Вже нічого одягати !)

Тема у розділі 'Дівочі посиденьки', створена користувачем Natashkaa, 8 чер 2015.

1. Makarenko Anna

Makarenko Anna Well-Known Member

Це взагалі вічна проблема))

2. Anfi

Anfi миється в бані

Так, скільки не купуй одяга, завжди його мало.То низ є, а верху не має,або не пдходить до низу..та навпаки..

3. DarynaK

DarynaK миється в бані

дуже дякую, вже і сама скористалася, дуже подобається ідея, коли на одному сайті зібрані багато магазинів.

4. vendylove

vendylove миється в бані

Осінь ....відкриваю шафц і розумію що буду ходити гола

5. AvoNa

AvoNa New Member

Кожну пору року одне й теж. )

6. Valeri Ya

Valeri Ya супергерой

Дівчатам завжди нічого одіти, то схудла, то поправилась. То одне вийшло з моди, то інше ввійшло. Або просто хочеться чогось новенького. Я на інтернет сайті замовила собі на зиму нову шапку з шарфиком, утеплююсь.

7. Orestov

Orestov миється в бані

Моя жінка також постійно у пошуках гарного вбрання). Через кілька тижнів у неї днюха, а потім не за горами Новий Рік, так що хочу порадувати її новим платтям, або якимось модним джемпером, маю надію що знайду в неті гарні пропозиції)

8. Galirtovska

Galirtovska миється в бані

Також стараюсь час від часу оновлювати свій гардероб, а тим більш, що вже почалася холодна пора року. На осінь до речі мало, що встигла прикупити, але нещодавно надивилася тут гарне пальто, яке можно носити в прохолодну погоду восени та взимку. Тому хочу придбати саме його і ще якогось модного капелюха)

9. WELERI

WELERI Member

Я вашу дружину чудово розумію. Кожна жінка прагне гарно виглядати та крокувати разом з модою)

10. KostinAndrew

KostinAndrew Member

Моя в постійних пошуках знаходиться) Я вже до цього звик)

11. MariaLivon

MariaLivon миється в бані

А в мене немає такого, що я оновлюю гардероб виключно перед початком сезону. 365 днів у році щось купую гарненьке. Літом на зиму куртку купила по мега розпродажу, зараз ось стильну сорочку від Aigle на ostriv.ua в якій на роботу буду ходити. Все від настрою залежить - мабуть я такий ємоційний покупець))

12. Kornely

Kornely миється в бані

Та же проблема была, не знал, что подарить на день рождения. В итоге договорился с ее лучшей подружкой, заранее посоветовавшись и заказали ей вот такое платье Вечерние платья в Одессе: купить по доступной цене в свадебном салоне La Novale. Огромное спасибо ее подружке, которая мне помогала и подобрала правильный размер. Хоть я в женской одежде ничего не понимал, но платье выглядело шикарно:)
    51686-red-1-518x620.jpg

13. MalvinkaZ

MalvinkaZ миється в бані

за модою в наш час не встигнеш)))

14. Lorelay

Lorelay New Member

А я заказала себе пошив шубки по индивидуальным меркам вот тут httрs://natesse.com/Poshit-shubu-kiev, что меня больше всего поразило что все происходило дистанционно, без моего присутствия, я только выбрала одни из предложенных дизайнерских эскизов. Когда привезли мне мою шубку, я было просто в восторге, высокое качество и роскошный вид по такой доступной цене. Оплатила ее после примерки и получила год гарантии.

15. Коммунарец

Коммунарец Well-Known Member

Дістав з гори "Аляску", пуловери турецькі з загадковими вишивками. Виправ. Ще можна носити. Хіба головне в житті виглядати модно? Я не проти новенького і файного, але страждати з цього приводу не збираюся. Головне - бути в гармонії з внутрішнім станом. Треба одягатися чистенько і зі смаком, без занадто відвертої розпусти - щоб і тілу було зручно і душі приємно.

Останнє редагування: 20 лис 2017
  16. Hyligan

Hyligan Іронічний

То шо таке? Знаменитий турецький светр за якого в 90-х будь який кавалір був готовий віддати всю мамину зарплати за два роки?

17. Коммунарец

Ага, воно. Правда мені він дістався у 2011 році, коли я працював вантажником у морозилці. Я рукави обдерті обрізав, заштопав, виправ, тому став пуловером. Цінний, як пам'ять про славні часи. Як чоловік, дуже прив'язуюся до старих і добрих речей. Все щось нагадує.

18. Hyligan

Hyligan Іронічний

То в вас певно ше і куртка з орлом є :mocking:

19. Коммунарец

Така, як у Делієва була? Ні.. І шкіряної з орлом теж не було.
    Якось був у нас корпоратив на новий рік в ресторані Київа. То я такий веселий був, що затащив свого колегу у кімнату-роздягальню до Барського. Випили на брудершафт... Куртку не дали, але фото зробити дозволили. Десь пропали, як втікав зі столиці. Потім мене зустрічали і казали - Ми не думали, що ти такий весільчак... - Я і сам не здогадувався.

Така футболка була з орлом спереду. MONTANA... Купили мені на барахолці в "застойні" часи.

20. windrunner

windrunner Active Member

я зазвичай одягаю те, що перше на очі потрапить. але іноді теж накриває що нічого вдягти))

а де твій аватар? :)