Взрыв в Днепропетровске

Тема у розділі 'Що у світі чути', створена користувачем Полковник, 14 жов 2007.

1. Полковник

Полковник миється в бані

Відповідь: Взрыв в Днепропетровске

Где-то слышал, что ГАЗ в домах выше 9-и этажей использовать НЕЛЬЗЯ.
    Или нет?

2. Поно4ка

Поно4ка Member

я тоже знаю такое но видимо еще от чего то зависит..у меня 9 - газ есть...а вот в Киеве - точно нету

3. zet

zet Дуже важлива персона

Полковник, мне некогда. Поищите сайт савика Шустера - свобода слова на интере... Может кто поможет. Там последняя передача была посвящена взрыву в Днепропетровске и есть ответы на многие ваши вопросы...

4. Полковник

Полковник миється в бані

Уважаемая Зет!
    Да нет у меня никаких вопросов.
    Я просто по ЧЕЛОВЕЧЕСКИ выразил соболезнование....
    А вот что из этого получается (Имея в виду Данилу).
    Повторяю - соболезную.

• Подобається Подобається x 2
  5. afterstep

afterstep Дуже важлива персона

репутація у вас така вже видно, Полковнику ;)
    я не про карму - а про те, що ваші слова завше трактуються певним чином і з певним змістом ;)

6. FeRmatta

FeRmatta Well-Known Member

я допомагала шукати Владу, дівчину, що загубилася.я хотіла вірити, що вона жива, що вона злікалася і ховається десь у трубах, як іноді робила. але ні...її знайшли мертву під уламками. я вже повірила, що все буде добре. я ж бачила її маму, що вже втратила чоловіка. це жахливо, боляче! у мене й досі її фота вдома, яку дала її мама. я не можу її викинути, навіть стрічку чорну намалювати не в змозі. а вона там така добра, чиста...

• Подобається Подобається x 1
  7. Полковник

Полковник миється в бані

Репутация среди КОГО?

8. afterstep

afterstep Дуже важлива персона

ну, раз вам на третій сторінці доводиться пояснювати, що

це свідчить, що за три сторінки у вас склалося враження, що вас у чомусь звинувачують ;)
    --
    До речі - ГОСТів на будівництво не знаю, але конкретно у Львові частина будинків-"висоток" дійсно обладнана електрикою. І дійсно з метою уникнення отаких-от вибухів. Видно, ГОСТИ таки з роками мінялися ;)
    Те, що дві висотки на Батальній - 10-ти (здається) та 16-типоверхові точно електричні - то факт.
    Каву варити - ну дуже накладно...

9. zet

zet Дуже важлива персона

Среди меня - у вас хорошая репутация...

Звонила сестре. У них у сотрудницы погибла 16-тилетняя дочь. Дома не было горячей воды и она пошла к подружке покупаться и с ночевкой. Утром мама подружки вышла в магазин, вернулась - а обе девочки уже погибли...

10. FeRmatta

FeRmatta Well-Known Member

є таке...прикро, але там загинули ще й гості будинку. жахлива трагедія

11. Городецький

Городецький Well-Known Member

Вексельберг "жметься"
    Водночас, призначене на понеділок підписання угоди про перерахування російськими акціонерами "Дніпрогазу" коштів для допомоги потерпілим у результаті вибуху житлового будинку в Дніпропетровську не відбулося і було перенесене на вівторок.

12. Danilo

Danilo Well-Known Member

Читачу Обкому.
    Вам по дружбі ;)знайшов:http://www.sargazcom.ru/catalog/sistemi-kontrolya-zagazovannostiСистема Автономного Контроля Загазованности тип А

Область применения: автоматизированные и крышные котельные, жилые дома, коттеджи, квартиры и другие объекты где установлена газопотребляющая аппаратура

Концентрация природного газа вызывающая срабатывание сигнализатора , %НКПР:
    Порог 1 - 10
    Порог 2 - 20

тобто перевищило 20%.

Я мешкаю у Київі, раніше у 16 поверховому, зараз у 9- поверховому. Газ! В обох будинках труба магістральна діаметр десь 3 дюйми - ззовні, а вже стояк діаметр 3/4 дюйма у квартирі.

а де твій аватар? :)