zakochani przy swietle ksiezyca nocami, chodzili dlugimi lesnymi sciezkami От цікаво, чи прийде до мене польска на такому рівні вільності, як зараз є українська? Ваша думка приймається.
На початку своєї теми Mikhail вже так фразував українською, як не кожен львівянин зміг би. Зараз вже - ні. Чи не можна із назви теми видалити два слова "українець", "українську"? Наприклад - тема Mikhaila. Є така річ - гуманітарна безпека.
@hrim з усією повагою, але я чи ви не перестанете бути людинаю, якби ці слова залишились у назві теми чи були би вдалені. Тому, нехай залишаються.
Дякую. Ніщо не перешкоджає Michkail(у) й надалі спілкуватися. А якщо він той, ким я припускаю він є - то "спілкування" припиниться.
Виявляється, бездоганною українською можна заговорити за 2 доби. А заодно зцілитися. (Більшість дописів ТС були викладені мовою неповносправного).
@hrim вибачте, будь ласка, не знайшов (як неволодіючий повністю мовою) значення слова "неповносправний". Що це значе? Крім стьобу, чесно скажіть.
@Forpost что, если человек пишет смешные сообщения и задаёт вопросы, то это для таких как ты - мазохизм?
Зачем? Нащо? Na co? Смысл-то топика теряется. в нём было написано, кто я. Хотя, ладно. Я его как-нибудь вообще по-другому переименую. Но зато искать трудно потом будет.
Опять мой заголовок обрезали. Ну сколько можно! Хватит! Заголовок должен быть такой, какой создатель темы решил!