Who will be next

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Mykhaylo Khomchyn, 10 січ 2021.

1. 20211212_220614.jpg

2. Gyppsy

Gyppsy :hi:

:)))
    Міську-поц, так ти мені скажеш чи нє - а чого ти сподівався від Зе? ;)

3. Для тих хто "в танкі". Зеленського і всіх цих замміністрів привели до влади саме Авакови, Бутусови і інші покидьки які розраховували що їм щось обломиться від нової влади і "аби не Порошенко". І їх спочатку все влаштовувало. Якщо хтось забув, то влаштовувало все. Навіть зам міністра влаштовував 2 роки самого міністра. Попри російські вуха, та минуле. Влаштовувало, аж поки не "ушлі" АБ. А Аваков це саме той міністр, якого всі ці роки прикривав Бутусов. І зараз вони вже готують нове лайно на наступні вибори. І 99,9% що те лайно нам теж не дуже сподобається. І це не має нічого спільного з розвитком країни. Все що вони роблять, то не про виправлення помилок. То про боротьбу за кормову базу
    Roman Donik

4. Всі власники і робітники ломбардів напряглися на низькому старті. Колега з "Про100Кредит" відкрив збір політичної команди. Вакансій на урядові посади, хоч греблю гати. Якщо комікам поперло, то чого ростовщикам не може фартонути?
    Roman Donik IMG_20211213_153602_249.jpg

• Подобається Подобається x 1
  5. Политические расклады.

"Европейская Солидарность" всё более уверенно выходит в лидеры рейтингов политических партий - по последним опросам она опережает СН уже более, чем на процент. И пока я не вижу ни единого фактора, который смог бы изменить этот тренд.

Как ни печально звучит, зелёная власть досидит свой срок до конца. Затем парламентские и президентские выборы. Выиграет ли президентские выборы Порошенко, если будет баллотироваться? На сегодняшний день 50/50. Выиграет ли парламентские выборы "ЕС"? С большой вероятностью - да. Но монокоалиций в нашей стране больше не будет, и нужно будет формировать коалиционную власть. С кем? Самый болезненный вопрос, на который у меня нет ответа.

Пойдёт ли Зеленский на второй срок? Пойдёт - ибо это единственный способ не сесть в тюрьму сразу после окончания первого. Выиграет? Нет. Сядет? Да. Или убежит.
    А кто опасен? Разумков. Он - порождение Партии регионов. Он умён, и в него Ахметов вкладывает огромные средства - как финансовые, так и медийные. Он въехал на плечах Зеленского во власть, на посту спикера сохранил Ренату Леонидовичу несколько миллиардов, и по его указке находился на посту главы парламента ровно столько, сколько нужно было им обоим. Теперь дан старт их общему проекту. Любое, даже негативное, упоминание Разумкова в СМИ будет играть ему на руку. Любое появление на каналах медиа-империи Ахметова будет играть ему на руку. Любое упоминание о нём политическими обозревателями и блогерами будет играть ему на руку.

Поэтому хочу подать пример и прекратить давать информацию о Разумкове. Вообще. Ничто так не работает против политика, как игнор. На этом тему ахметовского выкормыша закрываю.

3 И относительно хорошая новость: украинцы назвали главные источники новостей - телевидение теряет позиции.
    Так, основным источником информации об актуальных новостях для большинства населения остаются центральные телеканалы. Но популярность этого источника значительно снизились по сравнению с 2019 годом - с 73% до 57%. И до 41% процента выросла доля тех, кто получает информацию из социальных сетей.

Символичные цифры, правда? Поэтому я возвращаюсь к вам и теперь ежедневно, включая выходные, буду стараться давать правдивую информацию о том, что происходит в стране и мире. Шануймося!)

Sharp`s

6. Зважаючи на останній президентський рейтинг від КМІС, мене з чисто дослідницької допитливості давно крає один незбагненний для мене феномен: звідки беруться в українській спільноті ті начисто позбавлені логіки та критичного сприйняття майже 6%(!!!) калірованих довбомуфлонів, які стабільно зі впертістю, вартою ліпшого застосування, останнє десятиріччя віддають свої симпатії Смєшку? Як-ніяк четверте місце серед можливих претендентів на булаву за популярністю.
    Я не питатиму як себе проявив, ЩО КОРИСНОГО для України зробив чи хоча би ПРИНЦИПОВО нового і цікавого запропонував за минуле ДЕСЯТИРІЧЧЯ цей дуже літній "сильно чесний" продажний вислужник олігархії? Для мене ясно, що останнім його "фаховим" досягненням була участь у "таємній вечері" на дачі свого тодішнього заступника, де був отруєний, вірогідно московським діоксином, Ющенко напередодні виборів. Тож зараховувати кдб-іста на пенсії до "нових", або "креативних і прогресивних" облич якось зовсім не зручно. Мене цікавить лише, яка саме частина з його переконаних багаторічних прибічників знає навіть не його ймовірну команду, біографію, політичну "програму" чи джерела фінансування - як свідчить гіркий досвід, для переважної більшості виборців такі дрібниці геть не важать, - а хоча би елементарно ім'я по-батькові?

7. З цікавістю спостерігаю за спробами клоунів, що все життя пропрацювали на корпоративах олігархів за чорний нал, залізти в кишені простого наріду і витягнути з цих кишень навіть золоті коронки, як в тому фільмі.

З цікавістю спостерігаю, бо дуже хочу подивитися як після спроб залізти в кишені, цей бродячий цирк вже нічого не врятує. І тут не поможуть ні страшилки про війська путіна з миром в очах на українських кордонах, ні навіть страшилки про Порошенка, який нападе.

А поки всього цього нема, приходиться лиш констатувати той факт, що оті всі байки про "вони 30 років крали" стосувалися аж ніяк не бені з ахмєтом і піньою, бо до них претензій нема, вони стосувалися тебе, простий наріде, бо в твою ж кишеню лізуть.

8. Gyppsy

Та ладно, Міську-поц, бздуру писати)))
    Хто там твого Порошенка боїться)))
    FCRfntDWQAAozTx - Копія.jpg

9. Час від час ловлю себе на думці: а може це я вже надто прискіпливо і необ'єктивно ставлюся до представників зеленої влади, може треба знизити планку вимог і очікувань. Але ні, вони мало не щодня доводять, що таки вони, а не я. Увесь минулий тиждень міністр юстиції (закреслено) оборони Рєзніков волав про загрозу і обіцяв гори трупів, ріки крові, що воювать ми тепер будемо не так, як при Порошенку. Буданов меле в інтерв'ю NYT, що ми не вистоїмо без підтримки, і тим самим деморалізує і армію та суспільство. А сьогодні вилазить на світ Божий Данілов і заявляє, що кількість російських військових не дає підстав для побоювань щодо вторгнення. І далі додає, що зелені готові піти на компроміс з Росією щодо Донбасу, але треба щоб це сприйняв народ. Іншими словами, ви нас маєте благословити на капітуляцію. Я з усіх сил стримуюся, щоб не перейти на примітивний мат, але скажу ще раз: сама велика загроза не Путін, а Зеленський, Єрмак, Рєзніков, Данілов, загроза наше населення, яке приводить до влади, тих, які в пристойних країнах за жодних умов не отримали можливості навіть подумати про владу. Спочатку треба оборонити країну від них, а вже потім від Путіна. Інакше нам каюк.
    Ігор Стокоз

10. Учора був на дні народження мого друга - відомого і впливового політика (з «наших»). У якийсь момент його дружина зауважила:
    - Ти тільки глянь, хто приходить! Минулого чи позаминулого року декого з них і близько не було. А тепер - будь ласка. Бо всі вже розуміють, що скоро ми повернемося до влади.
    Мушу сказати, що в мене також є це відчуття
    К.В.

11. Gyppsy

Міську-поц, і шо ти на це скажеш?
    Починаєш топити за Мураєва?

12. ️Анатолий Шарий сообщил сенсационную новость. Владелец канала «НАШ» Евгений Мураев договорился с Офисом президента о лояльности телеканала «НАШ» к действующей власти. В том, что он вел переговоры лично с Андреем Ермаком (правда, не сообщил о чем) Мураев с блатной простотой признался представителям Шария, сумевшим его разговорить на камеры, под видом журналистов.

✒️Новость без преувеличения потрясающая, особенно в контексте войны между Офисом президента и олигархом Ахметовым. В этом противостоянии Мураев четко встал на сторону ОП. Естественно, с интересом для себя. Что могла ОП пообещать Мураеву, очевидно. Речь о прекращении преследований канала по линии Госсовета по вопросам телевидения и радиовещания, а к ней и содействие власти партии «НАШИ» Мураева во время парламентских выборов. Просто напомним, с серым кардиналом ОПЗЖ Сергеем Левочкиным у Офиса президента отношения вполне деловые, однако на поле ОПЗЖ вот-вот зайдет проект Рината Ахметова, т е обновленный «Оппозиционный блок» во главе с Борисом Колесниковым. Речь о проекте «Украина – наш дом».

С запуском этого проекта пока не спешат, все необходимую работу выполняют депутаты и действующие члены Оппоблока на местах. Проект запустят тогда, когда в офисе холдинга Ахметова будут точно уверены, что выборы будут и скоро.

ОПЗЖ имеет собственную фракцию в парламенте, однако, во-первых, располагают они сейчас одним лишь каналом «Интер» (на него сохранил влияние Левочкин), а во-вторых, партию разрывают внутренние конфликты по линии Левочкин-Медведчук. Мураев со своим телеканалом для Левочкина станет желанным союзником, в противостоянии со всей медиамашиной Рината Ахметова.

Кстати, Мураева не впервые обвиняют в сотрудничестве с Офисом Зеленского. Еще в мае о том что Мураев сотрудничает с Офисом Зеленского, его обвинил соратник Медведчука по ОПЗЖ Вадим Рабинович. Теперь Мураева в том же обвиняет Шарий. А Шарий это Медведчук, мы уже не раз писали, что так называемая «Партия Шария» в которой сейчас пылает скандал за скандалом, это, по сути, теневая молодежка медведчуковського крыла ОПЗЖ.

Все просто. С Мураевым у Медведчука давний конфликт, по словам Мураева именно Медведчук организовал против него российские санкции и блокирование российских активов самого Мураева и его отца. Это мол, месть Медведчука за отказ Мураева присоединяться к Медведчуку и его ОПЗЖ. Кстати. Такие же санкции обрушились на членов Оппозиционного блока, по той же самой причине. Ну и небольшая подробность, у Шария и Мураева давний межличностный конфликт, начало которого совпадает как раз с конфликтом Мураева с Медведчуком.

‍♂️Вроде бы, все сходится и все логично. Мураев теперь играет на стороне Зеленского и это вкладывается в общую логику событий. Но есть еще одно «но».

‍♂️Нас крайне заинтересовало еще более свежий блог Шария, где он рассказывает не самые лицеприятные подробности об отце Зеленского и об охране его СБУ. Характер информации дает понять, что получить эти данные Шарий мог только из одного источника, от самих же офицеров СБУ. По понятным причинам. Такую информацию не возьмется публиковать ни одно топовое СМИ, а вот Шарий – запросто. Опять-таки, по причине преследования Шария украинскими силовиками.

Очевидно, это далеко не последнее опубликованное разоблачение.
    IMG_20211215_143026_695.jpg
    Печерский холм

13. Gyppsy

Міську-поц, я такого не буду читати)
    Давай своїми словами. На худий кінець - дай пару фраз якогось притомного клєрка /можна і порошка)/

14. Світлана Герасименко:
    Карлсон вже пристаніще собі знайшов, про решту треба ще подбати, і будемо рухатись далі.
    FB_IMG_1639751322608.jpg

15. І про рейтинги Зеленського. Скажіть кого він з своїх виборців не наіпав? Окрім Олі Полякової.
    Є брехня, є велика брехня, а є статистика і рейтинги. Вийди на вулицю і послухай, що люди про Зелю говорять. Такої ненависті навіть до Януковича не було.

16. Gyppsy

Зустрілися муха, бджола і джміль
    Бджола каже
    - Лечу, роздивляюся - все в квітах. Море квітів.
    Муха каже
    - Лечу, роздивляюся - усе в лайні.
    Джміль каже
    - Лечу!, роздивляюся. Роботи непочатий край!

Мораль
    Роботи непочатий край!

зі

Міську-поц, не бзди, все буде добре.

17. "63% українців проти другого президентського терміну Зеленського".

То ще шо, наступного року приблизно 80% українців будуть проти його першого терміну.

Празднік прібліжаєтся, Владімір Алєксандровіч.

а де твій аватар? :)