Цікаво: наскільки приблизьно такі речі відомі і звертають на себе увагу? І про що пісня? http://www.youtube.com/watch?v=bRircB2hwSU
Друже Майкл, дякую,але мені не потрібно переглядати відео,я поїхав з Москви за пьять днів до путчу,і мав повернутись, але лишився вдома бо сподівався що тепер ми з росіянами будем друзями,але в них залишились імперські амбіції,і після 91 року не вірю я руськім
Він влади захтів,ось і не міг поділити її з Горбачовим,поки тягнули кожен на себе імперія розвалилась,але амбіціїї в людях залишились
І в чому? Єльцін лише підписав договір, який де-юре припинив існування де-факто вже не існуючей держави. Щоб зрозуміти справжні причини розпаду СРСР раджу подивитесь кіно: http://www.youtube.com/watch?v=ppNPdEQ_hgM
А що він мав робити? Вводити танки в Україну і Білорусь, аби зберегти СРСР? Дякувати Богу, що він так не зробив!
-Erebus-, слушай, дружище, я совсем ничего не понимаю. Правильно ли я помню, ты тут выкладывал какие-то свои фотографии с русского марша? Ты иронизируешь, что ли, выкладывая «Гибель империи» здесь? Ты по идее должен ненавидеть Чубайса и прочих. Либо ты на марше был и должен не соглашаться с Ельциным и его правительством, либо должен выкладывать «Гибель империи». Ранее вообще на этом форуме кто-нибудь ГИ смотрел вообще? Очень интересно. Там, кстати, про Украину тоже пара слов есть.
Справа не в тому, що вiн мав або не мав робити, а в тому, що підписання Біловезьких угод ніяк не свідчить про наявність "імперських амбіцій у русских", про яких писав пан Пріус
-Erebus-, откуда ты вообще узнал про этот фильм? Где нашёл ссылку. Расскажи, пожалуйста. Очень интересно.
Пісня про кохання-поки кохання живе дівчина є всім-кавою.цигаркою.святою і курвою але коли кохання пройшло чи вмерло вона (дівчина ) слала нічим для нього
coolzak, дякую.. Але я хотів трохи не те, скажемо, не лише переклад. Я намагався дізнатися, наскільно воно впізнаваємо і стереотипне - приблизьно так. Але все одне дякую) Що таке Келґері?
В останній час більшість своїх питань Михаіл запитав на інших майданчиках і в інших місцях. Не тут. Це краще так, чи краще було би, якщо б я писав їх тут?