Це не було помилкою. Як я вважав. Це було щось типу іронії, намагався, скажемо так. Мав на увазі сказати, що мені не подобаються підручники і навчальні програми. Проблема не у вживанні Гугля, а в тому, що думка по-російськи, і я її пословно перекладаю, тому іноді таке трапляється. Дякую, що подивились цю тему.
Відкрити нову тему у «Мистецтві» чи не відкривать? Про російськмовного виконавця. Чи вона в черговий раз вважатиметься як ідіотська, беззмістова, безідейна і т.д.?
1. Який тест? Дайте посилання. 2. Ніколи не вивчав українську серйозно і не вивчатиму. Як підхоплюється самостійно, так нехай і підхоплюється.
Скажіть просебе слово паляниця, і надрукуйте (допуск 2 помилки) -яке слово є українським -шо, га, що, як? Ви носите пейси? -пишіть нам, нестидайтеся!
morze, не дорозумів. Паляниця. (Але що це таке, ніколи не знав.) Українських слова (знайомих) бачу два: що як. Пейси - не знаю, що таке в укр. мові. Якщо теж саме, що й в російскій, в тому випадку не ношу.
Перший тест у Вас -навідмінно! Чи є у Вас брат, або сестра (рідні, двоюрідні)? Чи знаєте Ви говір родичів? А чи не нахне там укрїнізмом?
Тобто ви просто пофлудити? ---------- Додано в 15:46 ---------- Попередній допис був написаний в 15:45 ---------- Навіщо зістригли?
Так допомагаємо, а він відмазується! Так чого ж, артобстрєл з Дальнєвосточніком навчать, Полковник проекзаменує
Ні. Це не флуд, це хоббі. Ніякої спеціальної системи немає. Я не зістриг їх, бо в мене їх ніколи не було.
От же ж ці росіяни. Все безсистемно. Системи не треба, треба вождя... ---------- Додано в 15:10 ---------- Попередній допис був написаний в 15:10 ---------- "А може, ти ще й мяса не їси?"
-Erebus-, вітаю з цим фактом. А я от ніколи не вчитиму. ---------- Додано в 15:15 ---------- Попередній допис був написаний в 15:13 ---------- Неправильно. Треба було замість "м'яса" вживити "свиню".
До речі, нагадаю, що в Полковніка було відмінно з української мови ще у Совєтській школі. А все ж рівень совєтської освіти був вельми належним собі у ті роки!
Звідки ви знаєте, ви тоді вчилися, щоб судити? Ага, ви ще мене навчіть правильно Подервянського цитувати