Мені не смішно. Сумно. Думаю, що таке я не так сказав? Правда Зрозумів, що є львівский гумор, але чи у ціх фразах він є, чи ні, мені не можливо знати точно. Вважається, я міг щось сказати непотрібне.
Gunner, у мене є чітка версія (пов'язана с діями, мабуть, Міхаілів у минулі часи), але повністю до кінця, до границі, не сказав би, що можу збагнути. Чому це довжно бути?
ти знов курив сушену петрушку? ---------- Додано в 22:19 ---------- Попередній допис був написаний в 22:18 ---------- там ніби не тре глибоко вникати....
Gazdynia, я її ніколи не навчав. Написав, не знаю її і знаю тільки декілька слів (мабуть наступним часом вже декілька сот слів), також декілька словоформ і традицій фразоутворення. Але це не всі форми. Ніколи не спілкувався і не говорив жодного разу. Я точно думаю, у мене немає правильного звучання слів поки ще і т.д. У дитинстві був декілька разів на Південному березі Криму, слухав там українське радіо, бачив таблички з назвами сел, рекламу і т.д. Бачив гривни. От з цього й все і почалося.