Вже нічого одягати !)

Тема у розділі 'Дівочі посиденьки', створена користувачем Natashkaa, 8 чер 2015.

1. Latana Royal

Latana Royal Рахунок для переказів порад: 322 223 322 223

@manur, чом Ви вирішили, що то чоловік, коли людина пише закінчення як жінка? Чи лише через те, що вона в налаштуваннях профілю не звернула увагу, що там значок чоловічої статі стоїть за замовчанням?

2. manur

manur Well-Known Member

Таки так:pardon:

3. Ukrainaedina

Ukrainaedina Member

звичайно нові шорти, платячко, сарафанчики, та легенькі блузочки та спілниці)

4. Hyligan

Hyligan Іронічний

Того року сезон був мяко кажучи не дуже вдалим, тому з обновок тільки ґумаки з піни :mocking:

5. alinavedmidy

alinavedmidy Member

дівчат, що думаєте щодо "розетки", чи нормальний в них одяг? бо хочу придбати.

6. Veselka alj

Veselka alj Well-Known Member

ніколи там не брала, стараюся речі не брати по неті, то розмір не співпаде, то колір, то якість:scratch_one-s_head:

7. Goldstein

Goldstein Егоїстка

Та чому ненормальним має бути? Замовляйте, пробуйте :)

8. Cobimen

Cobimen Well-Known Member

Що саме Вас цікавить?

9. я трохи вже запізнилась, літо вже пройшло, але всеодно хочу купити босоніжки на літо, адже зимою завжди дешевше купувати літні речі, передивилась вже безліч сайтів, але не можу вирішити, що замовити. Зупинилась на ось цих Босоножки Pier Lucci Sabo Beige купить в интернет-магазине Bomond, моя подруга схожі купувала, як вам?

10. Veselka alj

Та не погані, але як на мене не практичні до наших Львівських доріг, хіба пару разів десь там на вихід вдіти)

11. VladEgo

VladEgo Member

Майже завжди намагаюся купувати взуття в інтертопі. Восени шукав чоботи в магазині, але нічого не знайшов. Вирішив подивитись, що є на сайті - знайшов чоботи, те що треба!Дуже подобаються)) Одже, раджу дивитись на сайті, вибір буде більший, ніж в магазинах. Можете переглянути одразу розділ з чоботами (https://intertop.ua/catalog/muzhskaya_obuv/sapogi/) і порівняти з тим, що є в магазині.

12. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

ти гониш..
    на Галицькому перехрестю і вибір більший і ціни не як в інтертопі..

13. Veselka alj

Все таки раджу краще в магазинах, ніж на сайтах, взуття має буте не тільки щоб дешевше, а і комфортно щоб було та зручно в ньому, треба міряти перед тим як купувати.

14. VladEgo

VladEgo Member

В моєму випадку на сайті я знайшов саме те, що хотів) Та й точно знаю свій розмір, замовив 44-ті - підійшли)

15. Orlica

Orlica Member

все таки взуття дійсно краще купувати з приміркою , а ось з білизною і звичайним одягом простіше , якщо є сумніви в розмірі , то обрати більш м'яку тканину по типу віскози . Я в основному одяг оптом купую http://paniyаnovska.ua/women/topy/ , що б заощадити , вже готуюся до весни взяла кілька топів по 90 грн . з віскози , визначалась з розміром по розмірній сітці , марка сподобалася , та й підійшло все , ось хочу спробувати сп зібрати з цього магазину

16. Romanika

Romanika New Member

Можу порадити интернет магазин ,що добре себе зарекомендував серед покупців Босоножки. Купить женские босоножки в Киеве, Украина | Доступные цены на босоножки от интернет магазина обуви — TopShoes .Там умови доставки лояльні і обмін є

17. shelev

shelev Well-Known Member

Не зажди. Бувають моменти, коли важко знайти в звичайних магазинах потрібну модель. Наприклад подруга хотіла бежеві демисезонні чобітки, щоб пасували до її пальта, та на невисоких, стійких підборах. Купила ось ці чобітки Лев Любинін саме через інтернет. Підійшли ідеально.
    Якщо взуття фабричне, то воно пошите за стандартними розмірами й нормальними лекалами, відповідно розмір підійде. За щонайменшого сумніву можна запитати у службі підтримки магазину - вони нададуть додаткову інформацію щодо розміру. Наприклад я завжди запитую довжину устілки, та чи стандартна повнота взуття.

18. Aseronie

Aseronie миється в бані

Я у Львів'яночці гарні балетки купляла та і взагалі часто там щось беру - досить пристойне взуття і ціни помірні.

19. Otto

Otto Member

У девушек 2 проблемы , нечего одеть и маленький шкаф

20. Lvivska Kvitka

Lvivska Kvitka Well-Known Member

Ага і то правда:)))а інколи тяжко нести,шкода викинути)

а де твій аватар? :)