Я не знаю, может это боян, но с детства запомнил удивление свое. Знакомые, которые приезжали в гости из москвы, не смогли сказать слово "паляниця" Физиологически у них это не получалось. Все время выходило палянiца
Ура-ура, в мене теж була гостя з Москви в серпні, але кардинально інша - паляниця вимовила на раз-два Так що для себе я цей міф розвіяла
Вот зуб даю, честное слово. Было это правда лет 20 назад. Но думаю в свете последних событий вся москва теперь спокойно на украинском языке общаться сможет.
Справа в тому, що я теж неодноразово чула таке твердження, треба тепер решту знайомих з Москви просити, щоб вислали голосове повідомлення з цим словом
Це правда,і не тількі москвич,всі рюзькі,в армії провіряли,російско мовні кияни і дніпропетровці вимовляли правильно,а в рюзьких щелепу клинить ---------- Додано в 11:44 ---------- Попередній допис був написаний в 11:41 ---------- То не міф,вона просто напів українка,тому вона вимовила
О, новый дизайн. А я сижу с Линукса. Переустановил несколько раз, украинскую раскладку не поставил. Анноун продолжает меня подкалывать, или всё теперь?
Привіт, до усіх два питання. 1. Скільки коштує зняти однокімнатну квартиру у Львові приблизьно? 2. Якщо я приїду, чи хтось викаже бажання зустрітися?
То так перекладач переклав на українську? Бо я завжди знала, що бажання можна виявити, а виказати можна комусь правду в очі, або чиїйсь секрет можна виказати.
А не боїтеся, що коли бандерівці взнають що москаль, то візьмуть під білі рученьки і опустять в львівське метро?