взрывы в домодедово

Тема у розділі 'UA-RU', створена користувачем redfox, 25 січ 2011.

1. Максим

Максим Well-Known Member

Звідки статистика? А то до неї, виглядає, увійшли не тільки теракти, але і знищення майна при кримінальних розборках.

2. redfox

redfox Well-Known Member

с офиц сайта, найду еще раз - кину ссылку

3. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

А кто же России мешает решить проблему межэтнической розни и не лезть в геополитику?

• Подобається Подобається x 2
  4. redfox

redfox Well-Known Member

В СВОЮ ГЕОПОЛИТИКУ не лезть?

если у украины есть своя маленькая чечня - почему у такой большой страны как моя не может быть таких проблем?
    ответ не нужен!

5. Максим

Максим Well-Known Member

Але чи там пояснено, звідки вони взяли ті цифри. Ось тут перелік терористичних атак за країнами. В ньому відсутня більшість країн з Вашого переліку.

• Подобається Подобається x 1
  6. - исключать её было бы опрометчиво.

7. Полковник

Полковник миється в бані

Российскому МИДу тоже:

Российский МИД определил Молдову как страну, в которой есть угроза террористических актов.

Эта информация содержится на официальном сайте госзакупок, где МИД России объявил тендер на страхование своего имущества за рубежом на 2011–2013 годы. На эти цели внешнеполитическим ведомством России будет потрачено $16 млн.
    Часть недвижимости стоимостью более $850 млн страхуется и от злоумышленных действий третьих лиц, включая террористические акты. Из европейских стран в этот список попали Испания, Кипр, Македония, Сербия, Турция и Черногория. Из государств СНГ в список вошли Азербайджан, Грузия, Киргизия, Молдавия, Таджикистан, Туркменистан и Узбекистан.
    Общая стоимость зарубежной недвижимости МИДа России, подлежащей страхованию, составляет более $4 млрд, причем четверть из нее приходится на американскую собственность: общая стоимость объектов в США более $1 млрд 40 млн.

8. Мікі

Мікі Well-Known Member

Колись, вже в далекому Союзі, на лекції по Історії КПСС, які у нас на потоці читала зам. парторга академічного вузу, виникла маленька дискусія з приводу наслідків від останньої арабо-ізраїльської війни. Ця лекторка могла собі дозволити те, на що по тим часам жоден викладач просто не мав права. Вона приїхала до нас в Донецьк звідкілясь з Росії, її російська була майже прикладна, а нас, місцевих, вона, інколи, прям в лекційному залі маркувала, як "аборигенів". Згодьтеся, цікава партійна тітка.
    Так от, коли дійшла моя черга висловити свою думку, то я, нічтоже сумняшеся, сказав, що взагалі-то набагато логічніше було б, якби СССР підтримував в парі зі США державу Ізраїль, а не арабський світ. Аудиторія загуділа, але зам. парторга усіх притишила і спокійно запитала мене, чому я так думаю. А я теж абсолютно спокійно висловив те, про що думав вже набагато раніше: я сказав, що маленька держава Ізраїль ніколи в стратегічному плані не зможе загрожувати Радянському Союзу, а от багатосотмільйонний мусульманський світ зможе щось втнути не тільки проти нас, але й проти всього білого, християнського простору. Щось, ще говорив я про те, що рано, чи пізно, але нам згадають і хрестові походи, та й про відповідні цитати з Корану щось теж згадував... Ізраїль, я говорив, відтягує на себе величезну абсолютно від'ємну для нас енергію цілого арабського світу,-то хіба це не ємний аргумент на користь мого твердження?
    Вона, дуже уважно мене вислухала, не відкоментувала, а це значило, що я попав в точку...

Скільки років пройшло, а я, юний, ще тоді, як в воду глядєл:)

9. Theslavik

Theslavik Member

"взрывы в домодедово" це звичайно трагедія для простих громадян РФ, але як може бути добро в країні, лідери якої в свій час робили такі злочини голодомор, повалення релігії, репресії, війни в Чечні, Грузії.

• Подобається Подобається x 3
  10. Полковник

Полковник миється в бані

11. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

Если ответ не нужен, зачем задавать вопрос?
    Но я отвечу (кроме Вас тут тоже люди есть). Население России имеет свою геополитику. Наверное в Кремле считают так же... Хотя конечно не исключено, что форумлянка из москвы (по-моему юрист по образованию) хотела сказать, что Россия имеет свои интересы в геополитике..

12. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Довідка: вибула в тему "Флуд".

13. Ома

Ома Дуже важлива персона

Хочу попередити, що цей мій допис стосується виключно жителів України, до росіян не має ніякого відношення.
    Думаю, дорогі співвітчизники, що ні у кого не виникає сумніву у тому, що у трагедії в Домодєдово винувата виключно влада. Якщо, навіть, припустити, що не вони самі це організували, то це відбулося через потурання влади. І кінця цьому, на жаль, поки що не видно.
    Тероризм залишився би проблемою сусідньої держави, аби не такі "дзвіночки", як вибухи у Макіївці. Яку мету переслідували організатори цієї вистави і хто вони, навіть, не дуже важливо. Важливо те, що вони узяли на озброєння такий метод. На мій погляд, це дуже небезпечний прецедент.

• Подобається Подобається x 11
  14. Читатель_Обкома

Читатель_Обкома Well-Known Member

За то начало очень даже хорошо известно:
    "Берите суверенитета столько, сколько вы его сможете проглотить."
    (с) ЕБН
    Вот и глотают по самые не могу......

15. Yarema

Yarema Дуже важлива персона

От і треба було, сказавши "А", сказати і "Б", тобто реально надати республікам такого суверенитету, якого вони прагнули;). Впевнений, що окрім Чечні і, можливо, Татарстану, жодна інша республіка не добивалася би незалежності...А якщо спочатку і здобули незалежність, то на другий день почали б шукати шляхів поглиблення інтеграції (бо багатьом без російських ресурсів було б важкуватенько)...От тоді Росія і мала можливість створювати нову співдружність, але на своїх умовах, які не перетворювали б її в дойну корову...І інтеграцію, насамперед, створювали виходячі з економічних інтересів, а геополітика була б не на першому місці...Але не так сталося...Перемогло одвічне російське "дєржать і нє пущать"...Ось тепер і розхльобують невинні люди, які ніколи ніякого впливу на політику і не мали...Така от ціна помилки в політиці...Ми ось також здійснили помилку і маємо тепер свиню при владі.;)

16. Читатель_Обкома

Потому что в Татарстане,Башкирии,Ингушетии,Калмыкии и в остальных АР пришли к власти прагматичные люди, а не типа Дудаева-Гамсахурдия!!!Только Дудуаев возомнил себя Царем,которому все позволено!!! И устроил вакханалию и правовой беспредел на уровне среднивековья,вот за это
    "Берите суверенитета столько, сколько вы его сможете проглотить."(с) ЕБН
    щас Россия и расплачивается!!!!

17. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

Треба було йти не повертаючись, як то зробили страни Прибалтики. "Уходя, уходи..."(с)

• Подобається Подобається x 4
  18. Turkul

Turkul Well-Known Member

Чья бы мычала...(с)

19. Читатель_Обкома

Вот это было бы очень и очень правильно!По цивилизованному,без ограбления военных складов,без мордобития,без захвата заложников и выкупов.Все было бы тип-топ...ан нет!Кой кому захотелось по бряцать оружием ,вот каша и заварилась.... горчайшая для всех...

20. Мих

Мих Дуже важлива персона

але він то робив на своїй землі, а не на чужій.

---------- Додано в 22:25 ---------- Попередній допис був написаний в 22:23 ----------

Чи у Латвії, Литві та Естонії?

Рівкеь життя говорить сам за себе, нє?

а де твій аватар? :)