А... Я люблю Украину. Даже какая она есть. Я прекрасно вижу все ее недостатки (государства) И очень хочу, чтобы их было Как можно меньше.
считаете, в 90х подъем был? но даже приняв Вашу вводную-усовершенствование госустройства более полезно как раз отнюдь не на подъеме
Та потрібне навіть не "изменение", а повна руйнация з послідуючою дезинфікацією для побудови нового. Якби Саакашвілі так не поступив, то до цих борсався б в латанні непідходящого.
Иду по Климовке. Смотрю, у прохожего говно из-зо рта вываливается. Ну, думаю, точно балаганоф. Смотрю внимательнее - и вправду он.)
Навіть за таких умов це вже неможливе. Хоча б тому, що власності у того ж Януковича на теренах Української України в більше ніж на совєцьких, пісуарних територіях. При чому як виробничих, так і особистих маєтеків, курортних об"єктів і мисливських угідь. чого варте лише Межигір"я. До того ж не у нього у одного таке становище, а фактично у всіх багатіїв. Яким легше прибрати Януковича, ніж розставатись з більшою часткою власності. Ще раз кажу, що для них федералізація равнозначна ХАРАКІРІ. Вже не кажучі про банальне розлучення.
[OFFTOP]Блин, Ваня, ну ето конечно сильное оправдание! ) Ирония - ето одно, а прямые оскорбления - совсем другое! [/OFFTOP]