Who is who в опозиції?

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем Orthodox, 20 січ 2012.

1. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

Невже стара, невмируча совкова звичка до черги?о_О

2. FourA

FourA Дуже важлива персона

Да понял я, всё понял!
    Но решил проиллюстрировать, как можно всё понимать иначе!
    Собака здесь очень даже при чём!
    Без столба они не могут никак обойтись!

3. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Якщо Ви переймаєтесь моєю скромною персоною, то не варто... Я самодостатня і повносправна людина. Дам собі раду і без Ваших переймань. А якщо Ви в цілому, в "міровом масштабє", "судьбамі чєловєчєства", то тоді так... Тоді Ви фпєрєдіше мене набагато... :rolleyes:
    Пам"ятаєте армійську приказку про замполітів: Душа за все болить, але ні за що не відповідає...

4. tanna

tanna Дуже важлива персона

Ні, це у вас совкова звичка до катування людей. Спочатку їх загнобити, а потім чекати, коли почнуть пощади просити. Мабуть, працювали катом у в'язницях.

5. Orthodox

Orthodox Дуже важлива персона

Я ж написав Вам, що справ небагато, тому що та влада, яку отримала "Свобода" - мізерна. Тому наразі вимагати великих від них справ недоречно. Хоча дещо можна прочитати тут
    Будь-який вибір не виключає ризик. Стовідсоткових гарантій не дасть ніхто.

І ще мені незрозуміло ось що. Виходячи з Вашої логики, якщо критерій "по справам", то голосувати можна лише за ті партії, що вже були у владі. А як тоді оцінювати нові партії? Без ризику тут ніяк. У будь-якому випадку прагматичного логічного аналізу буде недостатньо.

6. VasMT

Ну чому ж "мізерна". Маємо багаторічний приклад владарювання в Тернополі, У Франківську, Львові... Яких іще прикладів Вам потрібно?

7. Orthodox

А я десь писав про "віру в союз"? Своє ставлення до усіх партій я висловив у пості №1.

8. Orthodox

У них була можливість провести реформи, прийняти закони?
    І хто у "Банкує" у столиці не забули?

9. VasMT

Так, я пам"ятаю... Але погодьтесь, дивлячись на діяння Свободи у підпорядкованих областях, можна з упевненістю стверджувати, що іх шанси на більшість у ВР рівні нулю, а шанси пройти у Парламент - мізерні.

10. TesTanya

TesTanya Well-Known Member

Я маю на увазі, що може пора дати дорогу тим силам, які на місцевому рівні спромоглися зарекомендуватися грамотними розумними справами, отже зможуть свій досвід поширити на країну. Такі сили, не обов'язково, вже були в парламенті, бо як зрозуміла Ваше заперечення, що тільки парламентські сили мали владу щось робити...
    Я розумію, що надія на мажоритарних депутатів примарна, та буду вибирати тих, кого вважаю порядними людьми, і так само буду дивитись списки партій....

11. VasMT

У них була і є можливіть та важелі, щоби не допустити зловживань, розкрадань, дерибану та втрати народних грошей. Раз. В них була і є можливість забезпечити виконання діючих законів відносно соцпрограм та соцзахисту населення. Два. В них була і є можливість не словами, а конкретними, суспільноважливими справами показати Партійорегіональним областям України, що значить бути Свободними, і відповідно не знизити, а підняти свій рейтинг та довіру людей на рівень 50-70 відсотків... Три.
    Цього досить. Для початку...

12. ГРАНД

Як що вважатимете порядним людьми "крєпкіх хазяйствєннікав" та прочих досвідчених бізнесменів, то діло швах.

13. Orthodox

http://www.svoboda.org.ua/diyalnist/novyny/026672/ - тут кажуть інше:pardon:

14. ГРАНД

Було б не погано ті важелі назвати, по порядку.

Тобто, намалювати грошей? Чи заощадити не намальовані шляхом невиплат в держ бюджет? Ви взагалі знаєте яку кількість в % вимірі перераховується до держ бюджету, а скільки лишається в регіоні?

Восени побачим.

Розавивайте далі напрямок.

15. Orthodox

Вибачте, не погоджусь. У мене протилежна думка. І також "дивлячись на діяння Свободи у підпорядкованих областях":)
    Переконаний, що у парламент "Свобода" пройде. І Вас здивує кількість виборців "свободи" у східних областях.;)

16. FourA

[/quote]
    Я тоже не могу согласиться с Вами.
    Хотя и без выставления оценок - считаю это делом суетным и недостойным...
    Ни разу не ставил негативную оценку оппоненту, с которым веду дискуссию...
    "Минусовал" лишь те посты, где прямо оскорбляют, или имеются другие(на мой взгляд) нарушения этики..
    Почему несогласен? Почему Вы говорите только о себе, что Вы стараетесь быть честным?
    Я то же самое считаю о себе... Всегда стараюсь говорить правду... Бывает, иногда привру - когда этим ничьи интересы не задеваются, и ради юмора...
    Я уже говорил, и по-моему, именно в ТиФе, что по моему убеждению, человек в принципе неспособен определить, прав ли он или заблуждается...Нет таких "механизмов" в мозгу. при помощи которых он может определить истинность своих высказываний и убеждений... В самом лучшем случае, он может осознавать, что он сознательно врёт... В подавляющем же большинстве случаев, он и этого не осознаёт! Говорить о собственной объективности - нонсенс! Наше сознание всегда найдёт лазейки, чтобы нас обмануть! О софистике - я мало искушён в философии и отрицательно отношусь к попыткам оправдать свои высказывания любым путём...
    Я тоже здесь высказал своё собственное суждение...
    Я здесь считаюсь выразителем определённой точки зрения, и мои высказывания всегда будут рассматривать именно с этой стороны...
    Вы тоже не являетесь исключением.
    Полагаю, Вы за другими участниками дискуссии признаёте те же права: на убеждения и на ошибки....На равное отношение к личности участника и его собственное мнение о взглядах других участников...
    Хотя, надо признаться, порой такие противные участники дискуссии попадаются, что иногда возникает сильное желание настучать ему по " пике"....:rolleyes:

17. Orthodox

Тому що зверталися до мене! І кожен відповідає за себе!:)):)):))

18. FourA

Вы не припомните, кто тут что-то говорил о софистике? Вроде, было такое...

19. Orthodox

Боже, які ми тендітні!))))))))))))
    %-) Це вже навіть не дитячий садочок!
    Не буду Вам ставити жодних оцінок, якщо Вас це так чіпляє. :)):)):)):))

20. Orthodox

Не зрозумів.

а де твій аватар? :)