WikiLeaks опублікував переписку дипломатів США

Тема у розділі 'Що у світі чути', створена користувачем Svjato, 28 лис 2010.

1. Svjato

Svjato Well-Known Member

Як китайські квартали - купа шлюзів...

---------- Додано в 00:33 ---------- Попередній допис був написаний в 00:32 ----------

Насмішили. (ви хоч один документ читали?)

---------- Додано в 00:33 ---------- Попередній допис був написаний в 00:33 ----------

там лише пла-пла-пла...

2. Rebbit

Rebbit Well-Known Member

Ні. Не читав.

---------- Додано в 00:35 ---------- Попередній допис був написаний в 00:34 ----------

Яке прекрасно стравлює держави між собою :).
    Коли стається шось дуже і дуже варто думати зі сторони "я кому ж це вигідно" :)

• Подобається Подобається x 1
  3. Nevermind

Nevermind Просто персона

http://focus.ua/politics/159043

4. Rebbit

Rebbit Well-Known Member

Про фізичний доступ я доказувати не буду. Я не настільки компетентний, але якшо в вас забрати гугль, яндекс, рамблер і ше кілька пошуковиків - багато ви в інтернеті найдете?

5. Svjato

Svjato Well-Known Member

Думаю під шумок щось десь бахне... (може доляр? :dntknw: )

6. Rebbit

Rebbit Well-Known Member

А тепер ше про дзеркала. Не хочу ставити під сумнів безпечність різних операційних систем, але шось мені підсказую шо спецслужби більшости держав можуть любий сервер вивернути наізнанку. А особливо талановиті навіть знімуть з клавіатури відбитки пальців адміна.

Та банальною ДДОС атакою вальнути. В Штатів шо компів бракує.

7. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Думаю, що ненадовго.
    І я так подумала, бо ж ця інфа появилась після корейського конфлікту. Там США не було що робити, то вони аж до Кореї попливли на "військові тренування", що мало б бути провокацією і початком війни. Адже США має великий борг у Китая, а віддавати ж нема чим. Простіше Китай знищити. От і добирається через Корею. Так як США не хоче починати війну, щоб світ не пішов проти США капітально, то вони от і вигадують всякі провокації. Щодо цих документів - особливо не цікавилась ними, але думаю, що це теж один зі способів провокації для того, щоб пересварити держави і почати заворуху.

• Подобається Подобається x 3
  8. Svjato

Svjato Well-Known Member

Та його і валили зі штатів. Тому він в штатах і недоступний. (свобода преси по американськи)

---------- Додано в 00:54 ---------- Попередній допис був написаний в 00:53 ----------

Щось мені підказує, що переадресації - класна річ :)

9. Rebbit

Rebbit Well-Known Member

Оооооо.... От вона інформація. Я ж за світом майже не слідкую. Тепер ясніше стало. А то я все непойму чого Штати з свого писка ...пу зробили перед всім світом. То ж ганьба яка. Тепер все ясніше мені стало.

10. Svjato

Svjato Well-Known Member

Теж так думаю. Поки є попит - буде і реклама на тому сайті...

11. Rebbit

Rebbit Well-Known Member

Якби його вгробили то він би був недоступний всюди. Вони б не встигали залізо на тих серверах міняти

А мені шось підсказує шо якшо ваш бровзер туди доходить то і майстер-ламайстер від спецслужби добереться без проблем. :)))

12. Svjato

Svjato Well-Known Member

Та думаю справа таки не в якійсь Кореї - протистояння лише допомагають вибити фінансування на військові програми з бюджету.
    До речі про бюджет. Вірніше його дефіцит. (14 тріліонів...так заявив один із економістів в штатах.) Американці самі вже себе бояться. До речі Як пам'ять не зраджує ВВП штатів під 2 триліони. (Про дефолт говорити вже пізно) Хоч в усіх банках картина -ААА, ну може ААВ :)

---------- Додано в 01:03 ---------- Попередній допис був написаний в 01:00 ----------

ДНС завалили і закрили. А 250 тищ друкованого тексту? - 250 Мбайт інформації???

Не смійтесь з мене будь-ласка - недавно перевіряв свій трафік - 5 Мбіт. 500 секунд і я вже власник :haha:

---------- Додано в 01:04 ---------- Попередній допис був написаний в 01:03 ----------

А мені щось підказує, що якщо я хочу щось зберегти, то цим треба поділитися ;)

13. Rebbit

Rebbit Well-Known Member

Та правильно. Зараз вже пізно шось робити.
    Але якби ви знали шо на даний момент така інформація є тільки в Івана, Пестра і Семена і Семен вам її дає скопіювати, а Івана вже вбили, а Петро пропав безвісти то ви б її в руки не взяли :)

---------- Додано в 01:09 ---------- Попередній допис був написаний в 01:06 ----------

Ніщо не є таким небезпечним як інформація. Машину, гроші хату, наркоту, зброю в вас відберуть, а ви якшо втечете то може і доганяти не стануть. Але якшо ви знаєте шось не те то ойойой........ І ті хто поцупив цю інфу прекрасно то розуміють (якшо її хтось таки справді крав).

14. Svjato

Svjato Well-Known Member

Я би зробив, як той чувак - купив 10 флешок і роздав би репортерам, бо

15. Romko

Romko Дуже важлива персона

WikiLeaks про Януковича і Партію регіонів

16. Svjato

Svjato Well-Known Member

Дзеркалок стало мало...

17. Rebbit

Rebbit Well-Known Member

И пол года нє прошло :)

• Подобається Подобається x 3
  18. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

"Нє чітал, но осуждаю." Так, чи що?
    ======================================

Ситуація з WikiLeaks дуже цікава. Цікава насамперед особою керівника і засновника - Джуліана Ассанджа. Мені він здається 100% ідеалістом, і як людина - мені подобається. А ще - він чимось нагадує Андрія Сахарова. Сахаров, винахідник водневої бомби, повстав проти Системи. Повстав наївно, якось по-дитячому. Але непримиренно.

Так само і Ассандж - бувший (чи донині діючий?) хакер, який персонально повстав "проти сильних світу цього", але, очевидно, швидко був використаний різними політичними силами або дуже крутими індивідами типу відомого угорського єврея... А як інакше пояснити такий витік секретів?

Що цікаво, більшість світових гравців дуже злякалися. Китай одразу заблокував доступ до сайту своїх громадян, в Росії піднявся вереск "падріотів", що це "загавар піндосов протів Путіна" :))) ! Ну а США, схоже, включили всі важелі впливу, щоб погасити скандал.
    А тим часом - сайт Вікілікс заблоковано і у Європі; США відкликає всіх працівників посольств, які фігурують в опублікованих секретних документах, і на арешт Ассанджа за обвинувачуванням шведської поліції (???) у згвалтуванні (???) вже начебто видано ордер у Великобританії; його банківський рахунок у Швейцарії заблоковано, і не сьогодні-завтра його, очевидно, буде заарештовано...

Ось так Ассандж взяв і вивернув в калюжу брудну білизну ВСІЄЇ світової політики... Чи стала білизна після цього чистою? Ні. Чи є хтось у світі - типу "світовий моральний лідер", хто візьметься за "прання брудної білизни"? Ні, на мій погляд - немає жодного. Тому й білизна залишиться брудною. Буде лежати на купі і ще довго гнити...

• Подобається Подобається x 2
  19. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Да уж. Якщо можна комусь перейти дорогу "по крупняку" - то саме так. Навіть Осама не так сильно влетів.

20. Deus igrok

Deus igrok Дуже важлива персона

Він, мягко кажучи, трішки "ідеальнутий на фазу". Це ще з дитинства. Він упевнений, що таємні держані організації з ним воюють.

Ті ж самі доки з Іраком, Афганом ... з ним просто поділився офіцер з аналітичного корпусу , який вже у в'язниці.

Не виключно, що його використали і злили дезу. Наразі крім зростання напруження в середині згаданих країн , особливої шкоди інформаційній безпеці америки не заподіяно.

Ну реально , пу і ме - бетмен і робін ? Пу вбив оленя і ножем вирізав серце , яке подарив берлусконі.? Берлусконі помішаний на сексі ? Влада у постовках тісно сплелася із криміналітетом ?
    Чи є бомби ? Як на мене, це те що самі шейхи не сприймають Ахмадінеджада ,і друге - що Китай не проти втручання США у приєднання північної Кореї до південної.
    І все рівно , ще ніяк не дескредетує сша. ...

а де твій аватар? :)