А з чого він (@Mikhail) має здохнути, від вашого гарчання? Пам'ятаєте анекдот про Івана-дурака - "... - А это что за хрен лежит? - Это кот Васька охренел, когда увидел, что Иван вытворял..." От дивіться і вчиться. Лише покажу рахунок (за березень 2017) на воду (знайшов сьогодні біля поштових скриньок, коли йшов у гості після сповіді у церкві, після скану повернув, і витер зайве). Може спочатку Мішка зайде до ВВП і там разом охренеють? Може більше не захоче спілкуватися та лізти зі своїми безглуздими питаннями?)
Людина переплатила за водопостачання холодної води та за її водоведведення 1236 грн! І водоканал винний їй стількі грошей? Або я нерозумна людина взагалі...
Там бачите, субсидія нараховується. 1) Таке можливо статися, коли перерахування субсидії починається із затримкою, а людина платить не створюючи борг. Тоді, після перерахування необхідної суми, створюється дебетовий баланс. 2) Зауважте, що нараховано 8,18 грн, субсидією сплачено 84,42 і готівкою 4,12, тобто сплачено в 10 разів більше, ніж нараховано. Можливо дебет створився через особливості нарахування субсидії 3) Є ще варіант, коли людина хотіла наперед сплатити до подорожчання, щоб заощадити після підвищення тарифу. А контролери зафіксували фактичні показання і по тому зробили перерахунок з поверненням кошт у вигляді переплати у квитанції
Бачу, але... Цікава субсидія - 84,42 грн. З якого дива вона така? Коли 1 куб вартує 8,18грн..., то субсидія на одну людину окуповує 10 куб води? А гарячу воду (-1 куб) він не зливає, а викачує))) (ну можна вказати на помилку когось, але решта - це якийсь нонсенс для держави (їй мабуть начхати на все, якщо надає такі субсидії - не зрозуміло за що)))). Субсидії мають частково оплачувати затрата, а не збагачувати когось чи робити жебраками.
Усе, що відбувається - не відбувається "просто так", усе має причини і наслідки. От декілька років мене смішить і турбує історія, що сталася зі мною. Приходить до мене сусід і дуже-дуже просить допомогти викосити траву на лузі. Погодився без умов. Ото, значить викосили і сіли за квітку випити. Налили і сусід каже:"Знаєш, сусіде... Ми б і без тебе викосили, але ми зробили і давай вип'ємо!"???? Хіба це помилка чи обмовка? А вчора до мене дійшло інше. Люди починають роботу і просять допомогти Бога. А коли зроблять - то забувають подякувати. Бо мають один із гріхів - забудкуватість (як причина), а наслідок - те, що маємо. Помилки не бувають "просто так"...
З хорошою людиною завжди є місце і час поспілкуватися на будь яку тему. От цікава... Зараз по радіо запустили типу флешзвук)) - Який буде ваш перший наказ, якщо на день станете президентом України? Відповіді різні, наприклад: - зменшити курс долара до 5 грн, тоду з депутатами щось можна зробити; - вчити дітей 6 місяців, а решту відпочивати; - зняти "неприкосновенность", посадити на вітчизняні авто всіх, щоб діти раділи і старі не плакали, або місяць пити і святкувати, і т.п. А ви який напишете? Подумайте, а потім прочитайте те, що написано в цитаті нижче. Гаразд?
Моя думка- тільки нерозумна людина візьметься приймати рішення на рівні президента, не маючи відповідного досвіду, знань, освіти. Бо то дуже безвідповідально. А виборювання одномоментних задоволень -то взагалі мегапримітивно, як первісні організми.
Ви, я бачу, хороша людина. Чому? *** Ти просила мене покинути пити і палити. Я покинув і прошу тебе не казати "дурний", а казати "нерозумний". А ти продовжуєш. Невже покинути свої погані звички легше, ніж говорити нерозумно? Що легко підняти, а далеко тяжко кинути?
Добре, спробую без метафор. Хоча на питання: Що легко підняти, а далеко тяжко кинути? Відповідають: Пух або перо. Знаєте анекдот про Петьку і Чапаєва - що легше за все? Думка, а не те, що ви подумали )
Пару тижнів назад зрізав декілька лозин зі свого фіолетового винограду для размноження (зрізати тоді як бруньки набухнут і перед висадкою у землю лозину треба потримати у воді 5 днів, щоб вона наситилася водою). Один не заживає... Я підставив і закріпив пляшку з лійкою під зрізану лозу і за день маю літр чудової прозорої рідини. Майже не їм і не п'ю нічого, більше хліб і цей виноградний сік. Працюю наповну силу, як молодий, без "перекура" і без втоми. На смак - ніби нічого такого, не відчувається смакових додатків, ароматизаторів та підсилювачів смаку. Якби було шкідливе - той виноград не їли б, я так думаю. Але сік корисний того винограду, який плоди дає корисні! Отак, за два місяці стримання від їжі, паління та пиятства, схуднув на 10 кг і відчуваю в собі енергію батарейки А3:16, а не Б4:20.