Who will be next

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Mykhaylo Khomchyn, 10 січ 2021.

1. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Міську-поц, ти зовсім не тямиш в ієрархії.
    Сєнцов є великим патріотом України, він є лауреатом Шевченківської премії і він знає що каже.
    Тому йому мабуть не пасує стояти разом з якимись серіальщиками

Порошенко: Сенцов - це шістдесятник сучасності

View: https://youtu.be/5x5CC7uWI4Y

Останнє редагування: 12 вер 2021
  2. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Шістдесятники — Вікіпедія
    Хоча стверджується, що допускаються два правописи, мені правопис "шестидесятник" подобається більше. "Шістдесятник" важче вимовляти, коли підряд три приголосні.

3. Gyppsy

Порошенкові також більше подобається казати на Сєнцова "шестидесятник", але я просто-напросто скопіював заголовок відосіка)

4. medwedo berlogsoni

@Gyppsy, Ви думаєте, що Ви дискутуєте з поцом чи підарасом Хомчиним, а в дійсності Ви дискутуєте з ботом.
    Проаналізуйте допис Хомчина Who will be next
    Здавалося б, Хомчин мав або підтвердити те, що він, як і всі порохоботи, підарас, або спростувати це якось, або обізвати мене якось, або ще щось. А він (Хомобот) у відповідь на мій аргументований допис написав ні в тин, ні в ворота про Сєнцова та медалі.
    Людина б так не реагувала, а от бот - будь-ласка. Програма-бот бачить мій допис і відповідає що-небудь.
    Я так сподівався, що Хомчин - людина (хоча і підарас), а він виявився програмою-ботом.

5. Gyppsy

Та нє, Міську-поц є людиною, хоча і лютим адептом секти ПЄСів /як назвав Сєнцов дітище сивочолого геть-man-а/.
    Просто Міську-поц не завжди /вірніше ніколи/ не читає того, що перепощує, і не думає над тим що зрідка сам пише. Але це не дивина, бо ті ярі порохоботи в основному всі такі :))

6. medwedo berlogsoni

Не знаю, не знаю.
    Для Хомчина важливіше, щоб нічого поганого не казали про Порошенка, аніж коли кажуть щось неприємне про нього.
    Так може поводитися лише бот. Або ж Хомчин дійсно вважає себе поцом і підарасом, і вважає, що реагувати на це - не варте уваги.
    Лише бот може в тему і не в тему перепощувати карикатури і чужі цитати.

7. View: https://www.facebook.com/748183438/posts/10158871600653439/

8. Gyppsy

Чи Хомчин дійсно вважає себе підарасом і чи він підарасом є насправді мене зовсім не цікавить. Це його приватна справа.
    А от звіздун Міську-поц є звіздуном і поцом цілком заслужено, бо він порадив нашому форумчанину полікуватися і ґонорово пообіцяв проплатити за лікування. А сам взяв і збрехав - не проплатив. Так поступають тільки звіздуни і поци.

9. Брехати, брехати і ще раз брехати - нова не нова технологія зелойобів:

View: https://twitter.com/freeukrman/status/1437673262377492483?s=19

10. Gyppsy

Міську-поц, а чого ти чекав від Зе і його команди?

11. medwedo berlogsoni

Плану не існує, а справи йдуть добре. Будуються дороги і мости, гривня стабільна, почали виготовляти літаки і військові кораблі, урожай зернових - рекордний, Росія не просунулася далі, Зеленський зустрівся із Байденом, МВФ дає кредити...
    Мені згадуються "Плани партії - плани народу". Краще хай без планів, зате щоб держава розвивалася.

От, Хомчине, подивіться, яке грандіозне будівництво дороги. Дві з лишком хвилини відео, але воно варте того, щоб оцінити, що зараз робиться. Це Вам не новий піп у старі ряси.

View: https://www.youtube.com/watch?v=RhzJhbT0_VQ

12. Gyppsy

13. Прес конференція прем'єр міністра Шмигаля в стилі Зеленського - неси херню ми тут проїздом. Зарплати и пенсії в нас зараз ростуть, а будут ще більші, інфляція и Безробіття падає. На біржі повно вакансій для робітників и керівників. Поля колосяться, корови дояться, заплави димлять, коротше - будемо всех бамбіть.
    Але найбільш прикольно, коли він розказать журналістам, что НЕ знає як будут витрачати шарові 2,7 мільярда долларів від МВФ. Типу частину на інвестиції, частину на соціальну допомогу, шо немає ще стратегії. Щоб у Зелі і Ко були гроші и не Було стратегії як їх спиздити. Не вірю.
    Стратегія в них не змінюється післе приходу до влади. Основну суму на інвестиції в Велике Крадівництво чи списати олігіргам борги і трішки на допомогу народу.

14. medwedo berlogsoni

В стилі Гройсмана.
    Пам"ятаєте, як Гройсман хвалився дорогою в Львівській області, що скоро побудують такі дороги по всій Україні. Через два роки там міст обвалився. Так що якщо хто і був проїздом, так це Гройсман, Грановський (уже приїхав у Ізраїль) і Порошенко (ніяк до Іспанії не збереться злиняти).
    Ну, те що Порошенко дурний - до бабки не ходи. Він стверджує до цих пір, що зараз до влади прийшли дилетанти.
    Але от диво, Хомчине! Ви тут сьогодні написали, що клоуни - не клоуни. Що все схватили крепко і не випустять із рук. Нічого собі - дилетанти!
    А я, між іншим, якщо пам"ятаєте, ще два роки тому казав, що Зеленський - розумний чоловік, який став мільйонером завдяки своїм зусиллям, а не завдяки тому, що прибрав до рук яку-небудь кондитерську фабрику чи кузню на рибальському.
    Стати в шоу-бізнесі мільйонером, щоб твої фільми крутили в багатьох країнах, коли всяких працівників сцени - як собак нерізаних, це треба мати голову.
    І з президентством Зеленський справляється цілком успішно. Шкода, що до Порошенка це все ще не дійшло.

А Ви тут Шмигаля згадали... Він буде зе некст, по-Вашому?

15. Перед виборами народу втюхали казку про простого учітєля Голобородька. Актор, який його грав, верещав, наче кастрований, що "всі знову виберуть підараса", і тут, до речі, був повністю правий, але от на басню: "простой учітєль должен жить, как прєзєдєнт, а прєзєдєнт - как простой учітєль" - повелися усі.

І от, виявляється, "простой учітєль" в нас НЕДОТОРКАНИЙ. Його не можна запросити на ТСК по державній зраді.

Охрана, отмєна!

А як же велосипед, державні дачі діткам, як же "єслі нарушу зокон, уйду сам"? У нас рибки Гупі забувають, а я не забув: в 2019му ви козиряли своїм фейковим "законом про імпічмент". Всі потвори тоді верещали, а лисі гордони, шустери і мосійчук на ефірах кивали гривами, що це "вперше президент став недоторканий" (ВПЕРШЕ, ВПЕРШЕ, це "ВПЕРШЕ" в них з кожної праски).

Народ, тебе на*бали.
    Жорстко і нахабно.

Вся ця свора - звичанісінька банда з вокзалу.
    Не називайте їх олігархами! Ніхто не може дати нормальне визначення цього слова. Бо вони самі вигадали це, щоб сховати більш точне і зрозуміле слово - "мафія". Вони - звичайна бандота, що промишляє пограбунком в особливо великих розмірах, через власні ЗМІ залякує населення різними шоу про фейкового "луцького терориста" і по кругу впарює народу свій МММ. В цій банді одні вови, наташі і савіки розігрують балаган на вокзалі, а інші подільники обчищають натовпу кишені.
    А 18 лютого 2014 року всі разом вони з бандою яника вбили сотню людей на Майдані і ржали з цього в своїх кварталах.

Законних методів боротьби з ними вони нас позбавляють. А отже ви самі знаєте, що це означає.

16. ПРЕЗИДЕНТИ УКРАЇНИ

20210914_184058.jpg

• Подобається Подобається x 1
  17. Gyppsy

Львівець @Мих -уїл, а як Ви ставитеся до княгині Ольги, до князів Святослава і Володимира? Вони файні чи ні?

18. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Це харчок в бридку пику падлокловуна?

19. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Це залежить ракурсу: зраджують і крадуть вони непогано.

а де твій аватар? :)