Взагалі хочу поспілкуватися!

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Mikhail, 27 гру 2012.

1. Torvaldson

Torvaldson Well-Known Member

А мы уже...
    Тоха уехал по бабам на культурно-развлекательную программу. А я сижу дома...

• Подобається Подобається x 1
  2. Mikhail

Mikhail Well-Known Member

3. NorthWind

NorthWind Дуже важлива персона

Перестали сраться!
    Приказ!

• Подобається Подобається x 2
  4. Mikhail

Короче, так. Я вже не можу більше. Ну, «не можу» - це не зовсім првильно, бо це сильні слова. Я не хочу більше. Справа ось в чому.

Короче, я хочу українським (яким-небудь) показати фільми якісь. Мені цікаво, яке від них враження. Я колись подивився кіно про золотий вересень, тепер мені цікаво, як хтось сприйматиме те, що відкопав я. Про своє місто.

Якщо у когось є бажання, дуже пропоную - до мене у ПП або сюди. Це, дійсно, має бути цікавим.

На щось подібне тут звертала раніше увагу лише Оля.

5. morze

morze Well-Known Member

Тут -капець, почекайте!

6. Mikhail

morze, не розумію. Це було звертання до кого?

7. morze

morze Well-Known Member

не депресуй, сприймай все відповідно до теми!

8. Mikhail

Сьогодні відбудеться 11.12.13 14:15:16.

А завтра буде 12.12.13, тобто двадцята річниця Конституції РФ. Цікаво, чи хоч хтось пам'ятає обставини, при яких вона була прийнята?

Останнє редагування: 11 гру 2013
  9. morze

morze Well-Known Member

неукраїнець і москаль -пора відрізнятись!

10. Mikhail

morze, посмотри мои темы предыдущие здесь и отдели. Например, про суд присяжных. Про экономику. Проявил бы интерес к тем темам, которые я тут пытался предложить и состорожничал.

11. morze

morze Well-Known Member

ваше величество! Ви сами схоронились,а вот ИллИчь!!!!

---------- Додано в 17:46 ---------- Попередній допис був написаний в 17:44 ----------

Місько ти з дуба впав:?

12. Mikhail

morze, я прочитал вашу фразу в значении «пора уже отделять понятия "неукраинец" и "москаль"». То есть, типа, чтоб я сообщил, кто я, если я не москаль.

Если я вас неправильно понял, извините. Если вы имели в виду именно это, всё равно можно любому моему ответу не поверить. Поэтому настоящий ответ - в темах.

В куче вещей про историю, которые я здесь хотел написать, но пока никто не откликнулся. Не проявил интерес.

С дуба я не рухнул, крышу у меня не снесло, и башню не сорвало и не сдуло. Последняя фраза - не попытка внушения или самовнушения, а констатация факта.

13. prius

prius Well-Known Member

Ось прочитав я пару сторінок теми,всі рускіє такі паїнькі,як на майдані,людям говорять одне а в своїх вошивих газетах пишуть зовсім іньше

---------- Додано в 12:00 ---------- Попередній допис був написаний в 11:58 ----------

Так і на форумі,ось чомусь я руськім не вірю

14. morze

morze Well-Known Member

а Ви розрізните дилему українець-хохол? Хохол ближче до москаля!
    А історія проста-москаль ставить себе вище жида, і ці всі клікухи -породження імперії, хоч царської, хоч совєтської! Особисто -Ви, для мене звичайний користувач! Далі - в темах!

15. Mikhail

А що ви думаєте про тих, хто 19 серпня 1991 прийшов до Білого Дому вмирати за те, щоб зупинити совецьку владу? Вмирати. Бо вони не знали, що репресії не відбудуться.
    http://www.youtube.com/watch?v=KlaIijmkSl8

16. prius

prius Well-Known Member

Так? І де то всьо за що вони вмирали?

17. Mikhail

ну хоч би комунізму нема тепер

18. prius

prius Well-Known Member

:) так,а щож роблять Зюганов i його кодла в думi i Симоненко з своєю кодлою в раді,та й гебісти від комуністів недалеко втікли

19. Olenall

Olenall миється в бані

мені здається немає різниці якою мовою спілкуватися, який ти сам такі і друзі

20. Mikhail

prius, друже, будь ласка. Як щодо фракції в Думі, тоді зараз не 100 відсодків на відміну від 25-річної давности. Якщо у цілому, то їх частка знижається на протязі цих років. Комуністи і інші - це є одне, а готові до вмирання люди біля Білого дому - це інше. Пам'ятай.

Передивись ролік. Він якраз про людей у Білому домі в серпні 91.

а де твій аватар? :)