Who is who в опозиції?

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем Orthodox, 20 січ 2012.

1. TesTanya

TesTanya Well-Known Member

Якщо Вам так подобається слухати тільки заяви, то дуже прошу...
    Ви б хоч трохи поцікавились, як зараз ставляться у регіонах, де "Свобода" має більшість
    http://zaxid.net/home/showSingleNews.do?reyting_svobodi_u_lvovi_padaye&objectId=1238868[​IMG]

2. Chaldon

Chaldon Well-Known Member

Ну не всё же мне быть одному столбом. :) Да я бы и не сказал бы, что Вас используют столбом. И мной не стояла задача, точнее даже в мыслях не было. Использовать Вас в такой цели. :) Тем более, от меня пёрлов и ошибок, куда более. :) Просто пошутил и если заметили, не зло. :) Что за день сегодня - Улл, TesTanya и Вы, меня за загривок таскаете.:))

3. Orthodox

Orthodox Дуже важлива персона

2TesTanya
    Ви помиляєтесь щодо моїх вподобань. Не тільки заяви. :)
    Я ознайомився з програмою партії, і вона мене влаштовує.
    Крім того, "Свобода" ще не була у владі, щоб вимагати від неї результатів у економіці чи десь там іще...
    Хай прийдуть до влади, та щось зроблять, тоді можна буде оцінбвати діяльність.

А так, вибачте, виходить звичайне критиканство.

Статистика та думка більшості для мене не аргумент. Надаю перевагу власному розуму.

4. Orthodox

Прошу прощенья за излишнюю резкость.

5. Chaldon

Chaldon Well-Known Member

Прощаю! И Вы меня, простите, если что не так.

6. TesTanya

Якщо не можуть справитись на регіональному рівні (наприклад у м.Львові фракція "Свободи" має більшість: 55 депутатів із 90), то що зроблять в масштабах країни?
    Найсвіжіше враження про львівських свободівців, які маючи свій зиск в транспортному бізнесі [CENZ]
    [/CENZ], зробили у Львові транспортний колапс...
    http://zik.ua/ua/news/2012/01/23/329796
    Ось і маєте інформацію для роздумів...
    Я вважаю, що свободівці своїм популізмом тільки намагаються "дорватись" до влади декларуючи "правильні гасла", а реальних розумних порядних виконавців, там на жаль немає...

7. FourA

FourA Дуже важлива персона

По-Вашему, выходит, слова: "Я знаю, что ничего не знаю", по модулю равны: "Я не знаю того, что я знаю"?

8. Orthodox

[OFFTOP]По большому счету да. Но это скорее вопрос для раздела "ТиФ". Давайте по сабжу.[/OFFTOP]

9. Orthodox

Дякую. Але висновки дозвольте мені робити самому)

10. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Переглянувши гілку вкотре схиляюсь до думки - на 12.46 23.01.2012 року альтернативи ПР нема.

11. Orthodox

Тобто рахунок вже йде на хвилини?;):))

12. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

Хто би сумнівався. Так само як і вівця схилялась би до того, що її хазяїн безальтернативний. Бо без жорсткого хазяїна аж ніяк.

13. TesTanya

Якщо не буде використаний владою адмінресурс на виборах, то точно знайдеться альтернатива... Ваша думка, це тільки один голос із близько 16% жителів країни...
    http://www.razumkov.org.ua/ukr/news.php?news_id=386

14. ГРАНД

Нічого дивного. Бо ті 16% це люди які вираз "б"є, занчить любить" вважають не ідіотизмом, а чимось правильним. Це не зовсім і люди, бо навіть тварини яких б"ють, намагаються чинити опір.

15. Orthodox

Переконаний, що буде використаний. У ПР нема шансів утримати владу через демократичні процедури.

16. TesTanya

Отже, завдання опозиції мінімізувати можливість застосування адмінресурсу владою. Як таке зробити, це вже інша справа... Тут основна проблема...

17. ГРАНД

Жаль пані та панове, що Ви до цих пір не зрозуміли користності Ющенка. Його корисність полягала саме в тому, в чому його звинувачували з усих боків. Від затятих совків, до затятих праворадикалів. А саме в тому , що він начеб то нічого не робив.
    Тепер думаю багато хто переконався в тому, що діяльність діяльності різні. ,Тепер багато хто зрозумів, що коли до бурхливої діяльності береться дебіл з мутною особистою історієй за плечима і інтелектом нижче рівня третьокласника, або несамовита енергійна жінка, яка не терпить заперечень за будь яких умов. Тоб то старе добре прислів"я " не так страшний дурак, як дурак ініціативний" довело свою правоту. Багато хто критикував Ющенка за призначення ген.прокурором донецького Медведька. А рішення було вірним. Саме донецький ген.прокурор стримував бурхливу енергію Тимошенки. Це пані та панове нормальна пркатика, коли всі контролюючі посади обіймають особи опонуючого політичного табору. Це демократичний прницип. Влада приймає рішення, опоненти ретельно контролюють. Незалежний суд розсуджує. Більшості закортіло унісону. Получили унісон. Суд залежний, прокурор нікого не контролює, або контролює тих кого контролювати немає потреби, або контролює того, хто повинен судити, тоб то суди. Це панове називається перекіс. А головний перекіс в головах людей які люблять коли їх 3,14здять.Або сподіваються, що так звана "сильна рука" буде лупцювати обридлого сусіда, а не його самого. А такого не буває.

Цінність Ющенка була в тому, що він не заважав рости новим та молодим політикам. чого аж ніяк не допустила б Тимошенко, і чого ніяк не допустить Янукович. Але травичка молода, та тендітна пробиває таки міцний та якісний асфальт. але часу на проростання на закатаному в асфальт грунті потребує значно більше.

18. Orthodox

Найменше, що може зробити для цього кожен із нас - зареєструватись спостерігачем на вибори від опозиційною партії.

19. ГРАНД

Немає ніяких проблем. Чому? На шпальтах форуму викладати не буду. З етичних міркувань.

20. TesTanya

Погоджуюсь, не можна залишити виборчий процес без нагляду громадськості, тим більше з теперішнім партійним представництвом.
    Не погоджуюсь, що "Свобода" опозиційна партія...

а де твій аватар? :)