Wi-Fi з"єднання ,залізо та периферія

Тема у розділі 'www', створена користувачем MARTINI, 7 лют 2007.

1. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

Відповідь: Wi-Fi з"єднання дома і у Львові

я, звичайно, не скажу, що одразу би підконектився до когось і нашкодив, коли б побачив, що не закрито....
    але б заліз та полазив — це точно...

а мені хіба шкода чужого інтернету?... [​IMG]

2. Meg

Meg Well-Known Member

Як щодо Wi-Fi в кафе?Хтось знає,на Зеленій є кафе,купуєш чай і сидиш собі безплатно в неті.Я там ше не була.Хочу сходити з покетом.

3. Forpost

Forpost Стоїк

Вже обсусляли
    http://forum.lvivport.com/showthread.php?t=23012 користуйтесь кнопкою "Пошук"на головній сторінці Форуму

4. Meg

Meg Well-Known Member

Ок.Дякую,Сорри

5. Stanley

Stanley Від Сяну по Кавказ!

Порадьте принтер.

Незнаю, чи не помилився розділом, але більш підходящого незнайшов:)
    Маю бажання придбати струменевий фото принтер бюджет 200$ (в крайньому разі до 300).
    Які в кого будуть думки, що порадите?

6. syavych

syavych копач

Відповідь: Порадьте принтер.

Для яких потреб?

7. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

лазерний.....
    економніший і довговічніший......

• Подобається Подобається x 1
  8. Lanista

Lanista New Member

За ці гроші можна купити досить пристойний лазерний принтер "Ксерокс" або "Самсунг". Якщо намагаєшся заощадити на купівлі фотопринтеру, то не має сенсу його взагалі купувати. Адже собівартість друку кожної фотки тебе згодом "приємно" вразить. Потім, якщо не будеш впродовж тривалого часу користуватися, в такому принтері сохне фарба)). Будеш окрему купувати жовту, чорну, синю...

9. Deus igrok

Deus igrok Дуже важлива персона

Я вже мав "щастя" купити Epson style C42UX ... До одного місця. Як принтер... то HP лезерний ...
    А як фото... то флешку в зуби і у фотомайстерню.

10. syavych

syavych копач

Чого ж так категорично. Є багато випадків коли потрібно саме струйний (або кольоровий лазерник:D ). Я і сам думаю про придбання струйника. Мені потрібно друкувати в середньому 20 стор. ч/б і 2 стор. кольору (не фото) в тиждень. При такому розкладі:
    1. Лазер ч/б - тоді друк кольору в пунктах роздруку кол. сторінок - явище не з дешевших.
    2. Лазер кол. - на нього треба ще кілька років складати :shy:
    3. Струйник кол. - а) дешевий; б) друк кол. стор. в таких кількостях значно дешевший ніж варіант 1.

П.С. Але повторюю це тільки для таких спец. випадків. Якщо не впевнений що будеш друкувати кожен(!) тиждень фарба засохне - тоді краще лазер.

11. syavych

syavych копач

Стосовно фірм струйників, то з мого досвіду розклад такий:
    1. НР - хороша механіка, дорогі катріджі
    2. Canon - хороша якість друку, відносно недорогі катріджі
    3. Epson - якість і механіка так собі, катріджі хороші (можна до 20 раз перезаправляти), якість від використання неоригінальних катриджів/фарб не дуже впливає на друк, чого не скажеш про НР і Canon.

12. Stanley

Заощадити? Хіба що час:) Я прекрасно розумію про собівартість кожної фотки, але мені потрібна оперативність:) , дотого ж якщо встановити систему безперервної подачі чорнила то собівартість різко знижуєтся.

13. Michel

Michel Member

Відповідь: Wi-Fi з"єднання ,залізо та периферія

В мене питання:
    - Скільки може коштувати напр. в Львові биушний комп Пентіум-3/600мГц (RAM-520 мб, 2HD 8 і 3 гб) + есран 17" ???

Додано через 8 хвилин
    Де такі ціни???
    Я місяць тому вкупив новий EpsonStylus PHOTO R245 за 29 €.

14. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

То питання політичне, інфляція в Харкові, знаєте... :)

15. syavych

syavych копач

Комп з такою конфігурацією тяжко знайти (хіба докупити раму), переважно 600МГцні пеньки продають з 256М рами. Такий тазік (з 256ма) десь 100 зелені коштує + еСран 50 у.е.
    Хранцузькі ціни певні відрізняються від наших, хіба ні?

16. Michel

Michel Member

Ого, ціни на принтери - політичне питання. :) :) :)

В мене в підвалі вже 5 років "на пенсії" відпочиває Xerox DocuPrint M 750.
    Надрукував декілька фоток, а потім не користувався (є лазерний) і чорнила витекли. Прекрасно друкує, швидко і якісно, тільки шумить "як трактор", через це й підвалі опинився.
    Якщо комусь треба, приходьте, подарую.

Додано через 15 хвилин
    Я запитав тому що хотів вислати такий в Україну, але треба було на місці докупити клавіатуру (тут дешеві коштують 4-6 €) тому що тут українських немає і знайти Вінду по тій же причині. Ну і заплатити за пересилку (20 €), тобто, розрахуватись на місці з шофером за то що привіз. Там відмовились, сказали що то задорого обійдеться за старий комп.
    Виходить що відрізняються.

P.S. Вчора бачив в магазині комп з процесором Pentium Dual Core 925, RAM-1024 мб, HD 520 гб, відео-карта якась АТІ (не памятаю точно) за 390 €.

17. Michel

Michel Member

То не проблема. Якщо засихає фарба то треба відмочити головку в хлорованій воді (тут називається Eau de javel 2.6%), яка продається в магазині по 2,50 за 5 літрів. Налити чуток (приб. 1-2 мм висоти) в кришку від банки і занурити головки на ніч. Потім так само в дист воду на пару годин і порядок. В комплекті з чорнилами також продається спец. рідина для промивки, але вона не завжди хорошо розчиняє засохлі чорнила.

18. Stanley

Знущаєтесь? то може Ви хочете сказати що й у Львові новий EpsonStylus PHOTO R245 коштує 29 €.
    ?

19. mota_boy

mota_boy Well-Known Member

Флешка

Маю таку біду :sad: є флешка (трансцент 512 Мб) повністю робоча (пробував на кількох комп'ютерах), а от з моїм домашнім компом вживатись не хоче, віс файли при копіюванні на неї виходять биті.
    Може хто порадить як лікувати?

З.І. Пам'ять тестував помилок не було, пробував витягаючи флешку відключати її кнопкою в треї, ніц йому не помагає

20. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Відповідь: Флешка

глюки портів - непередбачувані.
    В мене ТАК USB через місяць нормальної роботи відмовився приймати "тяжкі" файли з фотокамери.
    сервісники місяць парилися і плюнули.
    довелося міняти ноут...

а де твій аватар? :)