@Іспанка да, оба слова мне знакомы, но все понимают, что я имею в виду. Я не в дефениции здесь играю, а сосредотачиваюсь по смыслу. Меня сейчас оскорбили. И не в связи с действиями, а на основании того, кем биологически являются (по предположению оскорбивших) мои родители. Я это имел в виду. @Un.Known нет, дайте контакты конкретных людей. Зворотний з вязок с теми, кому я итак пишу сейчас, у меня уже есть в этой теме. Конкретных людей, кто есть ВЛАДЕЛЬЦЫ сайта и оборудования.
И ключ от квартиры, где деньги лежат? Мене ніхто не вповноважував давати вам паролі, явки мейли, телефони. Всі контакти тут, на сайті, у відкритому доступі. Як ви там писали?
Що не зрозуміло ? Госдеп призначив, після 2-х років тренувань у Квантіко і стажування на Гуантанамо, і обладнання видав, зп сплачує, стаж, пенсія все таке, за кожного забаненого кацапа премія, жуйкою ріглі.
я вже плачу від сміху,цього кацапчика цікавить тількі українській язик,а укр.література ,економіка люди то так по мєлочі,до нас різні кацапи залітали і тролі і бойовики проплаченні тітушки но хворий на голову тількі цей
Та то капець, вже давно дістало! Добре, що ще знака оклику вкінці не ставить. Я не знаю, @Un.Known, як Ви ще то спочатку не присікли. Бо він чим дальше, тим наглішим стає. Прямо вимагає, як в себе вдома, а ні, то такі, смякі, пересякі.... Олю, та Ви самі не воюйте. Нехай Мартіні скаже своє адміністраторське слово. Або забаньте, бо зараз в Україні війна, розв'язана його паРашою, а тут йому подавай - обговорюй, обсуждай, відповідай. А шнурки йому часом попрасувати ще не треба?
Я не воюю, я свій власний паноптикум збираю. ))) Краще, ніж вони самі себе продемонструють, про них ніхто не розкаже.
Спасибо за поддержку, подумаю, но шутки некоторых тупы и неуместны даже если это шутки Потому что человек из миллиона шуток мог выбрать любую для написать. А он выбрал конкретную (тупую). И он дубина поэтому. Это он написал и выдал себя публично. Вот у меня были тэги другие. В этом топике. Кто их заменил? На расистские, зачем? Дальше, вот правила. Я считаю, что Анноун их тут с три короба нарушила. 2. Спілкування 2.1. Ви спілкуєтесь у пристойному товаристві, Ваші повідомлення повинні бути тактовними. За хамство та особисті образи ви, скоріш за все, втратите доступ до форуму. 2.1.1. Думайте перед тим, як писати. Пам"ятайте, ви згодом не зможете видалити написане. видалятись, а їхнім авторам виноситиметься попередження. 2.4. Теми, спілкування в котрих переходить в особисті образи, будуть закриті. 2.5. Заборонено створення тем, котрі розпалюють міжнаціональну, расову чи міжрелігійну ворожнечу або будь-яким чином порушують законодавство України.