До тупих так і не дійшло. Та що їм до козаків чи їх сурогатних кізяків, коли вони так і не дізналися походження назви "чалдон". Замість того, щоб вчитися, вони на іноземному форумі свій IQ виставляють. тому вимушений їм дати версію походження слова "кізяки". Козаки продовжували свою діяльність на теренах Дикого поля, а всякий непотріб (брак, кізяк) відправили з цього благодатного краю в далекі сибірські болота і назвали їх чалдонами. Може тепер хоч зрозуміє різницю в словах "козак" та "кізяк". Ще б вам, недоучкам, вивчити. Степанич, ви розумієте слова, які пишите чи на рівні Чалдона? Обмеження волі - це часткове позбавлення її. А повне позбавлення волі робить тільки смерть. По перше, заважала кріпацька система Московії. Совковий офіцер міг достроково вийти з рядів "лєгєндарной і почтінєпобєдімой" лиш по СЕРЙОЗНІЙ хворобі, за що військовим лікарям здорово перепадало, та через прокуратуру і ув'язнення. А філонячим лікарі ставили зашифрований цифрами вердикт типу "шизофринія" і тим самим наказували людину обмеженням в правах. По друге, я з того болота все ж вирвався, плюнувши на полковничу посаду, яку мені пропонували на танковому заводі, та пенсію. За це щиро дякую вірменці-лікарю з госпіталю, яка допомогла мені за правду та відвертість. Так що завдяки їй я вирвався з опричників без "шизофренії". Про моє "очко" можете дізнатися в моєму КГБ-шному дос'є. Там є і про протест проти Праги-68 і про протест проти Кабулу-79, там є і копії відкритого листа до Генсека про колоніалізм москалів відносно України... Так що не всі люди на вас схожі, панове кізяки.
Піджак-двухгадюшник без жодних проблем міг повернутись на свій рідний завод чи в свій не менш рідний колгосп... Але вкалувати не хотілось. От чувак і лишився служити далі...в пєхотє... )
Жлоб, ти перевіряв чи так торохтиш, бо ти так і не пізнав заводу чи колгоспу, відразу зі шкільної парти в яничари? Дід-яничар привчив? Хлопче, на відміну від тебе я вчився в одному з найкращих ВУЗів Союзу і в вашу братву попав через примусових "двухгодічніков". До цих пір від вас, закінчивших військові ПТУ, нудить, бо там інтелект був страшенна рідкість.
У продовження розмови ось Вам ще один приклад: Фінляндія обрала Президентом націонал-консерватора імхо, якщо можлива перемога націоналіста у благополучній Фінляндії, то в Україні сам Бог велів!
А Вам пацанчик, не надоело комментировать то, что ваш воспаленный политикой разум не в состоянии осилить? :rolleyes:
не, воспаленный не мой разум. это точно. это ж надо такое придумать....в воспитании человека обвинить регион!!! вы случайно км в литрах не измеряете?
Написанное не Вам предназначалось, а те кому предназначалось - поняли правильно. Вы подрастете, научитесь прагматично оценивать политические реалии (если, конечно, научитесь), то возможно до Вас начнут доходить простые вещи.:rose:
вы это слепому Шухевичу напишите, с припиской - антиукраинцу. а я посмотрю кто из вас украинистее: человек, которой жизнь и здоровье положил за свою страну, десятки раз смотрел смерти в лицо или тинейджер насмотревшийся новостного винегрета по ТВ, и с легкостью цыканья семок сквозь зубы, топчуший честь патриота...
полагаете, что такого рода банальностью Вы мне глаза открываете? тогда почему Вы мне заодно ещё не напомнили, что 2х2=4, что нужно мыть руки перед едой, дорогу переходить на зелёный и т.п. ...
Вы о чем, мальчик? У Вас странное заполитизированное мировосприятие До Вас уже не доходит смысл простых разговорных диалогов, стеба, шуток, приколов? Без какой-либо претензии на политику или еще что-то глобальное? А я где-то с кем-то мерялась "украиностью" ?
нет. я так не полагаю. вы привели ссылку где критикуется статья Возняка. я ответил что это, лишь, одно из мнений о нем (Возняке). ни больше ни меньше....
до вас не доходит то, что есть вещи с которыми не шутят... и Шухевич один из них. стеб и шутки отставьте для пантомим перед стенами Качановской колонии... п.с. помои можете лить на меня. все что есть. прямо и сразу. а про него больше не надо....вы его не знаете, и никогда не узнаете...
Да кто Вам дал право лезть со своими патетическими, но совершенно неуместными советами? Это до Вас совершенно не доходит обычное общение людей. Может это долгая форумная жизнь такой отпечаток накладывает? Так, пошел детский лепет... :rolleyes: