют 2010.

?

Що краще?

1. Windows 7

41 голосів
    51,9%
  2. Windows XP

29 голосів
    36,7%
  3. Щось інше, два попередні варіанти у жодному разі!

9 голосів
    11,4%
  1. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Уууу... Майкрософт стежить за Вами... Вони сумлінно збирають ваші плейлисти з плеєрів і відправляють в секретні служби! Тепер вони знають Ваші музичні вподобання і будуть зомбувати Вас улюбленою музикою!:)))
    ПАРАНОЯ!!!
    Якщо так всього боїтеся, то користуйтесь листочком і ручкою, а не ПК.

П.С. - не забудьте з'їсти потім листочка... Або спалити і розвіяти попіл :)))

• Подобається Подобається x 3
  2. yamakasivip

yamakasivip миється в бані

перед тем как такое заявлять надо это обосновать ;) мне это очень напоминает речь представителя Майкрософта на "семинаре" ... вы случайно не он ? :)
    Так вот теперь по теме дайте ссилочку на образ зверя и пр. где етсь трояны укажите мне файлы этих троянов и прочей лабуды ..потом сами загрузите их на вирус тотал http://www.virustotal.com/ - рекомендую для проверки кряков и т.д. и т.п. подозрительных файлов ...
    и увидите что в 99% случаев это ложное срабатывание антивируса, то есть обычный кряк и работает сам по принципу трояна\вируса когда крякает вам любой софт ! но это не значит что этот кряк вредоносный для системы - да он ламает конкретно ту прогу для которой предназначен !
    а я еще даже более чем уверен что тому же Adobe не сложно проплатить касперскому за то что кряк к их софту будет в базе касперского как вирус ;)

---------- Додано в 00:25 ---------- Попередній допис був написаний в 00:23 ----------

• Подобається Подобається x 2
  3. Svjato

Svjato Well-Known Member

:good:
    :haha:

4. yamakasivip

yamakasivip миється в бані

вот вот !!! вот он профи !!! теперь обясняю .

---------- Додано в 00:42 ---------- Попередній допис був написаний в 00:29 ----------

? что не понятно ? в ХР тоже есть функция устранения неполадок ! бред полнейший ни разу не помогло ...пробовал из спортивного интереса...
    то же саоме могу сказать об этой функции в 7-ке - функция есть толку от нее никакого ...не помогает ...

5. Svjato

Svjato Well-Known Member

Та ні, навпаки. Я був дуже здивований тим соц опитуванням, що проводить XP :haha:
    Мені в голову не вкладається така служба допомоги, яка ніц абсолютно не допомагає...(повністю даремна трата часу)

• Подобається Подобається x 1
  6. Templar

Templar Дуже важлива персона

ХР просто лажа!
    В котре переконуюсь, сьогодні вимушено поставив ХР, комп свариться зі мною, я вже не витримую!
    ХР то зло!

7. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Windows 7 звичайно. Наші баняки тяжко інновації сприймають, ще 20 років на XP сидітимуть.

8. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Нормальна ХР на нормальний комп рівними ручками ставиться і працює нормально. І 7-ка теж.

• Подобається Подобається x 4
  9. Svjato

Svjato Well-Known Member

Я би ще сказав наступне - ніхто так і не сказав які програми йдуть на 7-ці а не йдуть на хр...

10. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Одна тільки лажа в 7-ки серйозна є.... На ноутах вона убиває батарею. Перевірено на собі:), та навіть не дивлячись на це продовжую нею користуватись.

11. Svjato

Svjato Well-Known Member

Як на мене - ніщо так не вбиває батарею, як сама батарея. (З їхньою оптимізацією і контролем - краще б вони були без контролерів :pardon: )

12. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Я Вам серйозно кажу. Ви не чули про цю проблему з 7-кою і лептопами? Я зтикнувся з цим. Батарея моментом злетіла... Якось в один прекрасний день почала вимагати заміни і стала тримати раза в 4 гірше... Калібровка допомогла на кілька днів, а потім знов...

13. Forest

Forest Moderator

Думаю, мали б існувати якісь утилітки?

14. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Поки ніякого виходу не знайшов... Ковирявся і на англомовних форумах і скрізь... просто гробить батарею і все. Якщо хтось щось знайде - буду вдячний.

15. syavych

syavych копач

Оресте, тут проблема не в софті. 7-ка фізично вбиває батарею, відкат на іншу ОС не допомагає. Напруга на контактах різко падає і всьо...
    Я свою НР-ну вбив за півроку :sad:

16. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Ось вже старенька стаття на цю тему:

Та й весь інтернет і всі форуми кишать такою проблемою. Це й справді проблема! Коли в один момент батарея, яка тримала кілька годин починає тримати 30-40 хвилин!!! Думаю це не просто так... Цілком і мовірно, що це зроблено спеціально... Уявляєте, якими сумами тут пахне (батарейки то не дешеві!!)

17. Kalyan

Kalyan Member

де можна качнути чистий XP SP3 ?

18. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

нах він кому потрібен, крім пошти і вокзалу?

19. syavych

syavych копач

крик душі? :) чого ж так категорично?

20. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

А що потрібно?

а де твій аватар? :)