А Ви на кнопку скарги тисніть. Бо адміністрація в такі теми заходить тільки коли клон-спамер в двері стукає.
тиа ж проблема. Одягти нічого, в магазині нічого не подобається. Шукаю по сайтах іноземних щось новеньке.
У мене дружина теж така, вічно плаче нічого одягнути хоча шафа завалений і потім починається "можна я тут одну річ куплю і все"))) варто тільки дозволити.... ось виявив не давно, казала що купить тут *видалено посилання* тільки шльопанці на літо в підсумку і плаття нове разом з взуттям доставили!
От вам, жінкам, все так... "Тіки б на машину гроші витрачав, а не на мене..." а потім "а завези мене туда, а забери мене з роботи")))) А дулю з маком, замість нової гуми купили тобі нові чоботі))
)))) в мене в шафі купе вдома, яка наша спільна з жінкою, 25 полок з яких 2 мої ))) А 23 барабашки....бо жінка немає що вдіватись кожного дня перед виходом....
А в мене в гардиробній кімнаті одна моя стільниця з одягом заповнена, а друга чоловіка теж, просто він не вміє компактно складати, можливо в вас навпаки?