Who is who в опозиції?

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем Orthodox, 20 січ 2012.

1. Orthodox

Orthodox Дуже важлива персона

Стараюсь...:)

2. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Бо не маємо нормально інструменту вибору - ЗМІ.

3. tanna

tanna Дуже важлива персона

А як вам Яценюк?

4. Orthodox

Якщо не важко, то прочитайте пост №1 теми. Там я дав йому характеристику :rose:

5. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Повторюю для аудиторії запитання, яке я задавав Ющенкові в березні 2006 року :"Невже ви вірите, що серед 46 мільйонів українців немає порядніших та розумніших за ЛьонЬ.Віть, Юль?" Цей сумський жлоб видавив з себе :"Я думаю, що є". А ви як?

6. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

Василю. А скільки Свободівців було схоплено за хабарництво? Або за якусь іншу крупцію?

7. tanna

tanna Дуже важлива персона

А в мене Яценюк викликає більше довіри, ніж Тягнибок. Яценюк принаймні виглядає більш серйозним, освіченим та розсудливим, а Тягнибок занадто емоційний та неврівноважений. Такого не можна у владу. Він буде керуватись емоціями, а не розумом.

8. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Ґранде, імітація діяльності з метою "лапшу на вуші" теж гріх в наш час.

9. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Нашому б теляті та вовка ...

10. ГРАНД

Згоден, гріх. але все ж таки скільки було Свободівців зловлено на корупції?

11. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Перший Тягнибок, який паразитує на патріотичних почуттях народу. Корупція- зловживання посадою.

12. Orthodox

У мене інше враження:
    ні риба, ні м'ясо, а точніше - не чоловік, а така сама ганчірка, як і Ющенко, тільки більш освічена... Ботанік!:pardon:
    У мене протилежна думка.:pardon::rose:

13. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Цьому би "освіченому ботаніку" та хоч до Гавела чи Ганді дорости.

14. Norton

Norton камышовый кот

до чого тут ЗМІ? в світі ніколи не було неупередженного ЗМІ....а Ви хочете щоб воно було зараз....:scratch_one-s_head: а може колись буде вважатися нормою усвідомлення людей, про що йдеться у виборі....здається мені цілью повинні бути, культура, виховання.....а не якійсь там ефемерний вибір....

15. ГРАНД

Ф.Рузвельт теж паразитував?
    Яка посада у Тягнибока?

16. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Якщо для Вашого вуха миліше "затикати", то нехай буде ;)
    Для стриян, які прийшли на зустріч.

17. Мілена

Мілена Дуже важлива персона

Що означає ваше "хоч би"? Вже й Гавел з Ганді як політики і державники вас не задовольняють? Тільки Наполеон може розраховувати на вашу підтримку?

18. ГРАНД

Круто. Директор похоронного бюро. Мабуть він ще й олігарх.? І треба ж здався.о_О Хоча міг би і в схроні відсидітись.:))
    Василю, самому не смішно ?:))

19. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Мені? Абсолютно. Знайомий з деякими стрийськими депутатами-свободівцями. Нічим не відрізняються ні від бютівців, мінял, нашистів, ні від регіоналів... Одна відмінна риса - штамповано-завчена риторика. А хамовитості Тягнибока був сам свідком ,як і сотня -півтори стриян, прийшовших на зустріч. Тай з якого мені сміятись? Чи Ви вважаєте, що свободівець не може бути підприємцем? Чи Вас дивує, що він здався? о_О
    Чи Ви вважаєте неможливим скоєння злочинів свободівцями? :rolleyes:

20. Mr. Blick

Mr. Blick Дуже важлива персона

Спершу будуть парламентські вибори. За кого голосувати ? За антиригианальні партії, звісно. А за яку конкретно - буде ясно пізніше, в залежності від того, як вони пійдуть на вибори, хто з ким об'єднається, що буде робити "батьківщина". Пріоритет в мене такий - голосувати за найбільш рішуче налаштовану антисиньожопу силу, якщо вона не буде "технічною", не буде зривати консолідацію усіх.

а де твій аватар? :)