Who will be next

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Mykhaylo Khomchyn, 10 січ 2021.

1. Швидкість та високі технології не мають значення, коли потрапляєш в отару баранів! У житті так само
    20211026_101816.jpg

• Подобається Подобається x 1
  2. Президентські рейтинги: як змінювався рівень довіри до Зеленського та його попередників. Ось таку графіку видали на гора "соціологи".)
    IMG_20211027_113504_617.jpg

• Смішно Смішно x 1
  3. Коммунарец

Коммунарец Well-Known Member

Янукович - самьій классньій президент. Казльі виноватьі в ньінешней ситуации)

4. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Ющенко кращий.

5. Вперше після виборів глави держави 2019 року Зеленський очолив антирейтинг українських політиків – за чинного гаранта "за жодних обставин" не проголосували б 31,9% респондентів.

▪️ Опитування також підтвердило останню тенденцію до зниження електоральної підтримки Зеленського – його на виборах президента України готові підтримати 18,7%. Відповідні результати показало соцопитування Центру Разумкова. Соціологи також констатували, що про скандал Pandora Papers чули понад 60% опитаних.

▪️Більшість респондентів (80,1:wacko: вважає, що неприпустимо, коли найвищі посадові особи держави володіють офшорними рахунками за кордоном.

❗️І це тільки початок. Вову, побачивши першу кров, починають добивати всі, кому не ліньки - від ЗМІ до соціологів. А ми добре знаємо, як ті та інші вміють "впарювати" нам потрібних кандидатів.

Так що особливо не радійте - скоро ми побачимо шалену розкрутку того (чи тих), хто, за задумкою ляльководів, повинен прийти на зміну Голобородька. Який загрався та не виправдав їх сподівання.

6. Більшість притомних людей - за об'єднання усіх патріотичних сил. Це єдиний спосіб перемагати на виборах. ЄС давно це пропонує. Але як їх об'єднати, якщо кожний Самонемічний Свободолюбивий Голосистий Притула без Батьківщини хоче відчувати себе "Голівним царем"? Смішкунів не згадую, бо, за великим рахунком, це ті, хто підтримує сталінізм.

• Тупо Тупо x 1
  7. Судячи з останніх рейтингів, ідея оголосити в серпні, на День незалежності, про дострокові президентські вибори була рятівною для Зеленського. Але лінивий і самовпевнений Янелох від неї відмовився, вважаючи, мабуть, що Єрмак із Подоляком будь-що здобудуть йому два повноцінних терміни. Тепер уже відверто пізно. Навіть якщо про дострокові оголосять у найближчі дні, за 4 місяці, тим паче, осінньо-зимових, із палаючою ковідною й неминучою вже енергетичною кризами, із новими платіжками за газ, тепло й електрику, з поступовою зміною тональності навіть частини рейтингових олігархічних медіа його перемога не лише не є гарантованою, а виглядає вкрай сумнівною. А значить, іти на вибори не ризикне, бо тікати йому, в разі поразки, нікуди. Навіть покровитель найодіозніших українських політиків Путін його, ймовірно, прихистити готовий не буде. Ізраїлю такий скандал, само собою, також не потрібний. Тобто - тюрма, і надовго.
    І не треба мені зараз писати тривіальності про «головне - хто рахує». Коли ймовірність програшу кандидата від влади цілком реальна, бажаючих підставляти за нього свою шию знаходиться небагато. Тому, сьогодні можна вже впевнено сказати, що кар‘єра Зеленського-політика закочується за горизонт.
    П.С. А Порошенко, схоже, був правий, що не побіг призначати собі наступника
    К.В.

8. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Суспільно-політичні настрої населення (21-23 жовтня 2021)
    Рейтинг довіри до політиків очолює
    Володимир Зеленський, якому довіряють 39% опитаних, не довіряють – 59%.
    Юлії Тимошенко довіряють 26%, не довіряють – 72%.
    Петру Порошенку довіряють 25%, не довіряють – 73%.
    Юрію Бойку довіряють 24%, не довіряють – 57%, не знають його – 16%.

Якби найближчим часом відбулися вибори Президента, то
    25,1% проголосували б за В.Зеленського (серед тих, хто голосуватиме та визначився з вибором).
    14,1% підтримали б П.Порошенка,
    10,1% – Ю.Тимошенко,
    9,5% – Ю.Бойка,
    7,3% – Д.Разумкова,
    7,1% – І.Смешка,
    6,0% – Є.Мураєва,
    5,1% – В.Гройсмана,
    4,3% – А.Гриценка,
    3,9% – О.Ляшка.
    2,0% – О.Тягнибока,
    1,5% – А.Садового.

Рейтинг партій очолює партія «Слуга народу», яку готові підтримати 20,4% серед тих, хто буде голосувати та визначився із вибором.
    За партію «Європейська солідарність» – 15,8%,
    «Опозиційна платформа – За життя» – 12,0%,
    «Батьківщина» – 10,9%.
    Рейтинг інших політичних сил дещо нижчий.
    Так, партію «Сила і честь» підтримують 6,4%,
    партію Мураєва «Наші» – 6,3%,
    партію «Українська стратегія Гройсмана» – 5,3%,
    Радикальну партію – 4,8%,
    «УДАР Віталія Кличка» – 4,2%,
    партію Шарія – 3,8%,
    ВО «Свобода» – 2,9%,
    партію «Голос» – 2,2%,
    партію «Самопоміч» – 1,9%.

• Безграмотно Безграмотно x 1
  9. Gyppsy

Во, якийсь пан все за всіх пояснив))

Stanley Kosach

· 27 хв ·
    Кілька уточнень:
    1) не українці, а олігархи і московити
    2) ЖОДЕН із цього переліку не вартий бути в Українській владі

251445330_1103616733798115_5731890688653446313_n.jpg

10. Gyppsy

Навздогін до попереднього допису

От тільки я шось не зрозумів - хто у нас державний клоун? :scratch_one-s_head:

FCRfntDWQAAozTx - Копія.jpg

Останнє редагування: 3 лис 2021
  11. Більшість притомних людей - за об'єднання усіх патріотичних сил. Це єдиний спосіб перемагати на виборах. ЄС давно це пропонує. Але як їх об'єднати, якщо кожний Самонемічний Свободолюбивий Голосистий Притула без Батьківщини хоче відчувати себе "Голівним царем"? Смішкунів не згадую, бо, за великим рахунком, це ті, хто підтримує сталінізм.

• Безграмотно Безграмотно x 1
  12. Gyppsy

Міську-поц, хочу два рази спитатися в тебе. Ану здивуй мене - дай виразну відповідь, та ще й своїми словами.

1. Міську-поц, а кого пропонує тота ЄС як єдиного кандидата від об'єднання усіх патріотичних сил? Дай прізвище.
    2. Хто то такі, ці кожний Самонемічний Свободолюбивий Голосистий Притула без Батьківщини? Дай прізвища.

13. Швидкість та високі технології не мають значення, коли потрапляєш в отару баранів! У житті так само
    20211026_101816.jpg

14. VasMT

А хто цим падлюкам дав назву "об'єднання патріотичних сил"?
    Ні оранжоїди, ні вальцманоїди НІКОЛИ не були патріотами.
    Брехуни, шахраї, бариги...
    Всяка наволоч натягує на себе маску патріота, вишиванку і томос...
    Уйомки...

15. Gyppsy

Ну, це не дивина, що хтось сам себе називає так, як йому це вигідно. Так було, є і буде во віки віків)
    Хтось з відомих ніби навіть сказав ще глибше: "прийдуть часи, коли фашисти будуть називати своїх суперників фашистами" /це я з пам"яті, бо лєнь шукати і автора, і оригінал/

Великий Зе он також тіпа вишиванку одівав ;)

16. Ось ви, напевно, не слухали інтерв'ю бені гордону в 2018 році? А я сьогодні випадково нарвався і витратив багато часу.
    Дуже цікаво було слухати його саме сьогодні.
    Ось ви ж думаєте що "хто завгодно аби не Порошенком" це була фраза хуйла? А що ви скажете, якщо в третій частині інтерв'ю гордону він говорить те саме? Щоправда, я зараз не пам'ятаю, хто з них раніше цю ідею насрав у голову людям, але те, що в них спільні цілі, було озвучено за довго до виборів. І беня там конкретно каже "хто завгодно, я вболіватиму за всіх п'ятьох, хто набере більше ПП і привітаю Порошенка із заслуженим шостим місцем". Тобто саме туди, на шосте місце вони планували вивести Пороха, а він ось уже третій рік не сходить з другого і вже на відстані стусана під сраку зеленому.
    Адже це дуже промовисто пояснює всю цю тривалу боротьбу зі "збитим льотчиком", у якого "антирейтинг". Ну ви зрозуміли звідки вуха ростуть. від друга авакова з яким беня святкував перемогу над Порошенком, правда перемога вийшла не такою, якою вони планували.
    А ще цікавий момент там був. Про оточення Пороха, яке тримає його в теплій ванні. Так. Саме так. І зараз мені хотілося б привітати тих "порохоботів", які носилися з цією ванною в дзьобику, бо думали що вони такі розумні критики, а на ділі виявилося що в дзьобі просто старі поношені бензинові труси.
    Ви подумаєте який чорт смикнув мене витрачати час на перегляд цих бородатих помиїв? А все просто. Мені раптом згадалося як беня зламав внайома пропозицією попити каву, після якої внайом або від страху бути трахнутим, або за гроші, почав працювати на беню, разом зі своєю бородатою подружкою. І ось після цього відео мені ютубчик і запропонував послухати матку "критиків" Пороха. Отакот

17. VasMT

Я одягав костюм зайчика, костюм мушкетера, форму льотчика, каску Вермахта, американську і італійську військову форму...

18. Gyppsy

А Ви також в цей час були діючим Президентом держави?

• Креативно Креативно x 1
  19. Ще один пацієнт Кульпарківської?

а де твій аватар? :)