Who is who в опозиції?

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем Orthodox, 20 січ 2012.

1. TesTanya

TesTanya Well-Known Member

Я Вам в цій темі трохи раніше пояснювала про те, що у "Свободи" не достатньо кваліфікованих кадрів, для переходу від декларацій до реальних справ. Ось свіжий приклад, що представники цієї партії, до того ж не рядові - звичайні люди, які і освіти не мають, але стверджують (брешуть!!!) що диплом справжній...http://zaxid.net/home/showSingleNew..._zapitan_do_vasilya_pavlyuka&objectId=1246798

2. Orthodox

Orthodox Дуже важлива персона

Згодом будуть! Як то кажуть "Не швидіть тьотю, - ніч довга!":)
    А якщо без жартів, то на мою думку, це проблема не лише "Свободи", а усіх політичних сил (принаймні тих що були біля керма). Інакше як пояснинти те жахливе становище, у якому перебуває економіка нашої держави. Недостатній (а точніше - несучасний, постсовковий по своїй суті) рівень освіти притаманний більшості кадрів будь-якої галузі в Україні. Тому потрібно за державні кошти направляти талановиту молодь на навчання у кращі ВУЗи Європи. [OFFTOP]Як приклад можу навести Грузію. Там у виконавчих структурах (навіть у вищих) працюють молоді люди з європейською освітою.[/OFFTOP]
    У "Свободи", наскільки мені відомо, є розуміння необхідності таких кроків.

3. Мілена

Мілена Дуже важлива персона

Аплодирую стоя. (Для меня это чисто политическая проблема.)
    Интересно, удивлена, учитывая мою полную неосведомленность в этом вопросе.
    А каково место в этом процессе УГКЦ? (только гипотетически, конечно)

4. Orthodox

:)УГКЦ - это другая конфессия. УГКЦ подчиняются Папе Римскому. Я к ней отношусь с уважением, как к церкви-сестре, несмотря на принципиальные разногласия в вопросах веры. В объединительном движении Украины они играют исключительно позитивную роль, имхо. [OFFTOP]Кстати, такие разные политики как О.Тягныбок, А Герман, Т Чорновил, а также достаточно большое количество жителей Украины (преимущественно западных областей) являются прихожанами именно этой церкви.[/OFFTOP] У них нет таких проблем как в православной среде. А позицию свою они обозначили вполне четко - поддерживают создание Поместной православной церкви.

5. Мілена

Мілена Дуже важлива персона

Значит, противостояние разных конфессий Украине не грозит и украинским православным церквам не следует бояться давления со стороны УГКЦ (читала как-то о том, в связи с избранием нового главы греко-католиков, что впервые за 400 лет униаты начали наступление на православный Киев), УГКЦ поддерживает создание п.п.ц., но вмешиваться в этот процесс никоим образом не будет?

6. TesTanya

Можливо когось здивую, та деколи швидше знайдуть порозуміння представники конфесій УГКЦ і УПЦ КП, ніж КП і МП.
    На мою думку - це через те, що Л.Гузар, дійсно моральний авторитет, а не Кирил...

7. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

А мы далеко ходить не будем... нафиг нам полнота власти в отдельно взятой стране, возмем в отдельно взятой области
    Программа НТА
    [CENZ]П'ятниця, 10 лютого

06:00 Хіт-парад НаВсі100
    06.50 Телерада
    07.20 Мультисвіт
    07.40 Час тайм
    08:00 НТА - Новини
    08.40 Формула здоров’я
    09.00 Т/с «Стеж за мною» 54с
    09.30 М/с «Пісенька сонечка»
    10.00 М/ф «Пісня янгола»
    10.30 Велика мандрівка
    11.00 Х/ф «Девід Коперфільд» 2с
    12.30 Д/ф «Вавилонська вежа»
    13.30 Вода – лінія життя
    14.00 Дитячий час
    15.30 Хіт-парад НаВсі100
    16.30 Смаки культур
    17.00 Зроблено руками
    17.30 Д/ф «Вавилонська вежа»
    18.30 Вода – лінія життя
    19.00 НТА - Новини
    19.35 Формула здоров’я
    20.00 Т/с «Стеж за мною» 55с
    20:30 М/с «Черепашки Ніндзя»
    21.00 Т/с «Серцю не накажеш»
    22.40 НТА - Новини
    23.10 Формула здоров’я
    23.30 Час тайм
    23.50 Смаки культур
    00.30 НТА - Новини
    01.00 Х/ф «Девід Коперфільд» 2с
    02.30 Трохи МуззОну
    03.30 НТА - Новини
    04.00 Час тайм[/CENZ]
    Программа 12 каналу
    [CENZ]Львівське телебачення - "12 канал"
    П'ятниця 10-02-2012 На початок

06:05 Т/ф «Лучеськ»
    06:15 Країна Мультляндія
    06:30 Вісник
    07:00 Всеперемагаючий голос віруючого
    07:30 Вже ранок
    09:00 Вісник
    09:10 Вже ранок
    09:40 Країна Мультляндія
    10:00 Кінопрограма
    10:30 Суспільний діалог
    11:00 Українські державники. Г.Логвін
    11:45 Вісник
    14:00 Обід на 12-му
    15:00 Різдвяні канікули-2012. 3 ч.
    16:00 Вісник
    16:20 Світлиця. «Викрутасики»
    17:00 Слово депутата
    17:20 Балет «Життя». 2 ч.
    18:10 Кольорові асоціації М.Банник»
    18:30 36,6
    19:00 Вісник
    19:20 Спорт-бліц
    19:30 Потребує втручання
    20:00 Вечірній простір
    20:45 Хатка Левенятка
    21:00 Міст-ТБ
    00:00 Т/ф «Третя влада»
    01:00 Теленарис Ришарда Зелінського [/CENZ]
    Правда интерестно? Так и хочется смотреть и смотреть, смотреть и смотреть... :))

8. Orthodox

порозуміння є.
    об'єднання неможливе у принципі.
    можливе порозуміння і об'єднання, але не скоро...(

9. Orthodox

Ніколи не чув про НТА:pardon:
    Це що - канал ВО "Свобода"?:scratch_one-s_head:

10. TesTanya

[CENZ]Можу сказати за себе - я і моя родина православні, але я швидше стану вірянкою грекокатолицької церкви, ніж до об'єднаної КПі МП, якщо таке об'єднання виявиться з примусу, чи заборони КП, чи якщо на чолі такого об'єднання будуть такі одіозні фігури, які так зараз рвуться до влади ... [/CENZ]

11. Orthodox

[CENZ]о_Ощиро сподіваюсь, що цього не станеться! Політики проходять, не давайте їм впливати на Вашу віру:rose: [/CENZ]

12. ELiKA

ELiKA Дуже важлива персона

У каждого своя дорога к Богу. В Библии нет ничего о конфессиях, патриархах и прочих вещах, придуманных людьми. Главное - вера человека, а не попы и церкви, как мне кажется. Главное - жить по заповедям.

13. TesTanya

Справа в тому, що служителі церкви теж впливають на ставлення вірян до церкви, яку вони представляють...Наразі у мене така думка, що священники грекокатолицької церкви не так замішані в різних скандалах, і служать Богу, а не прикриваються його іменем для власного збагачення, чи задоволення власних амбіцій...

14. Orthodox

[OFFTOP]Згоден, але є більш авторитетні джерела - Біблія, Святі Отці... На них треба орієнтуватись більше, імхо..[/OFFTOP]

15. TesTanya

Так, погоджуюсь, але куди дітися від постійного нагадування, як тут наприклад... http://zik.ua/ua/news/2012/02/11/333493

16. Orthodox

[OFFTOP]такі (або схожі) персонажі є в усіх конфесіях... - це тема окремої розмови[/OFFTOP]

17. bayard

bayard Дуже важлива персона

да ну.... до фюрера Тягнибоку очень далеко:))
    очень многие считаю что общих дух Пенсионной реформы - насильственный;)
    в этом они сходны с коммунистами: национализировать, отобрать у олигархов и т.д.

18. Orthodox

Уверяю Вас, что с лёгкостью найдуболее 9 отличий))))

19. bayard

[OFFTOP]
    Юрий Шухевич - отец, который утратил сына, и сам пострадал так, как не бай Бог пострадать вам. вы его не знаете и не узнаете. так что учить уму разуму будете ваших детей.
    да так чтобы они не говорили
    такое про героев своей страны...я то своего научу, двустандартная вы моя...[/OFFTOP]

20. bayard

согласен, что отличия есть и их много, но я все-таки не делал бы ставку только одного Тягнибока....есть не мало партий заслуживающих присутствия в нашем парламенте, но боюсь если утвердят 5% барьер, то Свобода туда не попадет...
    как по мне это однозначно плохо....

а де твій аватар? :)