Who is who в опозиції?

Discussion in 'Міжнародна політика' started by Orthodox, Jan 20, 2012.

1. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Знову ГРАНДе Ви використовуєте придумані ярлики... :))
    І тільки тому, що Вас переповнює злість та ненависть... А якби Ви читали те що написано і чули те, що сказано, то зрозуміли би, що на Ваше "вибачаюсь" мені начхати... Бо воно стосується не мене, а ратше Вас.
    Анекдот розповім:
    Вчителька - Вовочка! Ти навіщо назвав Галю бляд*ю? Ану голосно скажи три рази що Галя не бляд* і вибачись!
    Вовочка - Галя не бляд*... Галя не бляд*! Галя не бляд*? Ну я тоді вибачаюсь...

2. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

до рогулів та свідомих по розуму, які зовсім несхожі на нього.

3. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

4. VasMT

ГРАНДе. Я ні слова не сказав в підтримку Табачника. Але Ваша запалена уява вже приписала мене до його шанувальників. Це невірно. Бо я не менше Вашого можу спростувати багато його висловлювань. Але я ніколи не буду вигадувати "откровення" тих чи інших політиків. Сказав - отримай.
    Так що якось так... ;)
    А на майбутнє, щоби Ви знову не вскочили в цікаву ситуацію, дозвольте Вам навести цитатку, звідки "вилізли" лакеї...

5. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Це з його культури, де одна з цих норм - "НАГЛОСТЬ - ВТОРОЕ СЧАСТЬЕ".
    Типу Галахвастових, які "коренные в N-ном поколении" ЖЛОБИ з культури "рашен".

6. VasMT

Щось ми з Вами, ГРАНДе, відволіклись...
    Якщо Ви не проти, продовжимо...

7. Chaldon

Chaldon Well-Known Member

Айда хоть со мной побеседуй. Расскажи чего нового открыл. Чалдон хоть на Прокипа иногда обращает внимание. :)

8. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

В мене є достойніший - стовп за вікном.

9. Chaldon

Понятно, откуда такие мысли берутся, зато удобно, всё выдержит и не ответит. :)

10. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Ось цей стовп прочитав про національні блюда "русскіх" з їх Вікіпедії
    Цей стовп здивувався та сказав мені, що в справжніх руських сирники завжди робили з сиру.

11. bayard

bayard Дуже важлива персона

без сомнения, мотивация на лицо! повалить режим Янука чтобы установить свой. какие проблемы, друже?:))
    но суть одна.
    я пишу???о_О где?
    о вере писали вы , а не я вопросом-восклицанием. ах, юношеская забывчивость.....
    что доказывать? то что Тигипко основал Приватбанк? так о том не мало в гугле пишут, знаете такой поисковик?
    но вы-то уже прошли эти 7 кругов ада? я могу на вас рассчитывать, и опираться на ваши знания политических течений?;)
    не сілд. але ж в пості за №106, мова йде саме про віру, чи в мене повилазило?:))
    смотря в чем.
    не совсем понял, что это был за тест...ну да ладно....
    противоположного вашему:)
    полностью согласен.
    наоборот. именно качественная. наш народ сильно разбавлен совковым менталитетом именно из-за миграционных процессов на Левобережье. отсутствием оседлости.
    а в прибалтике их почти не было. коренное население осталось на на местах, в большой своей массе...
    +100500! лидеры нации нужны только в критические часы становления государства, для максимальной мобилизации всех сил.
    как лидеру, например, Де Голлю, не было равных, но от его реформ вскоре отказались, хотя и преемственность провластной партии так и осталась.

12. ГРАНД

Ви його шанувальник по умовчанню.
    Можете, але чомусь не спростовуєте. Ну то Ваша особиста справа. Замість Вас (за табачником див. відео раніше) це робитиму я , із надніпрянщини. А Ви сидіть тихенько і не сіпайтесь проти всемогутнього полужида Табачника.

У відео наведеному мною він сказав. але від Вас отримав мовчазну згоду. від мене він такого не отримає.

Так-так.

Краще наведіть звідки вилізли немиті руки. А про"лакеїв" то не так цікаво. Тим більш із вуст Табачника, лакея генетичного.

13. Chaldon

Вот нет у чалдонов сырников. Правда есть икрянка, картовник, шаньги. яишница. Ну появилась не так давно, творожная запеканка.
    А вот сыры, брынза, какие хошь и откуда желаешь. :)

14. ГРАНД

Нехай спробує. Бо завжди знайдеться людина не менш вмотивована для повалення і її режиму. Як що вона не затямила уроків по встановленню режимів і чим вони кінчаються. А вона, думається, урок міцно засвоїла.

Проблема в тому, що ваш друже десь бігає по Тамбовських лісах. Я же перебуваю в центральній частині України і ніяк у ваші "друже" не підхожу.

15. bayard

как мужественный человек, я таки дослушал этот пламенный спич тупого быдла, которое по сути ничем не отличаюется от какого-нибудь донецкого гопника-щипача.
    пан Чалдон, люди бывают разные, не мне вас учить, и националисты тоже, в большей своей массе, такие же разные;)
    я почему-то уверен, что сам Бандера в гробу переворачивается слушая такую ересь.....
    уж точно не за такое поколение, и не за таких украинцев он боролся...
    поэтому поменьше слушайте вот такое гивно......
    знаете что самое страшное? страшно то, что ваши коллеги-сибиряки сморят такое видео и думают, что этот скин - образ современного украинца....

16. VasMT

А немитих рук не було... Оранджові вигадки :))
    Стало цікаво і я зазирнув на сайт Черкаської міської ради...
    Не скажете, пане ГРАНД, як депутати ПР, які в вашій міській раді складають меншість, "тримають" все місто? :rolleyes:

17. bayard

вот так и будем всех подряд валить.....а там глядишь и Украина завалится...

18. ГРАНД

А Т абачник чомусь не спростовує оранджові вигадки.:rolleyes:

Скажу.
    Ситуація один до одного як і на Галичині. Я ж не дарма від Вас не можу добитись , щоб Ви назвали важілі впливу та контролю за виконавчими структурами. Так от у нас ситуація ще гірша. У виконавчих структурах понаїхало надто багато донецьких. А важілі, такі ж самі як і у ваших краях. Такі що не працюють.

19. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Ви що, з пермяків чи комі?
    Це від північних народів типу евенків.
    А при чому тут "русскіє"?

20. ГРАНД

Так і будем валить, аж поки не навчимся вибирати таких, які чітко засвоять, що створення власного режиму дуже і дуже кепськи закінчується. А Україна не завалиться. Не завалилась від опередніх режимів, а від нинішніх тим паче.
    Тому я і не втомлююсь наголошувати, що термін каденції ВР повинен бути скорочений до двох років. тоб то ротація повинна відбуватись значно швидше та частіше принамні найближчі 10 років, поки міцно не встануть на ноги нові , патріотичні несплюндровані совкізмами люди. Термін президента скоротити до трьох років. Термін каденції місцевих рад (за умов зміцнення с амоврядування перш за все фінансово та адміністративно) також до 3-4 років. При тому з беззаперечним правом на дострокове переобрання як всього органу (інституту) так і окремих депутатів.

а де твій аватар? :)