а у мене стоїть сімірка. Віста сакс. принципово ніколи її не ставила. Спочатку був 98 віндовс) потім купу років хр.) а тепер 7) задоволена. буду дома покаже скріншот. Купа новинок гарний інтерфейс, зручна в користуванні. і море море плюсів. ну і в мене х64. і 5 гб пам,яті) дуже кльово)
В порівнянні з вістою літає незалежно від конфігурації, а vs ХР - коли слабий компутер, то таки сімка пригальмовує, але на потужних практично не відрізнити від хрюші.
Я б казав, брехня... Закинув у фотошоп 100 кадрів по 6-7 мб, і паралельно Гізою бавлюся... А ХР з тими ж 4 Гб оперативки фотошоп валила з меншим вантажем.
У меня W7 версия 6.1 (сборка 7106.0) всё дравяное от висты встало на бук. Усе проги идут без замечаний... работает шустро как ХР-юшка со всеми включёнными наворотами, игра Command And Conquer Red Alert 3 Uprising не тормозит на максимуме графики... (В ней играю конечно за СССР! Хе-хе!.. ) Даже с 2 Гигами и 667 МГц оперативой.
Я його п’ять років не переставляв аж поки компю’тер не згорів. 7 років всетаки. Полетів блок живлення а через нього і інше. Але і на новому покищо сиджу на ХР. Власне хочу щоб сімка стабілізувалась і до неї випусти достатньо забезпечення. А то починаючи із заліза ще нічого нема. Немає бажання головної болі. Для ХР тяжко щось не знайти. Сімці варто дати рік-два. Хай стабілізується.
ТАК я поставив цю: Версия: Windows 7 7077 RC RUS Платформа: x86, x64 Язык интерфейса: английский + русский Удалены из Windows 7: -Версии без перевода и возможности активации - HomeBasic, HomePremium, Professional, оставлена только Ultimate. Установка только на русском. -Образцы музыки и видео - лишних 430мб на диске. -32 языка народов мира - для русской версии просто мусор и 1300мб на диске. -UAC - отключен -Superfeth - отключен, и то, и то можно включить по желанию. Драйвери на Вісту (порядні виробники) давно виставили. То кокі проблеми?
Не всі порядні. А бажання купувати нове залізо або лазити по нету і шукати саморобного еквіваленту нема. Я все одно за рік збираюсь зібрати новий компютер тоді і буду думати. Цей я купив за $85 чи $90 по пошті із інтернет кафе. Тільки тому що переставив новіші і неушкоджені частини із старого він взагалі є зносним. Такщо це тимчасовий варіант. ХР на ньому ліцензоване. Рік переживу без екпериментів із новою ОС.
Вже є фінальна версія Windows 7 Ultimate RTM Build 7600.16385 Я собі поставив і мені дуже подобається. Все швидко, гарно, стабільно. Знайомий від квітня користується трішки старішою версією, казав що без глюків.
У мене W 7 Максимальна, 2100. Все подобається, багато переваг у порівнянні з ХР. Однак є одна проблема, яку ніяк не можу вирішити (не розумію, як) - не всі сайти відкриваються. Причому я вже пробувала браузерів різних штук п"ять, не менше. Тобто справа не тільки у них. Ось, наприклад, є сайт - http://www.adn.com/ Mozilla i IE не відкривають його взагалі, хоча у ХР відкривався. Інші браузери відкривають, але не працюють фотогалереї сайту - першу картинку видно, далі не відкривається. Дивно. Якби знати, де це відкоригувати...