ГРАша, паразитують всі... І ваші і наші, і ліві і праві... Найлегше, ГРАша, звинувати всіх у відсутності якоїсь міфічної свідомості, а сам весь такий у білому сидіти, та чекати поки хтось затягне в ЄС, запросить в НАТу, підмете подвір"я та перестане сцяти в під"їзді... Не свідомості бракує, а здорового глузду. Здоровий глузд і прагматизм - ось наша національна ідея та національна свідомість. А совість... Совість мовчатиме, поки позаду затвор не клацне... Я би, ГРАша, не розкидувався навмисно, словами... Якщо Ви скажете, що корупція результат роботи теперішньої влади, я взагалі перестану з Вами спілкуватись. Це по-перше. По-друге: Ви чуєте не те, що говорять, а те, що пропускає Ваш, забитий всяким мотлохом, мозок. Так от, оті "міжнародні висновки" сказали, що при владі, таких любих Вашому палкому серцю, оранжопих, рівень корупції в 2009-му році складав 2,2 бали за 10-ти бальною шкалою і відповідно 146-те місце (Transparency International). Натомість в 2010-му році рівень корупції в Україні склав 2,4 бали, та зайнав, відповідно , 134-те місце. В минулому ж році, в 2011-му, Україна хоч і посіла 152-ге місце, але заробила 2,3 бали. Тобто все одно, як не крути оранжоїди були більш корумповані, аніж "бандитська влада". Так що, ГРАша, уважніше з совістю... Зі своєю... Ви і так двадцять років тупцювали довкола голодомору, оуна та своєї аутентичності... Нафіг. Треба працювати, а не з гаслами ходити, майданити та революціювати... Бачили вже, чим ваше майданутство скінчилось...
Ваше ім"я не Василь? Не правда. Паразитують здебільшого ваші сині, та червоні. Доказ тому - приватизація крупних підприємств. Перелік приватизаторів самі знайдете і переконаєтесь. Не міфічної Ва... чи як там Ваше ім"я. Не міфічної. Там де це люди затямили, там і добробут і злагода. І звинувачую я не всіх, а доволі невелику кількість. але так сталось , що саме ця невелика кількість захопила всю власність країни і самоназвалась елітой. а те що рівень інтелекту дорівнює інтелекту третьокласника , їх не бентежить. Так отдля них свідомість міфічна, бо справжня свідомість у них на банківських рахунках в офшорах. Саме так. Такі реалії . І в ЄС не потрапити без сторонньої допомоги. І в НАТО та ж історія. Сама процедура передбачає запрошення членів. То не сціть в своїх під"здах. У нас в Черкасах принаймні вже років 10 як про таке явище забули. До того ж навіть в маршрутках, як що хтось комусь наступить на ногу обов"язково вибачаться. У Вас не так? Згоден. Це нероздільні, супутні речі. Стосовно прагматизму категорично не згоден. Прагматизм в деяких моментах(як що не в більшості)може спонукати на абсолютно аморальні вчинки. Позиція раба. Так не розкидуйтесь. Так, я стверджую, що корупція набула нечуваних масштабів саме "роботи" саме теперішньої влади. Можете припиняти спілкування зі мною. Я не чую, а бачу на власні очі. Знаєте таке прислів"я, "краще один раз побачити, ніж сто разів почути"? Так от я бачу на власні очі. І мозок мій тут ні до чого. Помаранчевим я виділив цифри помаранчевих. Зеленим інерцію. Синім синю бандоту, яка називається владою. 146 більше 152 ??? .А якими балами Ви виправдаєте катастрофічне падіння свободи підприємництва, свободи слова , дотримання прав людини? Якими балами? Моісей 40 років тупцював. А ми лише 20. Це рівно в два рази менше. До того ж не дуже наполегливо топцювали, бо як би були наполегливіші та агресивніші - то і 20 вистачило б. Фіг!!! Чим? Огидно скінчилось, Януковичем та бандитами обсівшими владу. Тут не можу не погодитись. Слабенько, дуже слабенько майданили, революціонували. Проспали вашу підступну банду.
"Працювати а не балакати" - це одна з найвідоміших мантр російського (та русифікованого українського) бидлоса. У неї ще пара є, з якою вони зазвичай разом ходять - "має бути порядок а не бардак".
Але я не маю честі бути з Вами настільки близько знайомим, щоби ви зі мною панібратствували. Тому так, Василь. Не завжди. Катастрофа в головах... Агітаційна робота пАмаранчових набула нечуваного розмаху. Україна не тому стала 153-ьою, що збільшилась корупція, а тому, що інші держави позбуваються цього чирія швидше і ефективніше. І що би Ви не розповідали про свої Черкаси, та переповідали брехливі байки "української "правди"" , я вірю тільки фактам ,цифрам, документам. У Вас же принцип інакший: куди не підеш - болото. Ходіть по асфальті та бруківці. "По газонах не ходити!" Не проспали, пани "революціонери". Ніхто Вам очі не затуляв та вух не затикав... Але хтось відімкнув ваш моцк. І не бачили ви, що до влади рвутся огидні істоти з прищавими мордами та вінками на головах навипередки з товстопикими та комунокрасними... Я ще тоді казав, що добром не кінчиться... А тепер дзуськи. Терпітимете ПР-владу ще вісім років і не жужжатимете... А там, як Бог дасть...
Це точно. Ось тільки чомусь цю "катастрофу" лиш по чужих головах вишукують. Размишлєнія фельфебеля з ХІХ сторіччя після краху на Сенатській площі.
И где с ней можно ознакомиться? Может определю, кого Вы относите к помарачевым.:rose: Точнее, не только потому, что возросла коррупция. VasMT, Вы, как бизнесмен, не подскажете решение одной задачки? В городе построили дом 9 этажей, 72 квартиры. Благоустроили двор спереди (асфальт, лавочки, зеленые насаждения), сзади (шикарная детская площадка, клумбы). Дом сдали в ноябре и передали городу на баланс (дом строила железная дорога). В декабре некая сомнительная фирма (принадлежит областному депутату и не только) получакт тендер от ж\д на 5.54 млн грн. на благоустройство придомовой территории этого дома. Не подскажете, что можно "благоустроить" за такие деньги?
Спасибо, но я не бизнесмен... Так, касательно... Ну а за пять лимонов можно благоустроить улицу средней протяженности или не построить один памятник Бандере. И что?
Вот и я о том же. Так утекают деньги из бюджета государственного и местного. Знаете сколько подобных тендеров выигрывают по всей стране? Процедуру изменили так, что в регионах об этом узнать сложно - публиковать в местной прессе не нужно. Полистайте тендерный вестник - интересное чтиво. А если в курсе бизнес-интересов региона, то вдвойне интереснее читать. Насчет памятников - я с восточной Украины. Не стоит, как мне кажется, зацикливаться на символах. Оранжевыми сегодня можно назвать только остатки НУ - это цвет их партии, как голубой - ПР. С 2004 года расклад изменился. Пора бы уже заметить.
Странно как то...дом передали на баланс городу....еще в ноябре...а благоустройством опять занимается ЖД... Может кое -кто в из руководства ЖД решил запустит мохнатую руку в недра финансовв ЖД?
В нашем регионе это не странность - норма. СП "Агроспецсонтажник", которому достался этот тендер - специализируется на таких заказах уже не одно десятилетие. За счет городского бюджета наварили немало, а через депутатов ВР и на государственном (например, более 16 лимонов на программе "Трактор для селян"). Естественно. Депутаты-железнодорожники активно сотрудничают в этом вопросе с фирмами своих коллег.
Та що ж Ви все депутати та депутати?:ireful:....... Відкрийте личико тих депутатів для косячих під дурників шановних адептів донецького бандитства. Як та Гюльчатай. ) Депутати якої партії?:rolleyes:)
Не-а... Моветон... Вул. Бандери, гімназія Бандери, садиба Бандери, памятник Бандери, дошка Бандери, братство Бандери...
А разве есть выбор на Донбассе? ПР, естественно. Рогов, например, начальник дороги областной депутат (ПР). Интерес в Донецкой области имеет Козак - главный железнодорожник страны. Директор и один из собственников Агроспецмонтажника областной депутат от ПР. Эта фирма владеет и криничанским заводом, с ним связывают братьев Васильевых (ПР). В Интернете информации по этому направлению много.
ГРАНДе, ГРАНДе... Може пошукаємо в інших областях і районах? :rolleyes: Більш еуропієзованих... ) Невже так важко дивитись на факти об"єктивно...
Гаразд. Краще взагалі ніяк. Я ж не здогадувався , що Ви так соромитесь свого ім"я. Так ото ж. Угу. Особливо ті знамениті плакати з трьома сортами. Еге ж?Ну а про Ющенка в ССсівській формі, то взагалі самий апогей помаранчевої агітаційної роботи. Ну а про антиНАТОвські істерики то й взагалі немає чого згадувати. Бо проНАТОвська агітація тускніє на цьому фоні. Вже кому-кому про нечувану агітаційну роботу заікатись, але не вам синім. Ви вже не знаєте як виправдовувати провали по всіх напрямках вашої бандоти. Не знаєте, а тому і приплели швидкі темпи в інших країнах. Тоді потрудіться освітити темпи боротьби з корупцієй в країнах Африки та південної америки, які за час царювання Януковича випередили Україну. Ну не про Ваш же Стрий мені розповідати? Я як той Ходжа Насреддин, що бачу про те і співаю. На даний момент у мене перед очима саме Черкаси. От і розповідаю про них рідненьких. По "байках" УП розкрито цілу купу тіньових оборудок вашої влади. Як власне і влади Тимошенко теж. Чи не тому Вас вона так бісить? А між іншим деякі ваші побратими по антиукраїнському фронту аж через суд домагались відкриття іменних блогів на УП. Так, я кажу про україножера колесніченка. І ще деяких "діячив" боців з Українством на кшталт О.Бондаренко. У Це не принцип - це досвід практичного ходіння по різних напрямках. Для того, щобходити по асфапльту та бруківці , потрібно їх укласти, а газони посіяти. Оце так так! А уряд та кооліця з ким сьогодні? Ні дорогенький, умерла так умерла. Ви і є комунокрасний. Ні не терпітиму.