Взагалі хочу поспілкуватися!

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Mikhail, 27 гру 2012.

1. Mikhail

Mikhail Well-Known Member

Цікаво: наскільки приблизьно такі речі відомі і звертають на себе увагу?
    І про що пісня?
    http://www.youtube.com/watch?v=bRircB2hwSU

2. Kenara

Kenara Member

шось таке ж уже станнувате.... :facepalm:

3. morze

morze Well-Known Member

це, щось нагадує Тікові Олені! Не всі втягують!

4. prius

prius Well-Known Member

Друже Майкл, дякую,але мені не потрібно переглядати відео,я поїхав з Москви за пьять днів до путчу,і мав повернутись, але лишився вдома бо сподівався що тепер ми з росіянами будем друзями,але в них залишились імперські амбіції,і після 91 року не вірю я руськім

5. SergeiV

SergeiV миється в бані

...цікаво, адже в 91 році СРСР розпався багато в чому завдяки Єльцину, де ж там імперські амбіції?

6. prius

prius Well-Known Member

Він влади захтів,ось і не міг поділити її з Горбачовим,поки тягнули кожен на себе імперія розвалилась,але амбіціїї в людях залишились

7. morze

morze Well-Known Member

Запусти китайця в алфавіт!

8. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

І в чому? Єльцін лише підписав договір, який де-юре припинив існування де-факто вже не існуючей держави.
    Щоб зрозуміти справжні причини розпаду СРСР раджу подивитесь кіно:
    http://www.youtube.com/watch?v=ppNPdEQ_hgM

9. SergeiV

SergeiV миється в бані

а цього мало, так?

10. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

А що він мав робити? Вводити танки в Україну і Білорусь, аби зберегти СРСР? Дякувати Богу, що він так не зробив!

11. Mikhail

-Erebus-, слушай, дружище, я совсем ничего не понимаю.

Правильно ли я помню, ты тут выкладывал какие-то свои фотографии с русского марша?
    Ты иронизируешь, что ли, выкладывая «Гибель империи» здесь? Ты по идее должен ненавидеть Чубайса и прочих.

Либо ты на марше был и должен не соглашаться с Ельциным и его правительством, либо должен выкладывать «Гибель империи».

Ранее вообще на этом форуме кто-нибудь ГИ смотрел вообще? Очень интересно. Там, кстати, про Украину тоже пара слов есть.

12. SergeiV

SergeiV миється в бані

Справа не в тому, що вiн мав або не мав робити, а в тому, що підписання Біловезьких угод ніяк не свідчить про наявність "імперських амбіцій у русских", про яких писав пан Пріус

13. Mikhail

-Erebus-, откуда ты вообще узнал про этот фильм? Где нашёл ссылку. Расскажи, пожалуйста. Очень интересно.

14. coolzak

coolzak Well-Known Member

Пісня про кохання-поки кохання живе дівчина є всім-кавою.цигаркою.святою і курвою але коли кохання пройшло чи вмерло вона (дівчина ) слала нічим для нього

• Подобається Подобається x 1
  15. Mikhail

coolzak, дякую.. Але я хотів трохи не те, скажемо, не лише переклад. Я намагався дізнатися, наскільно воно впізнаваємо і стереотипне - приблизьно так. Але все одне дякую)

Що таке Келґері?

16. coolzak

• Подобається Подобається x 1
  17. Mikhail

Ясно.
    Я тут десь розповів про Erin Karpluk.
    Як у вас там справи? Чого цікавого?

18. coolzak

в нас тут все чудово ,різнокольорово.Різдво святкуємо.Акторами не цікавлюсь,з Карплюк не знайомий

19. Mikhail

До речі, я вже рік тут на форумі.

20. Mikhail

В останній час більшість своїх питань Михаіл запитав на інших майданчиках і в інших місцях. Не тут. Це краще так, чи краще було би, якщо б я писав їх тут?

а де твій аватар? :)