Та де то така каторга для коханого, тим більше для вас мужчин менше знаєте краще спите, а то в жінок сьогодні одні майтки за 300, а завтра без вас за 500
Думаю що справжніх мужчин таке цікавити не має. Їм тільки треба вчасно поповнювати цей сімейний бюджет
Мріяти теж нічим не зле! От скажіть а нащо вам це все мужчинам знати, який лак, яка помада та румяна, що по чому!!Вас то абсолютно немає хвилювати та ми ж не лізимо в ваші гайки та болти))
Я люблю взуття на літо купувати, багато різного А взагалі стараюсь потрапляти на всілякі розпродажі і тоді вже роблю великий шоппінг
Вічна тема Хоч нашій сім'ї бюджет поповнюється обома, та і чоловік ніколи не питає мене навіщо мені десята спідничка, але для багатьох сімей, то є актуальним Взагалі зайшла у тему, бо щось хочеться купити з одягу, бо вже "нічого вдягти", хочеться щось новенького. На розпродажі люблю ходити, але на літні речі ще не потрапляла. Хочу спитати, хто, що цікавого купив на літо?
А мені жона на днях костюм-трійку купила : труси і дві шкарпетки. Направду!!! Вона того анекдота до того не чула)))))
Соромлюся спитати, навіщо вам, з нашою погодою, http://www.gismeteo.ua/weather-lviv-4949/14-days/ літній одяг? Щось мені здається, що літо в нас вімінили, а нас забули попередити!
Чоловікові на службі Зробилось погано, Через це він до квартири Приплентався рано. - Чого це ти, - пита жінку, - Наче дурнувата, Ходиш гола по квартирі? - Бо нема халата... - Як немає?!!! Та у тебе ж ЧОТИРИ халати!!!!.... Відкрив настіж гардероба Й почав рахувати: - Ось де перший, новісінький, Ось другий, потертий. А ось третій.... Здоров, Петре. А ось і четвертий...