Полковнику, може не треба? Тут же всі можуть цитат натягати, і про те, як російські селяни жили в землянках вже за часів колгоспів. А ті, хто знає історію Ликових, хіба скаже словами Марґадона :"Дикие люди..."
Там така Візантія в Кремлі і не зрозуміти простим людям хто ворог хто кулега. Екс ворог Україні колишній тов. Лужков (за даними фошісктцкой розвідки Кац) зара "шакалить" під парканом фошістцкіх посольств.Може тоді Путін не ворог? Це яку ж макітру треба мати щоб в крмлеведи записатися ,ну як у тов Бзежинського, та той вже старий , нових фах.кремлезнавцев нажаль не підшколено.
Це Ви на "дєревню под Москвой" цитату дали? Подтрудилися б щось серйозніше дати. Лайна за тим посиланням предостатньо. Хоча, наскільки я зрозумів проглянувши трошки глибше статейки про цю книгу, там про зовсім інше, про інтернаціональність
у меня ссылка не работает, к сожалению не могу ответить. задавайте вопросы конкретнее! связи между чеченскими сепаратистами - мне все равно как их назвать - и событиями на манежке я как то не вижу. я не допускаю мысли, что за 3 осужденных ЖИВЫХ кавказцев подвязались 2! смертницы! тем более что никаких требований никто не выдвинул, ответственность не взял. что значит - либо просто БОЯЦЦА либо требовать нечего, что само собой делает акцию бессмысленной, в 2000 еще можно было запугать народ и тогда запугали, а сейчас - просто строчка в новостях - позвонить всем своим и все. стали грубее - нет, стали честнее, перед собой в первую очередь. признайтесь честно, вас ведь тоже мало волнует судьба африканцев, если дело не касается вас лично
А як Ви дивитесь на те, що, напевно, в кожній родині чеченців є жертви війни, що тягнеться більше десятиріччя? Десь я читав, що у Шаміля Басаєва під час першої війни російська авіабомба вбила 11 рідних...А що там роблять зараз ваші буданови? Подивіться, якщо нерви дозволяють http://www.chechentragedy.com/gallery/ ...Навіщо було починати війну в 1995 році!? Тепер неможливо щось виправити, на жаль... А ненависть - сліпа, і від неї страждають, насамперед, зовсім невинні люди...Це жахливо!
Тоді часи були іншими, тоді імперіалізм був домінуючою ідеєю. І народи Кавказу стали жертвою імперіалістичних розбірок Туреччини і Росії, а також Британії, що підтримувала Туреччину, бо ідеологією британської зовнішньої політики був баланс сил...Вона постійно підтримувала ту сторону в міжнародних конфліктах, яка була слабкішою на той час, і, таким чином, мала змогу відігравати вирішальну роль... Тепер вже інші часи, майже всі класичні імперії зникли і імперіалістичні погляди віддають дурним смаком і майже дикунством...А Росія ніяк не може ментально перейти в 21 століття...Таке враження, що 20-те століття було вирване, з точки зору нормального розвитку. Комуністичний "інтернаціоналістичний імперіалізм", лицемірний і брехливий, віддає естафету класичному імперіалізму 19 століття...Стрибок назад...Але це неможливо! Історію назад не повернути.
Ну так у них же нормальное государство. Власти рабочих и крестьян не предвидется. Всё по конституции...
Ага, а Марков живий-здоровий. Теж там був. ---------- Додано в 21:47 ---------- Попередній допис був написаний в 20:45 ----------
Ага.... Subject: мое обращение братскому российскому президенту Time: 01:07 am Якщо ви вже так піклуєтеся про долю братнього народу України, так ви б хоч наголос ставили б вірно, коли ім`я цього народу вимовляєте. Не УкрАинский народ, Дмитрий Анатольевич, а УкраИнский народ. А братскому народу России хочется сказать следующее: у нас, конечно, ху*вая ситуация. У нас президент ху*вый и ху*вый глава правительства, у нас куда ни глянь - то голубой воришка, то гопник, то космонавт, то еще какая-то дрянь. Но у вас-то все намного хуже, братский народ России. Я это не из злорадства говорю. Я это искреннее говорю. Очень-очень все ху*во в России. Намного ху*вей, чем у нас, здесь. Там же у вас за спиной какие-то кораблики, Дмитрий Анатольевич. Наверное, военные. Вы не пугайте нас, а то обоссымся. http://silkhat.livejournal.com/
Что пишет Инопресса: http://inopressa.ru/article/25Jan2011/inotheme/terror_domodedovo.html И еще: http://www.newsland.ru/news/detail/id/621891/
А що вони взагалі можуть? Тільки стогнати - "он в Ізраїлі в аеропортах є навчені собаки, а в нас - нема!" Хотіли би - так повчилися в Ізраїлі - там навіть собаки па русскі панімают.
"Власти решили заменить в аэропортах рамки на более мощные. Но россияне слабо верят, что это поможет спасти их от новых терактов. «В «Домодедово» детектор на взрывчатку был установлен, так его быстро отключили, т. к. он даже на стиральный порошок срабатывал», — цитирует блогера Лешу "Сегодня".