Who is who в опозиції?

Discussion in 'Міжнародна політика' started by Orthodox, Jan 20, 2012.

1. FourA

FourA Дуже важлива персона

Ну Вы и сказанули - пытается её уничтожить! Позвольте привести цитату:
    Взято здесь: http://novosti-n.mk.ua/ukraine_article/read/?id=3231
    Бедные американцы - у них нет такого количества партий!
    А может, оно и не надо столько?

2. Orthodox

Orthodox Дуже важлива персона

3. Mr. Blick

Mr. Blick Дуже важлива персона

Навіщо ? Яка мета у опозиції ? Мати чисельну перевагу у верховній раді. А не Тягнибоку перевалити за необхідні 5%, і з цього радіти. Або не перевалити і взагалі пролетіти.
    Синьожопі спеціально підняли прохідний бар'єр до 5%, тоді, якщо б Гриценко, Яценюк, Тягнибок, РУХ, Кличко отримали, припустимо, по 4%, а це було в сумі 20% - п'ята частина депутатів, а ніхто з них туди б не потрапив.

4. Mixail

Mixail Active Member

Тягнибок и Яценюк...но по-сути - оппозиции к таковой уже нет, а если и есть, то она очень слаба. "Глава" оппозиции ведь сидит.

5. Orthodox

Orthodox Дуже важлива персона

Да какая Вона оппозиция? Скорее самый опасный конкурент в борьбе за доступ к корыту!
    У неё нет ни идеологии, ни вменяемой программы. Имхо, обычная воровка и интриганка с хорошо подвешенным языком, т.е. типа с харизмой, мля)))

6. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Не підкажете яким чином?

7. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

Отаким.

Чечетов машет рукой

По сигналу! Голосуем- за себя и за товарища

8. ГРАНД

Пане, а Ви знаєте що про Вас сказав Ваш Табачник? Хочете я нагадаю? Зауважте, не про мене, а саме про Вас. але мені від того боляче і я прагну покарати Табачника. А Ви?

9. VasMT

ГРАНДе... Ми не в карти граєм і Ви не шуллер, пересмикувати... Нагадати Вам, який результат голосування? ;)
    Будьте ласкаві...

10. ГРАНД

11. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Цю тему форумчани по своїй наївності звузили до примітиву. Ні слова тут про головного члена опозиції сучасній владі - НАРОД. Ось його і варто аналізувати, а не штучно придуманих в надрах сурогатних ЗМІ "хєроїв".

12. VasMT

Я всеж нагадаю...
    Закон про вибори
    ЗА
    187 депутатів від Партії регіонів,
    62 – БЮТ-Батьківщина,
    36 – Наша Україна-Народна Самооборона,
    24 – КПУ
    Калькулятор дати? Чи стане самому додуматись, що без "ваших", цей закон не пройшов би... Пояснити чому "ваші" за нього аж так бігом за помахом Чечетова проголосували? Чи самому стане...? :))
    Зможете підтвердити свої слова? Підкажіть, де негідник Табачник сказав такі слова про галичан. Якщо знайдете, я завтра ж піду записуватись в партію, яку Ви скажете та стану найбільшим ворогом Партії Регіонів... :))

13. Мілена

Мілена Дуже важлива персона

[CENZ]Это, конечно, бомба, что Orthodox голосует за Свободу и Тягнибока!
    Потому что .... тенденция.[/CENZ]

14. FourA

FourA Дуже важлива персона

Могу лишь показать, что нашёл:
    Источник: http://indrih.livejournal.com/596573.html
    Пану ГРАНДу соврать - что два пальца об... асфальт!

15. Chaldon

Chaldon Well-Known Member

Жил бы в Украине, тоже бы за Тягнибока и Свободу голосовал.:good:

16. VasMT

Зря Вы поторопились... Так хотелось посмотреть на пана ГРАНДа, как бы он пытался натянуть очередную оранжопую брехню на "честный и чистый" образ... (образом на Галичине называют икону)

17. ГРАНД

http://ru.wikipedia.org/wiki/Табачник,_Дмитрий_Владимирович
    Це про немиті руки там написано. Цю думку він висловив в усній формі. власне від чого ніколи не відмовлявся.
    А ось стаття в газеті "Известия".за його авторством та підписом.
    http://www.izvestia.ru/news/353329

До речі. Ви вже здається комусь пообіцяли вступити в партію яку вкаже візаві в разі прграшу в спорі. Ви на скільки я пам"ятаю роспорили, а проспореного не виконали.
    Це вже не вперше Ви поводитесь нечистоплотно. Тому ніяких обіцянок від Вас сприймати немає смислу, в силу того, що Ви їх все рівно не дотримуєтесь.

18. VasMT

Друкую повільно, читайте уважно: Наведіть слова Табачника про лакеїв і немиті руки.
    А не видумки
    Де в "Известиях" слова про "лакеїв і руки"?
    Це по-перше. По-друге: це стиль брехливих оранжгутангів - придумати якусь хрєнь, приписати її до якоїсь людини і чекати виправдань, а не дочекавшись, трубіти на весь світ про нікчемність та антинародність...
    Повторюю ще раз: - я вірю тільки цифрам, фактам, документам... Робота така...
    Ні, не проспорив. Суть парі була в тому, що до 1 січня нацята закінчать будівництво пам"ятника у Львові свому партайнгеноссе. Пам"ятник закінчений не був.
    Напружте мозок і нагадайте ще епізоди моєї, як Ви виразились, нечистоплотності.
    Якщо не наведете, чекаю вибачень...

19. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Цікаво, він поклався б на стенографію 18 з'їзду ВКП(б) варіанту часів з'їзду чи 60-х років?
    А як би він віднісся до документу - Програми партії з її "нынешнее поколение советских людей будет жить при коммунизме"?

20. ГРАНД

Закид про немиті руки ним особисто не спростовано. А те що там вам допомогає совк із донбасу, який ненавидить українців не менше ніж табачнік, наводячі всякі приватні блоги прихильників табачника - то пусте. Гаразд, навіть як що вже на те пішло, і за ним не ходить з диктофоном і вдень і вночі спеціальна людина, то Вам ало того що наболтав цей полужид? У Вас вже почутя гідності та національної свідомості давно атрофовано та заросло прагматичністю. Але ж ця потвора багато чого навоняла про Ваших сусідів, та знайомих,можливо рдичів. Він вас всіх одним махом записав в недолюдки. Без виключень. Мабуть Ви особисто заслуговуєте на характеристику вашого табачника, але ті хто готовий плюнути цьому недожиду в пику значно вище вас.

Чекаєжте вибачень? Вибачаюсь. Тьфу ***!

а де твій аватар? :)