Міську-поц, так ви ж з Юлею і Толіком боролися. Вам Зе був вигідним партнером. "Черговий прой@б політтехнологів ЄС"
Циган, ми боролись не "з", а за Україну. Це ви боролись проти того, хто був з тими, хто боровся за Україну. Але що візмеш з дурних.
... хто пообіцяє халявне їдло, долар по вісім гривень, закінчення АТО за пару тижнів і відрубування рук тим, хто краде у армії.
А ти яке відношення до Житомира маєш, якщо родився під Городком, живеш під Миколаєвом? То яких років в тебе кацапська методичка?
Гогі ще й і урка виходить. Воно, виявляється тому і переїхало до України, що на расії на нього дві кримінальні справи. От мені цікаво, як працюють перевірки в воюючий країні? Чи достатньо мати жінку, яка кохвей подає зєлємскому?
Дурень ти, Міську-поц. Житомир - це Україна, Городок - це Україна, Миколаїв - це Україна, Вінниця - це Україна, Хоружівка - це Україна... Уявляєш - всюди фонтани, фонтани - один кращий за інший. Міську-поц, ти вінницький фонтан бачив? Бо я не бачив. А внуки бачили, казали шо капєц яка краса... Хочу фонтан в Житомирі...
Поки що ти тут вже який рік пробуєш впарити народу свою брехню, що Порошенко обіцяв тобі побудувати фонтан в Житомирі. Але що з тебе візмеш - цигану збрехати , що два пальці обсцти.
Міську-поц, про обіцянку Порошенка побудувати фонтан в Житомирі я вже десь виставляв кіно для твого дружбана львівеця. Якщо хочеш, то подивися. Тоді і побачиш, хто пробує впарити народу свою брехню. А я намагаюся жити по новому.
Для першого побачення вінницькі фонтани вражають. Хоча мені сподобалося, що таке взагалі існує в Україні, де можно безкоштовно подивитися і культурно відпочити. Але уманські фонтани мені більше сподобалися. Ще гарніші, хоча і не такі здоровенні, як у Вінниці. Взагалі, всі гарні кожний по своєму.
Міську-поц, а шось ти Петра зовсім перестав згадувати Де він зараз? Що поробляє? Як Порох на того Гіві реагує?