Вже нічого одягати !)

Тема у розділі 'Дівочі посиденьки', створена користувачем Natashkaa, 8 чер 2015.

1. Latana Royal

Latana Royal Рахунок для переказів порад: 322 223 322 223

кіко грошей за те дають?

2. prius

prius Well-Known Member

В штатах не дають грошей за це,ви можете якусь мізерну суму списати з податків

• Тупо Тупо x 1
  3. Latana Royal

тоді навіщо носити кудись свій одяг задарма, щоб на ньому заробляв хтось інший? :dntknw:

4. prius

prius Well-Known Member

Є така дія називаєтся благодійність,деякі люди мало заробляють тому скуповуются в таких магазинах,я наприклад тоже дуже пристойні речі які в Україні просто продав ,тут здаю в такі організациї,благодійні магазини з того не заробляють всі гроші зароблені з продажи теж йдуть на благодійність

• Тупо Тупо x 1
  5. Lvivska Kvitka

Lvivska Kvitka Well-Known Member

А я досить часто колись купувала,коли фінанси позволяли більше))І переважно завжди мені все підходило,ну розмір точно завжди.От тканина і фасон було,що не дуже сподобалось.Але занесла до швеї,то вона мені переробила дещо.А от взуття раз ризикнула замовити,правда в дівчинки в якої вже багато робила замовлень,то мені не сподобалось і вона в мене їх забрала і продала іншому.))Тому з взуттям тепер не ризикую.

6. AAnzhela

AAnzhela Active Member

я купувала речі через інстаграм - ті шо продають h&m чи george, наприклад, все ок!
    а ті що самі люди шиють - не гарна якість.

7. Latana Royal

Мабуть саме тому що у вас це благодійність - у нас торгувати секонд хендом досить прибуткова справа

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  8. lizache

lizache Member

а я навпаки тільки взуття у неті і купую. просто пощастило, що натрапила на нормальний магазин. Купить обувь Угги в интернет-магазине. Официальный сайт Ugg Australia (Австралия) в Киеве Украина | Магазин Вебмода | магазин Webmoda | вже і чоловіку Тімберленди та кроссівки купила, а собі вже уггі замовила. вони тобі дзвонять и дуже добре консультують стосовно розміру. і якість у них гарна. усе взуття фірмове, справжнє.

9. Lvivska Kvitka

Ну не знаю,я вже пару разів обпеклася,тому не хочу знову ризикувати..:pardon:

10. Hyligan

Hyligan Іронічний

• Смішно Смішно x 3
  11. Lvivska Kvitka

О в нас таких повно))Інколи дивуюсь,скільки ж то треба випити,щоб так одягнутись,а то на тверезу голову такі кадри є:)))

• Смішно Смішно x 1
  12. elektrik

elektrik Well-Known Member

Купили ми з дружиною шафу,гарну велику,двері на ролика їздять,по довжині цілих 2.5м,висота 2.0м,ну думаю вистарчить місця.
    Дружина мені виділила поличку,радий.Ага через 3 місяця не закривається:sad:.Робив ремонт думаю зроблю замість стіни шафу,поміряв вийшло по довжині 5.5м.Висота 2.4,напевно вистарчить.:)Переніс з "старої"шафи свої речі ще місце зосталось на полиці,думав, нарешті знайшов вихід.Через пів року знову не закривається.:sad:А дружина каже нема що одіти,і як її не любити вона не дає моїм мозкам засохнути.:))):)))Люблю я її.І буду дальше думати як до сусіда шафу продовжити,він не одружений.

• Смішно Смішно x 2
    • Подобається Подобається x 1
  13. OlgaLe

OlgaLe New Member

14. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

Вже нічого одягати то коли востатні труси діряві, так шо не грішіть...

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Смішно Смішно x 1
  15. Veselka alj

Veselka alj Well-Known Member

жінкам завжди здається що їм нема що одягти)

16. Lvivska Kvitka

Це точно))хоча шафу ногою потрібно закривати,бо стільки всього є ,що все вивалюється:)))А одягнутись немає у що)Така жіноча натура)

17. Оля

Оля Старожилка форуму

• Подобається Подобається x 2
  18. Hyligan

Hyligan Іронічний

Планета секондхенд :)))

19. Veselka alj

Veselka alj Well-Known Member

Я іноді роблю в своїй гардиробній кімнаті ревізію, і починаю все що я чи дитина виросла з того одягу, вже довший час не носили, збираю в кульок, де що на смітник, дещо роздаю на будинки дитячі речі, а дещо відаю сільським діткам! А потім знову купую та затарюю по новому гардеробну:)

20. Latana Royal

Щасливий мужчина Ваш чоловік

а де твій аватар? :)