Дещо на запитання: "Коли вже не треба їсти ввечері?" На своєму прикладі, скажу по його результату - він доволі цікавий. Кожний має свій унікальний організм, тому відповіді чіткої не буде, чого кривити душею? Після декілька днів експерименту (тобто перестати набивати свій шлунок на вечір, а трішки потерпіти, якщо хочете чогось досягти) треба відчути, коли ви не хочете ввечері йти до туалету по "великому". А намацаєте свій режим тоді, коли ви спокійно будете ходити до туалету вранці. От така проза життя
Вы реально агрессивны, невежливы, на пустом месте. Ко мне. Издеваетесь ни за что. Переименовали мою тему, хотя там смысл был другой: что я не знаю укр. языка и пришёл сюда с этой целью, попытаться пообщаться на украинском. Начали меня унижать и подкалывать и продолжили. Вы безосновательно агрессивны.
Я старался постоянно и подчёркнуто быть вежливым. Если где-то я не так поступил, готов принести извинения. Увы, нет. Взять хотя бы ваше переименование темы. Там вы именно исказили смысл заголовка, сделав из меня клоуна-идиота.
Та ні, шановний, ідіотизмом було назвати "хочу спілкуватися українською" і під цим заголовком дописувати російською
Та вам вже двадцять різних людей сто раз сказали, що і де ви робили не так, і не тільки а цій темі. Як об стіну горохом.
@Un.Known не трудно ли было бы написать заново, что не так, или дать ссылки на существующие сообщения, где об этом прямо указано?
Трудно. Я людина зайнята, а копирсатись у Ваших постах немаю ні часу, ні бажання. А Ви те, що Вам люди пишуть, не читаєте, чи як? Чи читаєте, але не стараєтесь зрозуміти написане?