Who will be next

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Mykhaylo Khomchyn, 10 січ 2021.

1. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Міську-поц, ти переймаєшся всякими високими матеріями...
    Треба просто-напросто перестати брехати. Всім і взагалі.
    І не боятися казати правду. Всім і взагалі.
    Не стидатися вибачитися і прийняти критику.
    І робити свою роботу.

І тоді біля чи то президента, чи то грузчика залишаться тільки ті, з котрими приємно працювати.

2. Вагнергейт. Хроніки брехні

Стадія ЗАПЕРЕЧЕННЯ

♦️ 31 липня 2020 (2 дні після зриву операції) — Аваков називає операцію провокацією і заявляє, що її, ймовірно організувала Росія. Офіційна заява МЗС.

♦️ 19 серпня 2020 — Єрмак в коментарі LB запевняє, що спецоперація не українська, а всі, хто поширює протилежне — учасники російської дезінформаційної кампанії.

♦️ 19 серпня 2020 — СБУ у своїй заяві офіційно відхрещується від спецоперації й називає її російським фейком.

♦️ 20 серпня 2020 — Ту ж тезу повторює і Володимир Зеленський: «Маячня. Я про це читав. Сумно, що деякі засоби масової інформації передрукували «Комсомольську правду» (здається, російську), зробили з цього сенсацію в Україні. Я не знаю ні про який «злив» якоїсь там операції. Навіщо ви ставите таке провокаційне питання? Навіщо зараз ви президенту України кажете, що операція планувалася?». Радіо “Свобода”.

Стадія ГНІВ

♦️ 2 березня 2021 — Офіс президента робить спробу скинути провал операції на попередників: «Так може ваші ж і злили, Петро Олексійович. Тому що, якщо операція почалася у 2018 році, могли злити з офісу президента його тодішнього. Міг він сам злити, хто завгодно міг злити. І потім уся ця операція була під контролем російських спецслужб» — каже Арестович в інтерв'ю Politeka.

Стадія КОМПРОМІС

♦️ 17 березня 2021 — Тепер уже Арестович нав’язує думку, що обговорювати секретну операцію не можна, це кримінал.

♦️ 10 квітня 2021 — Арестович в в інтерв'ю Радіо Свобода: «Я не знаю, чи була, чи ні. Моя версія така, що, безумовно, стежили за «вагнерівцями». Навіть, може, були якісь плани з захоплення Але це захоплення турецького літака через Білорусь в Україні – це на голову не надягається», взагалі ніхто так не планує, не проводять операцію».

Стадія ВИЗНАННЯ

♦️ 24 червня 2021. — Раптом, білі хмари розійшлися, небо впало на землю, а Зеленський визнав, що операція точно була і що він говорив про неї з Лукашенко. Інтерв'ю Наталі Мосейчук на 1+1.

♦️ 15 листопада 2021 — офіційний звіт ТСК спростовує слова Зеленського, намагаючись потушити людський гнів. А потім ТСК зробить висновок, що витоку інформації з української сторони не було.

Учора вийшло розслідування Bellingcat. Воно спростовує майже все, що в якомусь кокаїновому угарі наговорили в ОПУ: участь іноземних спеслужб — брехня. Російська дезінформаційна кампанія — брехня. Україна непричетна до спецоперації — теж брехня.

Зеленський та Єрмак чудово знали про операцію — оце вже точно правда. Зеленський та Єрмак свідомо відклали затримання «вагнерівців» — і це правда. Зеленський та Єрмак знали, що якщо відкласти операцію, її успішність під великою загрозою — і це правда. Єрмак, звичайний завгосп Офісу президента, мав доступ до секретних операцій і міг щось радити ГУР Міноборони — правда.

У будь-якому випадку, те, що Єрмак впливав на зрив операції — пряма відповідальність Зеленського. Президент робив усе свідомо. Знав про кожен етап проведення операції. У нього був вибір. І свій вибір він зробив. Він обрав державну зраду. Тепер питання в іншому: він піде сам чи його винесуть?!

І процес винесення запущено. Справа про держзраду Зеленського відкрита нашими зусиллями. Довелося по дорозі сходити кілька разів у суд, змусити ДБР та прокуратуру працювати. Але це дрібниці. Ми тебе дістанемо, Зеленський.

3. Епоха клоунів закінчиться, коли закінчиться ера баранів...

4. Gyppsy

FCRfntDWQAAozTx - Копія.jpg

5. Gyppsy

Міську-поц, і який ти робиш з цього висновок?

6. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Особисто я ридаю, коли бачу циганів на вулиці.
    А ридаю я за лабораторними тваринами. Скільком лабораторним тваринам можна було би зберегти життя, якби проводити експерименти на циганах! Бо життя нормальної мишки або щурятка набагато цінніша за життя циганського рила.

• Не подобається Не подобається x 1
  7. Розумков "задвинув" що мовляв "У сьогоднішніх умовах мати якусь абсолютну ідеологію не вийде. Воно уже все у нас настільки перемішано, настільки перетинається між собою, що будуть аспекти з різних ідеологічних течій."
    Перевожу з розумковської на людську мову - дорогі лохи, оскільки мені хочеться обібрати вас всіх без виключення, я обіцяю крутити сракою в усі боки з такою швидкістю, що ви навіть не вспієте зрозуміти, де саме я вас намахав.
    Висновок - він ще гірший від віслюка, бо такий же безпринципний і продажний, але розумніший і розмовляти вміє.

8. Gyppsy

Міську-поц, ти поки що не спіши з категоричними висновками.
    Бо може обернутися й так, що сивий ПЄС дасть команду пєсєтам дзявкати в підтримку Разумкова ;) :)))

Останнє редагування: 29 лис 2021
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  9. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

@Blaberus, це вже переходить межі!
    Ти, фашистська тварюко, знаєш скільки людей ромівського походження були нагороджені на війні зіркою Героя?
    Ти нікчемний брудний троль, який забруднив форум і якого на іншому форумі, що модерується, вже б давно назавжди забанили!
    І це не має відношення до політики - ти просто вбиваєш форум!
    Може це кацапська наволоч?

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  10. Малороси останнім часом не паряться.
    Совєтцкій союз - це їхня ракова опухоль мозку.

• Подобається Подобається x 1
  11. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Ні, він просто дурень. Буває й таке. Судячи з того, що Бляберусь був колись трохи комсомольцем - зараз уже досить немолода людина.
    Але дурнем був - дурнем залишився.
    Мені Бляберусь подобається тим, що він - типовий противник Зеленського. Лакмусовий папірець.
    Бутусов помішаний по-своєму (було видно по очах на прес-конференції Зеленського), а Бляберусь - по-своєму (видно по його постах і по тому, що такій дорослій людині нема зайнятися чимось корисним, крім як чіплятися, як гімно до штанів, до чиїхось слів чи аватарів).
    Він - не кацапська наволоч. Україна також має право на те, щоб в ній жила така підлота, як цей Бляберусь. Вважає себе дотепним.

Мене справді бісить, що форум не модерується.
    Я колись назвав Хомчина довбойобом (хоча він таким і не є, здається), так отримав плюшку. Тепер же - мат на маті, образи, кривляння, і жодної реакції.
    Це моя публічна оцінка адміністрації форуму, якщо що. Можна на мене пожалітися адміністрації форуму.
    Тут модераторша Олька колись банила користувачів за значно менші провини, ніж те неподобство, що розвели порохоботи на колись цікавому ЛФ.

12. Повертайся до себе на ХФ

13. Gyppsy

Я вже говорив свою думку, повторюся. Форум модерується, і модерується нормально.
    @medwedo berlogsoni, якщо Ви хочете, щоб хтось за Вами чи за @Gyppsy ходив і підтирав - то для того є кнопочка.
    /хоча було б дивно, що за @medwedo berlogsoni чи за @Gyppsy хтось захоче підтирати. Простіше і правильніше закрити їх до цюпи)/

зі

Во, взяв і глянув - форум модерований 29 лис 2021 у 12:44
    Адміністрації респект :hi:

14. Gyppsy

15. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Як не знайдеш, одне й те саме...
    Недоофіцер - постатєр-контролцешнік, Брехло - брехло, Blaberus - маніпулятор...
    Інші - пасивні.
    Форум звузився до 10 осіб.
    Питання: для кого напрягається недоофіцерик, бреше Брехло і жонглює епітетами Blaberus?

• Безграмотно Безграмотно x 1
  16. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Якщо так, то респект адміну, дуже вдячна. Бо розперезалася істота - далі нікуди.

17. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

А в чому проявилися дії адміна стсовно істоти? Я щось не помітив. Он воно знову в онлайні, дивиться цю тему зараз.
    Зараз знову випалить щось залишками свого мозку.

18. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Яка експресія! Добре. Тоді вдягаю протихімічний комбінезон і починаю приємну і веселу процедіру тикання зебільним рилом в смердюче лайно.
    Ти, Буля харківська, напевне антифашистка? Розплодилося антифашистів як опаришів в сортирі. І надзвичайно тупа, що взагали властиво бидлу, яке носиться зі своїм "антифашизмом".
    А чому ти тупа? Тому що, як лічить слабкорозвинутій радянській членкіні ВЛКСМ, ти не знаєш різниці між фашизмом і нацизмом. Бо виходячи з твоєї дегенеративної логіки, було би доречно звинуватити мене в нацизмі.
    А чи є я нацистом? Можливо. Бо нацистом є кожна людина яка має життєвий досвід. Нацизм це сформоване на підставі життєвого досвіду відношення до представників тий чи іншої культури, національної або соціальної. Наприклад, коли я бачу зебіла, я стовідсотково можу стверджувати що ця людина зрадник, ворог або дурень. Бо інших не може бути в цій соціальній групі. Або коли я бачу цигана, який є типовим представником своєї жалюгідної культури, бо не став людиною, я відношусь до нього як до брудної шавки. Чому? Бо самоназва циган "роми", що в перекладі з іх мови значить "люди". Тобто всі інші не люди, в тому числі я. А якшо вони мене не вважають за людину, на якій підставі я повинен їх вважати людьми?
    Але це занадто складно для пересічної зебуїнки.
    Ви маєте на увазі період другої Світової війни, при якому фашистський СРСР не був союзником нацистської Германії? Мені насрати, які "подвиги" накоїли циганє щоб Сралін і інша кремлядь і далі жерли в три гілянки.
    До речі, їдіть зі своїм кацапським "дєдовоєванием" і "побєдобєсієм" під три чорти!
    Розумію. Якшо людина в політичних темах конструктивно критикує деяких політиків, ця людина "нікчемний брудний троль, який забруднив форум" і якого терміново треба забанити. Я знав що зебіли є тупим бидлом, які ненавидять людей що мають іншу думку. Але дякую що нагадали.
    Може вам з іншими зебілами створити свій форум, на якому не можна висловлювати думки що протирічять генеральній лінії партії?
    Ні. Бо вся наволоч і не лише кацапська є зебілами.

.............................

Ну що, зебілко, сподобалось бовсатися пикою в лайні? А зараз наберіть повний рот цієї субстанції і харканить в дебільну пику Вашому припезденту. бо він обхамив весь ромський нарід, якому Ви мрієте вилизати брудні сраки. Що там воно казало про "циган с мєдведямі"? Цим воно обісцяло не лише циганське рило що смердить на форумі, не лише генетичне сміття про яке знімав своє лайно дебіл Кустуріца, але ще й той народ, який оспівував Федеріко Гасіа Лорка.
    І найбільш образливе для потвор те, що їх обхамив єврей, який, згідно їх потворним традиціям, не є людиною бо не ром.

Останнє редагування: 29 лис 2021
а де твій аватар? :)