Who is who в опозиції?

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем Orthodox, 20 січ 2012.

1. TesTanya

TesTanya Well-Known Member

Якраз тих "крепких хозяйственников" не вважаю порядними людьми.
    [CENZ]На місцевому рівні зросла підтримка "Громадянської позиції", можливо саме тому, що люди, які є її обличчям не заплямовані скандалами
    http://www.ratinggroup.com.ua/products/politic/data/entry/13979/[/CENZ]

2. Orthodox

Orthodox Дуже важлива персона

Я вже писав:

3. FourA

FourA Дуже важлива персона

Я уже писал год назад(или когда это были последние выборы), что на последних выборах голосовал за тех депутатов, чьи фамилии мне понравились...
    Например, был депутат в какие-то региональные советы с фамилией типа Забодайкорова... Естественно, я проголосовал за него! На мой взгляд, это гораздо более действенный метод выбора, за кого проголосовать, чем голосование по партийным спискам... Что мы можем знать о порядочности человека?!
    До сих пор вспоминаю слова наивных львовских таксистов в 2004 г.: Вы ж там голосуйте за Ющенка - вин дуже порядна людына!
    Угу, очень порядна!

4. FourA

Вы как считаете - желание "даты в пыку" относится к категории убеждений или ошибок?

5. Orthodox

Мне более интересно, к чему относится желание обсуждать подобного рода вопросы, когда тема совершенно о другом?:scratch_one-s_head:

6. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

Оце як хтось із потенційних Ваших кандидатів заікнеться про те, що він прагматик, і ратує за прагматичні підходи -можете сміливо викреслювати його із свого списку довіри. Як поводяться прагматики ми вже бачили у всих (крім першого) скликаннях ВР. Саме прагматики створили таке явище як політична проституція та політична коррупція. Саме прагматики готові продавати те, що апріорі продаватись не може. Саме прагматики спочатку слово дають, а потім безсовісно його беруть обратно. Саме прагматики вважають совість за своєрідне дишло. Та і взагалі, спробуйте назвати хоч одного прагматика в світовій політиці будь яких часів, який би увійшов в історію чи то як реформатор, чи просто як миротворець та порядна людина. В цьому переліку значваться тільки ідеалісти. Так було що ідеалісти і зі знаком мінус (Гітлер, Лєнін і т.д.) але ж переважають таки Ганді, ДеГолі, Гавели, Лінкольни, Рузвельти, Рейгани.

Прагматик саме та людина, яка вважатиме поразку за перемогу, саме прагматик ніколи не піде у відставку добровільно, а його треба виносити на вилах від кормушки.

7. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

"Брехать не пахать", як кажуть наші сусіди... Чомусь самохваловим Ви вірите.
    А от даними соцопитування, яке навела пані Таня, і яке недвозначно показує падіння довіри людей в свободних областях, ні. Парадокс?
    [CENZ][​IMG][/CENZ]

8. FourA

Э нет, Вы неправы!
    То, о чём я пишу, находится именно на Украине...
    И во всём остальном мире!
    В этом!
    Не в том!
    Кто-то тут спрашивал о наличии/отсутствии чувства юмора у людей? Не помните, кто именно?

9. ГРАНД

Ви мабуть мало обізнані як відбувається життя в не вільних областях. Соціологію стосовно рейтигів вашої ПР самі знайдете? Чи допомогти?

10. Orthodox

"Брехать не пахать" кажете?:scratch_one-s_head:
    Ага! виходить, що різним соцопитуванням можна довіряти на 100%?:)):)):))
    [OFFTOP]Про те як використовують графіки у маніпулюванні свідомістю ггромадян добре описав С.Г.Кара-Мурза у книзі "Манипуляция сознанием". Ознайомтесь - буде дуже цікаво, гарантую;):))[/OFFTOP]

11. Orthodox

%-)
    Вы сами не устали от офтопа?

12. VasMT

А Ви вважаєте, що місцеві ради різного рівня вибираються для того, аби в Ратуші сидіти? о_О Чи Ви вважаєте, що у Вас зі мною можливостей контролювати розподіл та використання народних грошей більше? Якщо так, то якого холєри ми взагалі почали цю розмову? Нафіг порозганяти всі ради, понаставляти манекенів та один факс з бабою Гальою, щоби вказівки приймати і далі їх пересилати...
    Знаю, ГРАНДе, не нинішній... І знаю, що в Стрию ,на влаштування Новорічної ялинки витратили 260 тисяч бюджетних грошей. Хоча поруч, через дорогу росте ялинка, яку не потрібно шукати, купувати, привозити та встановлювати... А Стрий "логово национализма"... То нафіг мені дивитись як дерибанять регіонали гроші в Черкасах, якщо я бачу, як свідомі дерибанять їх тут...
    Можемо забитись... Наприклад на пляшку "Закарпатського"...

13. VasMT

Не зрозумів. Ви стверджуєте, що дані соцопитування, наведеного Танею є неправдивими. Ви стверджуєте, що всупереч даним соцопитування, рейтинг Свободи росте? Ви стверджуєте, що ваше суб"єктивне бачення ситуації з рівнем підримки Сводободи більш об"єктивне, аніж дані соцопитування?
    Що Ви хочете мені закинути отим "незнанням" життя в неСвободних регіонах?

14. Orthodox

Повторюю питання: вони не брешуть?:))

15. ГРАНД

То перелік "важелів" я дочекаюсь чи ні?:sad:

Це дещо інше. В порівнянні з обкладанням поборами та даниною всьго, що здатне заробляти гроші в розмірі до 70% від прибутку (при чому без врахування сплати офіційних податків). Навіть держ. та комунальні установи такою даниною обклали ссуки.

Я переконаний, що Ви в "логові націоналізму" про таке навіть в кашмарному сні не бачили. А значить не цінуєте те що маєте.
    Я хочу щоб центр "логова націоналізму" з всима його дерибанами перемістився із Стрия в Черкаси.

Я не питущий. С вобода набере за рахунок півдня та центра. І як не дивно деяких східних областей. Наприклад Харківськой. Бо там в районні ради таки попроходили свободівці.

16. VasMT

Дивна людина... Матеріалам з"їзду вірить, а гуглю ні... :pardon: Спитайте у Гугля - "рейтинг свободи у львові".
    Чи, навіть боюсь подумати, Ви вирішили, що я намагаюсь перевербувати Вас? :))
    Та вірте Ви у свою Свободу, моліться на неї, свічку можете навіть поставити... [CENZ]І хлібом чарку накрити...[/CENZ]

17. VasMT

Вони не точні, як і дані екзитполів. Але вони показують тенденцію. А тенденція така, що довіра до ВОС падає. Ви ж обома руками "за", що за даними цих же опитувань, рейтинг ПР паде, чи ні? :))

18. VasMT

ГРАНДе. Невже так важко натицькати: Google -Закон України Про місцеві Ради народних депутатів та місцеве і регіональне самоврядування...

19. Orthodox

...яку замовить платник)))))))))))))))))))))
    А, знаєте, я прислУхаюсь до Вашої поради!;)

20. ГРАНД

У Вас в регіоні багато бажаючих переселитись наприклад на Донбас? Ви особисто таких багато знаєте?

а де твій аватар? :)