Who will be next

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Mykhaylo Khomchyn, 10 січ 2021.

1. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Дакую за стіль високу оцінку моєї скромної персони.

2. Blaberus

А для кого напружуєтесь Ви?

3. Blaberus

Дуже радий що не розчарував Вас.

4. Gyppsy

Gyppsy :hi:

@VasMT, а чо за цигана ні слова? о_О
    Блін, я тут флужу /чи флудю?:scratch_one-s_head:/ кожний день, а Вам навіть в лом хоч би слово сказати... :cry:

зі

та не тре на зєркало пєнять форум звинувачувати)
    Які ми - такий і форум

Он, дивлюся, у дівчат також активність впала.

Бо прийшли часи, потеревенити народ перекочовує в мережі. На плаву ще залишилися вузькопрофільні тематичні форуми. Та й то там залишаються юзери віком 40+, ще з тамтих часів.

• Баян Баян x 1
  5. Gyppsy

Gyppsy :hi:

@medwedo berlogsoni, я знаю, що Ви мене не читаєте читаєте неуважно.
    Тому спитаюся прямо - особисто Ви щось зробили, щоб Ви помітили дії адміна стсовно істоти?

6. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

7. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  8. Я хотів вам написати про наступного президента України.

Наступним президентом України буде зовсім молодий, але дуже досвідчений політик. Такий, що ніколи не був у владних кабінетах, але чудово знає, як працює державна машина. Давно відомий всій країні, але дуже скромний і з'явився нещодавно. Рішучий, але не радикальний. Досить поміркований. Однозначний ліберал, але справжній державник. Досяг великого успіху в житті, довів свою спроможність, але так і залишився бідним, через що добре розуміє простих людей. Прихильник економічної свободи, але з повагою ставиться до великого бізнесу та особливих умов, яких він потребує. Безумовний євроінтегратор, але вміє дружити з Росією. Не яструб, а голуб миру, але готовий дати рішучу відсіч. Добре освічений та надзвичайно начитаний, але не надто розумник, така проста людина.

Отакий наш майбутній президент.

9. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Коефіцієнт моєї присутності тут в рази, якщо не на порядки менший за Ваш.

10. Blaberus

Що, навіть Вам огидно вилизувати дупу зраднику?

11. Blaberus

Вам сподобалось як я тикнув Булю харківську зебільною пикою в лайно?

12. Blaberus

Буля, ти ще маєш нахабство писати про троллів? Хтось з твоїх опонентів називав тебе "фашистською тварюкою" або "кацапською наволоччю"? Ні! Але ти своїми брудними пальцями навирала ці хамські слова! Як не соромно! Хоча звідки сором у зебілів? Бо цих істот можна прирівняти до паразитичних черв"яків, принаймі по інтелектуальному рівню.

13. IMG_20211203_083608_253.jpg
    Це провал. На телеграм-бачках Банкової також вважають, що «Зеленський всьо» і йому не варто рипатися на другий термін

14. Зе!Майстер комунікацій
    Здавалося б, що Зеленський як президент мав стати професійнішим за ці два роки.
    Хотілося б сказати пафосно: Зеленський став сильнішим, а ось інститут президента значно ослаб.

Але все це не так. Інститут президента дійсно ослаб. Він повністю десакралізований. Середній палець йому тепер будуть показувати усі, кому не ліньки. І він уже лише для дипломатичного етикету Володимир Олександрович. А для усіх – просто Вовочка.

В десакралізацію президентства, як державного інституту Зеленський вклав душу. Від банального «тепер кожен президент» до помітної геть усім некомпетентності і невігластва.
    А для експертного середовища ще й хрестоматійне: «гірше дурака – лише дурак з ініціативою».

Тепер президент – це несерйозно.
    А ось чому сам Зеленський не порозумнішав?
    Ну, можливо він і почав щось розуміти в державному управлінні. Як ходять папери. Які регламенти і процедури. Хто кому Рабіновіч, корочє.

Але він залишився невиліковним нулем в комунікаціях. Ну добре, спочатку Трампу хвастонув про «мій прокурор на 100%». То про Меркель некрасиво. То іще там шось.

Але ж уже через два роки: «чому ми досі не в НАТО?». Колись в армію приходив 18-річний хлопчик, а за два роки до мамки вже вертався матьорий дємбєль.
    Виклики швидко вчать.

А тут що два роки тому, що зараз – обідчівий хлопчик, який свій страх і невміння ховає за напускною наглістю, намагаючись усіх построїть і принизити. Якого легко ловити на аплодисменти і лестощі.

Нарцисизм невиліковний. Він вже не подорослішає і не навчиться.
    Як кажуть психологи: якщо у 16-річного юнака є комплекс соціального статусу – це нормально. А якщо у 30-річного мужчини – це вже клініка.

А тут 42 роки, а він все хоче усім розказати, що він не лох.
    І якраз після цього усі про це і думають. Він навчився спілкуванню: він на сцені – і всі аплодують. А обличчям до обличчя – у нього не йде.

А лідер, який не може комунікувати всередині (з колективом чи країною) і зовні – тільки підставлятиме. Не себе – нас. І країну.
    І гірше всього, що він цього не зрозуміє. І хоче залишитися з нами ще.

А це ще плюс п’ять років біди.
    Не допустити. Важливо.
    Віктор Бобиренко

15. Справа в тому, що Зеленський вже кульгава качка. Його зісковзування вниз почалося і цього вже не зупинити. Зеленського покинули всі його соратники, хто був хоч трохи далекоглядний, а інші саботують більшість його рішень, не бажаючи брати на себе злочини (окрім пограбунку України - тут все працює, як годинник). Олігархічний консенсус, який і привів їхню маріонетку до влади, теж втрачено. Тепер ці олігархи формують на майбутні вибори нові політичні проекти інших "нових ліц", а насправді з тих самих, що в 2019 привели маріонетку до влади.

Замисел ляльководів очевидний. На майбутніх виборах їм достатньо просто розбити голоси суспільства по різних кошиках. І все. Цим вони паралізують майбутній уряд коаліційними домовленостями і вже ніяка, навіть найпатріотичніша політична сила, не зможе при цьому нічого зробити. Сам Зеленський після цього отримує індульгенцію і зіскакує. Посадити його ми не зможемо, бо мафії не потрібно, щоб петрушка дав на них свідчення про оті зустрічі в кабінеті з попільничкою, чиїх в які Центренерго людей призначав, як ділив посади, і як розсовував економіку по кишенях списку Форбс.

Саме це відбулося після перемоги Ющенка після першого Майдану, коли його заблокували коаліційними домовленостями, а потім і зробили винним в очах суспільства за відсутність "бандитам - тюрми".

А Зеленський нині вже має єдине глобальне завдання: бісити. Він має генерувати маячню, зривати перевороти, виплясувати колєнца на Меморіалі Небесної сотні, коротше, максимально накоплювати на собі негатив. Потім його зі сцени прибирають, суспільство полегшено видихає і розходиться. А от продюсери шоу - ні. Вони залишаються при своєму виграші і випускають на сцену нових ортістів з пірамідками.

Цей сценарій - пряма загроза чергового кола граблів. Тому уже зараз пам'ятайте, що всі ці "прозрівші" чорти - це наші вороги. Ніякі вони не патріоти і ніякі не прозрівші. Вони все це привели, а зараз хочу привести знову.

16. Зеленський передав армії крихти техніки до 30-річчя Збройних сил України.
    Ще зовсім нещодавно Зеленський очолював погляди частини суспільства, що "техніка має бути не на парадах", "паради це совкова показуха", "портють асфальт" і тд.

В той же час реальність і посада примусили виразника цих поглядів ці погляди одразу зрадити і провести парад і показуху - на День Незалежності і на 30-річчя ЗСУ.

Це говорить про те, що Україна досі - об'єкт поширення дурацкіх ідей і поглядів, які незастосовні в реальності. Розвідка ворога поширює дурацкіє ідеї і погляди серед противників, бо воювати з носіями дурацкіх ідей і поглядів значно легше, ніж з носіями толкових ідей і поглядів. Саме тому рашка вкладає гроші в пропаганду на рівні десятків мільярдів. Саме тому вона поширює купу дурацкіх ідей і поглядів серед сусідів починаючи від славянского православного братства і закінчуючи антивакцинацією.

Після першого ж зіткнення з реальністю виразники цих поглядів тут же відмовляються їм слідувати. В тому числі відмовився від всіх своїх казок сам Зеленський, почавши копіювати Порошенка навіть в деталях.

Про що це все каже. Про те, що українці в плані мудрості далеко не самий мудрий норот. Ми допускаємо проникнення в свою свідомість різних ідіотичних ідей, бо природа кожного живого організму - йти по шляху найменшого спротиву, а отже слідувати ідеям, які до тебе хтось проклав, замість шукати свої власні шляхи. Саме тому українці з разу в раз заходять на граблі патерналізму, влізають в сіті всіляких базікал, а в кінцевому рахунку купляють пірамідку від раку у чергового покидька. В результаті українець з цією даремною пірамідкою вмирає, а покидьок - цвіте і пахне.

Подібну нашу якість прекрасно бачать всі аферисти світу, а тому всі ці саакашвілі і інші лижні інструктори злітаються сюди, як мухи на гівно. Бо тут за 1 рік можна так прібарахліться - внукам хватіт. І вже в їхньому інтересі максимально обідрати дурнів навколо, щоб і зайняти вас максимально пошуком поживи, щоб не було часу на зупинитися і подумати.

Всі наші проблеми в нас самих. Бо ще Шевченко вчив: "Якби ви вчились так, як треба, то й мудрість би була своя".
    Джон Сміт

17. Ну і про рейтинги.
    Я сміливо зазначав, що рейтинг Зеленського переживе зиму.
    А мені: татишо, без шансів. Після Вагнергейту? Куди йому?

А я проводив недавно тренінг із студентами. Причому не тупими. І більшість з них ні в зуб ногою про Вагнергейт.
    Просто їм це не цікаво. Але десь половина з учасників (та навіть більше) - готові прийти на вибори.

Це аберація. Викривлення. Тільки не у фізиці, а у свідомості. Я ось цікавлюся політикою, то і знаю. А буквально днями мені розповіли, що Злата Огнєвіч вибрала собі пару в шоу "Холостячка".

Злату я запам'ятав із-за незвичного, але слов'янського явно імені і прізвища. Тепер знатиму, що є така. Але яким було здивування знайомих, що я про цю Огнєвіч вперше чую. І про шоу теж.

Ми живемо у світі, де можна жити на одній площадці і бути на різних полюсах. Люди, які знають усе про суженого Злати (як там його) - навряд чи знають прізвище бодай одного міністра в Україні.

Політична безвідповідальність українців - вже 30 років водить нас по пустелі бідності і безнадьоги.
    Рейтинг Зеленського врешті рано чи пізно обвалиться.
    Але ж піпл вже оглядується - чи не бігає де новий Голобородько?
    Віктор Бобиренко

18. Коли ви голосуєте проти когось, а не за щось, в результаті отримуєте значно гірше, ніж було до того. Згадайте риторику до 2019 року, там були і ліпєцька фабрика, і "свинарчуки", "торгівля на крові". Ніяк не можу дібрати слів, як оце все, що сьогодні відбувається, можна назвати. Ну з антикорупціонерами зрозуміло, ті пдрси ще більші корупціонери, ніж ті, проти кого вони боролися. Зараз і руки їм не ломить, і апетит не зникає. Я вже не кажу про корисних дурнів, чиїми руками до влади привели оце все. І ви, і ми заслужили це. Чому ми? Тому що дозволили тоді все це, замість того, щоб загнати під шконку.

а де твій аватар? :)