Взяв би в оренду хату поблизу Львова

Тема у розділі 'Нерухомість та будівництво', створена користувачем Hyligan, 29 кві 2016.

1. Hyligan

Hyligan Іронічний

:)))

Є в мене одим мерикансткий друХ (він може і не в курсі шо він мій друХ, бо ми майже не спілкувались, але так як я передивився вже мабуть кілька сот годин його відео то він мені як брат :mocking:), так от він фермерує в сіті, тобто досить великому місті, в приватному секторі орендує хату з невеликим городцем (тепер вже вроді собі купив) плюс обробляє ше кілька ділянок в радіусі біля 1 км. разом то фСьо десь 20-30 ст.
    При чому хлопака собі під грядки перегорює газони...вигоди від такої моделі досить суттєві
    -всюди є вода
    -хороший мікроклімат (затишок, тепло)
    -нема бурянів (ну то в Америці :haha:
    -затрати на транспортування нуль
    -безкоштовна реклама і абсолютна унікальність
    -ну і живеш собі в місті дівки, розваги, клуби ...еее театр :hi:
    Коротше я собі загорівся зробити щось подібне, так як на даний момент на доїзд трачу десь 350-500 грн. за рейс і 10 людино годин, якість життя просто дупа при такому графіку, ну і заробіток мабуть на порядок менший від мінімально можливого якщо ростити все на місці :dntknw:

2. Hyligan

Hyligan Іронічний

Ше доречі попадалась хата з 40 сотиками, трьома басейнами, конференц-залом, вроді і сауною, звичайно повністю фарширована і навіть з садовим інструментом, щей в межах міста, але 12 000
    Для роботи вона наврят чи підійде, а от скинутись на 3 сім'ї по нещасних 4 000 грн і влаштувати собі вакації то було б просто супер :good:

3. Мих

Мих Дуже важлива персона

вам тре електробус. Я сам трачу десь 3000 грн. в день на транспорт.

4. Hyligan

Hyligan Іронічний

Чувак електроровером майже всьо розвозить :)

5. Hyligan

Hyligan Іронічний

Ви шо до Києва і назад кожного дня їздите? о_О

6. Мих

Мих Дуже важлива персона

нє, просто у мене не одна машина, а 4.

7. Hyligan

Hyligan Іронічний

ТО ви аЛігарх ;)

8. Mylnyk

Mylnyk Well-Known Member

ви в приват закиньте умови :) і фото

9. Hyligan

Hyligan Іронічний

та можна і сюди :mocking:

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  10. Мих

Мих Дуже важлива персона

добре, але при нагоді.

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

12. Hyligan

Hyligan Іронічний

@Мих розгораємо ваші газони?

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

Та без проблем! Раді петрушки я готов пожертвовать газонами.

14. luca

luca миється в бані

ну як? що орендували?

Мены в свою чергу цікаво скільки буде коштувати подібний будинок не далі ніж 20 км від міста. Є тут експерти з нерухомості?

15. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Є. Але такі послуги оплатні.

16. Stefano

Stefano Active Member

Зазвичай ріелтори хочуть за таку інформацію відповідну плату, але якщо хочете прицінитись хоча б, на скільки я зрозумів, то гляньте спокійно на олх в розділі продажу будинків. Я взагалі свій нинішній, в яку мешкаю зараз, так і знайшов. А так то скажу, що ціни в принципі сьогодні дуже сильно різняться. Треба дивитись вже на конкретику, щоб щось говорити.

17. Hyligan

Hyligan Іронічний

Нічого не орендував з двох причин:
    1. Будинків з землею практично нема, а якщо є то дві крайності, або газони,басейн і скульптури з голими бабами, або срач і будяки віковічні.
    2. Вирішив дати Червонограду ще один шанс, якщо до осені не виправляться, то точно буду перебиратися на багаті села :mocking:

18. Hyligan

Hyligan Іронічний

Ціни справді дуже різняться, від 5 тис. і навіть трьох за хату без пАнтів, але вроді в нормальному стані з водою, газом, пралькою ітп, 10-12-15 тис. + ланшафт, газон, басейн, бруківка, два поверхи....25-30-40-50 тис. +сауна, конференц-зал, дЄвачкі :mocking:. (то ціни з сайтів оренди, насправді це все дуже умовно, 99% оголошень йде через агенції, дзвоните до них, кажете шо треба і вони шукають, якщо підходить то їм треба дати відкат в сумі місячної оренди.

Tags:
а де твій аватар? :)