Who is who в опозиції?

Discussion in 'Міжнародна політика' started by Orthodox, Jan 20, 2012.

1. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

ГРАша, паразитують всі... І ваші і наші, і ліві і праві...
    Найлегше, ГРАша, звинувати всіх у відсутності якоїсь міфічної свідомості, а сам весь такий у білому сидіти, та чекати поки хтось затягне в ЄС, запросить в НАТу, підмете подвір"я та перестане сцяти в під"їзді... Не свідомості бракує, а здорового глузду. Здоровий глузд і прагматизм - ось наша національна ідея та національна свідомість. А совість... Совість мовчатиме, поки позаду затвор не клацне...
    Я би, ГРАша, не розкидувався навмисно, словами...
    Якщо Ви скажете, що корупція результат роботи теперішньої влади, я взагалі перестану з Вами спілкуватись. Це по-перше. По-друге: Ви чуєте не те, що говорять, а те, що пропускає Ваш, забитий всяким мотлохом, мозок. Так от, оті "міжнародні висновки" сказали, що при владі, таких любих Вашому палкому серцю, оранжопих, рівень корупції в 2009-му році складав 2,2 бали за 10-ти бальною шкалою і відповідно 146-те місце (Transparency International). Натомість в 2010-му році рівень корупції в Україні склав 2,4 бали, та зайнав, відповідно , 134-те місце. В минулому ж році, в 2011-му, Україна хоч і посіла 152-ге місце, але заробила 2,3 бали. Тобто все одно, як не крути оранжоїди були більш корумповані, аніж "бандитська влада". Так що, ГРАша, уважніше з совістю... Зі своєю...
    Ви і так двадцять років тупцювали довкола голодомору, оуна та своєї аутентичності... Нафіг. Треба працювати, а не з гаслами ходити, майданити та революціювати... Бачили вже, чим ваше майданутство скінчилось...

2. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Цікаво все таки побачити "результати його праці" за життя та проаналізувати їх користь людству.

3. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

Ваше ім"я не Василь?
    Не правда. Паразитують здебільшого ваші сині, та червоні. Доказ тому - приватизація крупних підприємств. Перелік приватизаторів самі знайдете і переконаєтесь.

Не міфічної Ва... чи як там Ваше ім"я. Не міфічної. Там де це люди затямили, там і добробут і злагода. І звинувачую я не всіх, а доволі невелику кількість. але так сталось , що саме ця невелика кількість захопила всю власність країни і самоназвалась елітой. а те що рівень інтелекту дорівнює інтелекту третьокласника , їх не бентежить. Так отдля них свідомість міфічна, бо справжня свідомість у них на банківських рахунках в офшорах.

Саме так. Такі реалії . І в ЄС не потрапити без сторонньої допомоги.

І в НАТО та ж історія. Сама процедура передбачає запрошення членів.

То не сціть в своїх під"здах. У нас в Черкасах принаймні вже років 10 як про таке явище забули. До того ж навіть в маршрутках, як що хтось комусь наступить на ногу обов"язково вибачаться. У Вас не так?

Згоден. Це нероздільні, супутні речі.

Стосовно прагматизму категорично не згоден. Прагматизм в деяких моментах(як що не в більшості)може спонукати на абсолютно аморальні вчинки.

Позиція раба.

Так не розкидуйтесь.

Так, я стверджую, що корупція набула нечуваних масштабів саме "роботи" саме теперішньої влади. Можете припиняти спілкування зі мною.

Я не чую, а бачу на власні очі. Знаєте таке прислів"я, "краще один раз побачити, ніж сто разів почути"? Так от я бачу на власні очі. І мозок мій тут ні до чого.

Помаранчевим я виділив цифри помаранчевих. Зеленим інерцію. Синім синю бандоту, яка називається владою.
    146 більше 152 ???о_О .А якими балами Ви виправдаєте катастрофічне падіння свободи підприємництва, свободи слова , дотримання прав людини? Якими балами?

Моісей 40 років тупцював. А ми лише 20. Це рівно в два рази менше. До того ж не дуже наполегливо топцювали, бо як би були наполегливіші та агресивніші - то і 20 вистачило б.

Фіг!!!

Чим? Огидно скінчилось, Януковичем та бандитами обсівшими владу. Тут не можу не погодитись. Слабенько, дуже слабенько майданили, революціонували. Проспали вашу підступну банду.

4. Mr. Blick

Mr. Blick Дуже важлива персона

"Працювати а не балакати" - це одна з найвідоміших мантр російського (та русифікованого українського) бидлоса. У неї ще пара є, з якою вони зазвичай разом ходять - "має бути порядок а не бардак". :)

5. VasMT

Але я не маю честі бути з Вами настільки близько знайомим, щоби ви зі мною панібратствували. Тому так, Василь.
    Не завжди.
    Катастрофа в головах... Агітаційна робота пАмаранчових набула нечуваного розмаху. Україна не тому стала 153-ьою, що збільшилась корупція, а тому, що інші держави позбуваються цього чирія швидше і ефективніше. І що би Ви не розповідали про свої Черкаси, та переповідали брехливі байки "української "правди"" , я вірю тільки фактам ,цифрам, документам. У Вас же принцип інакший: куди не підеш - болото. Ходіть по асфальті та бруківці. "По газонах не ходити!"
    Не проспали, пани "революціонери". Ніхто Вам очі не затуляв та вух не затикав... Але хтось відімкнув ваш моцк. І не бачили ви, що до влади рвутся огидні істоти з прищавими мордами та вінками на головах навипередки з товстопикими та комунокрасними... Я ще тоді казав, що добром не кінчиться... А тепер дзуськи. Терпітимете ПР-владу ще вісім років і не жужжатимете... А там, як Бог дасть...

6. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Це точно. Ось тільки чомусь цю "катастрофу" лиш по чужих головах вишукують.
    Размишлєнія фельфебеля з ХІХ сторіччя після краху на Сенатській площі.

7. Mr. Blick

Mr. Blick Дуже важлива персона

Типове мислення представника "культури рашен" - не бунтуй проти Влади!

8. tanna

tanna Дуже важлива персона

А ви де багато набунтували? На форумах? :rolleyes:

9. ELiKA

ELiKA Дуже важлива персона

о_О И где с ней можно ознакомиться? Может определю, кого Вы относите к помарачевым.:rose:
    Точнее, не только потому, что возросла коррупция. ;)
    VasMT, Вы, как бизнесмен, не подскажете решение одной задачки?
    В городе построили дом 9 этажей, 72 квартиры. Благоустроили двор спереди (асфальт, лавочки, зеленые насаждения), сзади (шикарная детская площадка, клумбы). Дом сдали в ноябре и передали городу на баланс (дом строила железная дорога). В декабре некая сомнительная фирма (принадлежит областному депутату и не только) получакт тендер от ж\д на 5.54 млн грн. на благоустройство придомовой территории этого дома. Не подскажете, что можно "благоустроить" за такие деньги?

10. FourA

FourA Дуже важлива персона

Они не только много набунтовали на форумах...
    Они ещё много намайданили на майданах.

11. VasMT

Спасибо, но я не бизнесмен... Так, касательно... :)
    Ну а за пять лимонов можно благоустроить улицу средней протяженности или не построить один памятник Бандере. И что?

12. Полковник

Полковник миється в бані

Извините, а не посещала идея назвать ночной клуб именем Степана Андреевича?
    Помогло бы выручке?

13. ELiKA

Вот и я о том же. Так утекают деньги из бюджета государственного и местного.
    Знаете сколько подобных тендеров выигрывают по всей стране? Процедуру изменили так, что в регионах об этом узнать сложно - публиковать в местной прессе не нужно. Полистайте тендерный вестник - интересное чтиво. А если в курсе бизнес-интересов региона, то вдвойне интереснее читать.
    Насчет памятников - я с восточной Украины. Не стоит, как мне кажется, зацикливаться на символах. Оранжевыми сегодня можно назвать только остатки НУ - это цвет их партии, как голубой - ПР. С 2004 года расклад изменился. Пора бы уже заметить. ;)

14. Mokbo

Mokbo Well-Known Member

Странно как то...дом передали на баланс городу....еще в ноябре...а благоустройством опять занимается ЖД...
    Может кое -кто в из руководства ЖД решил запустит мохнатую руку в недра финансовв ЖД?

15. ELiKA

В нашем регионе это не странность - норма. СП "Агроспецсонтажник", которому достался этот тендер - специализируется на таких заказах уже не одно десятилетие. За счет городского бюджета наварили немало, а через депутатов ВР и на государственном (например, более 16 лимонов на программе "Трактор для селян").
    Естественно. Депутаты-железнодорожники активно сотрудничают в этом вопросе с фирмами своих коллег.

16. ГРАНД

Та що ж Ви все депутати та депутати?:ireful:.......;)
    Відкрийте личико тих депутатів для косячих під дурників шановних адептів донецького бандитства. Як та Гюльчатай. ;):)) Депутати якої партії?:rolleyes::))

17. VasMT

Не-а... Моветон... Вул. Бандери, гімназія Бандери, садиба Бандери, памятник Бандери, дошка Бандери, братство Бандери...

18. ELiKA

А разве есть выбор на Донбассе?;) ПР, естественно. Рогов, например, начальник дороги областной депутат (ПР). Интерес в Донецкой области имеет Козак - главный железнодорожник страны. Директор и один из собственников Агроспецмонтажника областной депутат от ПР. Эта фирма владеет и криничанским заводом, с ним связывают братьев Васильевых (ПР). В Интернете информации по этому направлению много.

19. VasMT

ГРАНДе, ГРАНДе... Може пошукаємо в інших областях і районах? :rolleyes: Більш еуропієзованих... :))
    Невже так важко дивитись на факти об"єктивно...

20. ГРАНД

Гаразд. Краще взагалі ніяк. Я ж не здогадувався , що Ви так соромитесь свого ім"я.

Так ото ж.

Угу. Особливо ті знамениті плакати з трьома сортами. Еге ж?;)Ну а про Ющенка в ССсівській формі, то взагалі самий апогей помаранчевої агітаційної роботи. ;)Ну а про антиНАТОвські істерики то й взагалі немає чого згадувати. Бо проНАТОвська агітація тускніє на цьому фоні. Вже кому-кому про нечувану агітаційну роботу заікатись, але не вам синім.

Ви вже не знаєте як виправдовувати провали по всіх напрямках вашої бандоти. Не знаєте, а тому і приплели швидкі темпи в інших країнах. Тоді потрудіться освітити темпи боротьби з корупцієй в країнах Африки та південної америки, які за час царювання Януковича випередили Україну.

Ну не про Ваш же Стрий мені розповідати? Я як той Ходжа Насреддин, що бачу про те і співаю. На даний момент у мене перед очима саме Черкаси. От і розповідаю про них рідненьких.:pardon:

По "байках" УП розкрито цілу купу тіньових оборудок вашої влади. Як власне і влади Тимошенко теж. Чи не тому Вас вона так бісить? А між іншим деякі ваші побратими по антиукраїнському фронту аж через суд домагались відкриття іменних блогів на УП. Так, я кажу про україножера колесніченка. І ще деяких "діячив" боців з Українством на кшталт О.Бондаренко.

У
    Це не принцип - це досвід практичного ходіння по різних напрямках.

Для того, щобходити по асфапльту та бруківці , потрібно їх укласти, а газони посіяти.
    Оце так так!о_О А уряд та кооліця з ким сьогодні? Ні дорогенький, умерла так умерла. Ви і є комунокрасний.

Ні не терпітиму.

а де твій аватар? :)