Взгляд «донецкого» из Москвы.

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем ГРАНД, 20 тра 2011.

1. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

Ще раз констатую свою закоханість у Вас.:rose:;):))

Ви це все кажіть не мені, а ось кому:
    Прагматику, що все міряє на гроші і вважає що саме так вибудовуються держави.

Цезарь [​IMG]
    Потерпевший на острове

2. tanna

tanna Дуже важлива персона

А саме так. Я знаю чимало людей серед своїх знайомих, які теоретично були б не проти приєднатися до Росії. На моє питання - чому - вони відповідають всі однаково: а там люди краще живуть в матеріальному плані. (Ну так їм розказали, а вони повірили.) Я питаю їх далі: а якби ми в Україні стали краще жити, тоді ви хочете в Росію? А вони відповідають: ні, навіщо? НІ! Розумієте це?

3. Цезарь

Цезарь Well-Known Member

Рецепт построения настоящей держави - это обозвать всех инакомыслящих тараканами, пол страны писуарами и пытаться призвать народ к разделению страны. А еще начать гражданскуя войну.

4. Hightower

Hightower Дуже важлива персона

[OFFTOP]Не розумиють! :sad:

Економика - базис, а идеология - надстройка, имхо ето правильно. [/OFFTOP]

5. Цезарь

Цезарь Well-Known Member

Дык правильно. На их новости посмотреть - Россия рай земной. Пока туда не поедеш и не выедешь за Москву или Питер. Только нашим москвофилам это невдамек. Там ведь хорошо, где нас нет. а живут там люди так же как и у нас. О чем нужно помнить ураинцам и филам и фобам. И меньше косится в их сторону, а больше заботится о своей стране.

6. ГРАНД

Тарганами я називаю тарганів і тих хто до своєї держави ставиться як таргани. А ПІСУАРом півкраїни назвав Є.П. Кушнарьов, під оплескі саме тієї півстрани. Не треба мені ліпити те що не ліпиться. А війно починається самостійно ні кого про це не питаючи і не проводячи голосувань. До неї підводять ті хто стоїть на чолі країни. Саме вони і створюють умови для її початку, можливо самі того не усвідомлюючи. То хто ж їх обирав? ВИ обирали, значить і відповідальність ВИ несете солідарно за війну.

7. Hightower

[OFFTOP]За войну будут ответственны ВСЕ жители страны!

Очень жаль шо Вы етого не понимаете! :sad:[/OFFTOP]

8. Оникс

Оникс Well-Known Member

Ну, по-перше, це не зовсім так, а в більшості регіонів Росії то й зовсім не так...
    А, по-друге, ми трохи про різне: покращення економіки можливо тільки при державному відношенню до країни. А у нас ті, хто опинився при владі, не про країну дбали, в про свої сімейні статки. І зараз влада - ще можливість жити добре невеликій групі людей, які завдяки владі, стають ще багатшими...
    Економіка в Україні у ямі, бо наші можновладці закріпилися на горі, і про свою гору дбають... А ми їм дозволяємо, та все чекаємо, що хтось за нас всі проблеми вирішить. Хтось має надію на Росію, бо думає, що там СРСР: як тільки приєднаємося, так молодість і повернеться... А насправді онуки підуть служити у Чечню, а з економікою буде те, що і сьогодні... Хтось думає, що розділимося і заживемо... А це теж не шлях до вирішення сьогоднішніх проблем...

9. Цезарь

Цезарь Well-Known Member

Я думал, что при голосовании меня никто не вилдел. Гранд, признавайтесь, где вы прятались?
    За какую? Галльскую? Признаю! Mea culpa!

10. ГРАНД

У Вашому мозжечку.;)
    Турбуйтесь краще за сім"ю. Найближчим часом визнання того , від чого Ви намагаєтесь тікати Вас обов"язково наздогоне. Як та любов, що нічаянно нагрянєт.

11. Hightower

[OFFTOP]И вас, опять, и вас в таком случае! ;))))[/OFFTOP]

12. Цезарь

Цезарь Well-Known Member

Гранд, в мозжечке можнт жить или червь или паразит или опухоль. Вы к кому себя причисляете?
    Газеты завтра напишут " дело Ванги не брошено. Есть наследник дара предвиденья!"

13. Цезарь

Цезарь Well-Known Member

Неа. Кто больше всего кричит, потом по сараям ховається. Чи в кукурудзі.

14. Hightower

[OFFTOP]Та пусть пишут, абы не накаркал ото! [/OFFTOP]

15. Hightower

[OFFTOP]о_О Или в заранее выкопанном предусмотрительно погребе как вариант! :rolleyes:[/OFFTOP]

16. Цезарь

Цезарь Well-Known Member

Ага. Сначала поорет больше всех, а потом в кусты.

17. Hightower

Хто знает, может и так!

Не хотелось бы проверить если честно кто-куда при "збыче мечт", ну осуществлении прогнозов пана Гранда то бишь подастся! Очень не хотелось бы! :sad:

18. ГРАНД

От бачите який Ви глупий. В мозжечку не може жити ніяких паразитів. А тільки ось це:
    Як що Ви мали на увазі цього хропака, то тоді так.

При чому тут Ванга? Для того щоб розбиратись в людях, достатньо їх просто вивчити.

19. ГРАНД

Забудьте про пана ГРАНДа. Живіть своїм життям, надіями на краще і т.п.
    а коли настане те про що я вам дописую, тоді і згадаєте старого пердуна зі своїми прогнозами. можна навіть не злим тихм словом.

20. Hightower

[OFFTOP]Никагда! :p:):rose:[/OFFTOP]

[OFFTOP]Естественно, неужели у Вас иначе?[/OFFTOP]

[OFFTOP]Если настанет, пане Гранд, ЕСЛИ! [/OFFTOP]

[OFFTOP]о_О Я етого не говорил! :)[/OFFTOP]

[OFFTOP]И не мечтайте, вспомню так, что икаться будет изрядно Вам, и вам подобным кто только тем и занимается, что нашу общую лодку раскачивает с разных сторон! [/OFFTOP]

а де твій аватар? :)